Gå til innhold

mk.brenne

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mk.brenne

  1.  

    Noen som har bestilt iphone x fra onecall og noen som har fått den? Bestilte bare to dager etter den kom, kan jeg regne med apple sine leveringstider? :)

     

    Var nok mange som satt klare for å bestille fredagen. Du kan nok ikke regne med Apple sine leveringstider. Umulig å vite egentlig. Regner med at OneCall ikke akkurat er prioritert. Samtidig er det jo en god stund siden du bestilte. Ville nesten hørt med dem. Du kan jo følge med andre steder og. Dukker den opp på lager et sted er det vel bare å avbestille fra OneCall. 

     

    Var lei av å vente på Telia, så tok turen innom min lokale Lefdal butikk. Dei bestilte frå sitt hovudlager, ein kvit 256. Denne kjem til Lefdal i morgon torsdag.

    Så satser på at eg har fått meg ny telefon i morgon :) Fekk i tillegg samme tilbud som eg fekk med telia, men må sjølvsagt betale telefonen upfront :)

  2.  

     

    Hei! Noen som har bestilt fra Telenor og mottatt?

     

    Bekreftet 09.45 - Stellargrå 64GB

     

    Ikke hørt en dritt..

    Rart. Har bekreftelse fra 09.50 og mottok min på mandag. Helt lik telefon.

    Virker som teleselskapene har 0 kontroll og sender ut i random rekkefølge. Ser noen på facebook har skrevet at en person som låg 700 ordrenr lenger bak hadde fått tlf mens hun som var 700 forran ikke hadde fått...

    Fikk beskjed med kundeservice med telia, at kunder som har vore der veldig lenge, fikk prioritert før andre?

×
×
  • Opprett ny...