Gå til innhold

Garrops

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Garrops

  1. Det er sant, sånn generelt så tror jeg det å forvente store og merkbare forandringer i mobilmarkedet generelt er ganske så fånyttes.

    Har hatt iphone 5 i 4,5 år og tror jeg kommer til å merke en stor forskjell når jeg får X-en kontra om jeg hadde kjøpt iphone 6 eller iphone 7 når de kom. Jeg fikk aldri wow følelsen av modellene imellom, men gjorde det når X-en ble lansert.

  2.  

    Ringte Telia nå, og de hadde fått inn ett nytt parti på lageret i Sverige, og ordren min var under behandling, så jeg får den før helga eller rett over helga. Bestillingsbekreftelse 09.20. Endelig!!!

     

    Når bestilte du? Jeg bestilte fra Telia. 4.11, men har ikke hørt noen ting.

     

     

    den 27.10 kl 09.20 når det ble mulig å forhåndsbestille. Var en av "ofrene" til Telia hvor de hadde sendt ut til folk som hadde bestilt senere enn oss.  Tror du må vente en stund til. Spørs vel hvor mye de får inn nå. 

  3. Er det folk som forsatt venter på telefonen sin eller har dere fått tak i den?

     

    Jeg solgte min iphone x 64GB for jeg merket at jeg fyller den opp ganske fort så bestilte en 256GB fra lefdal for 2 dager siden,fikk mail nå nettopp om at min telefon er på vei

     

    Sendingen har bedret seg såpass siden telefonen ble lansert,eller var jeg bare utrolig heldig??? 

     

    Mange som venter ennå, spesielt hos de som forhåndsbestilte både hos telia og telenor. Vil anta at du vært utrolig heldig.

×
×
  • Opprett ny...