Gå til innhold

Pag_El

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pag_El

  1. 247237**, kom inn nesten med en gang, var nr 13 i kø og fikk bekreftelse 09:04. 

    256GB Stellargrå. 

    (Men som han på Telia kunne fortelle meg tidligere i dag, hadde ikke ordren faktisk blitt fullført internt før kl 19:43....)

     

    19:43??? Er det ærlig talt mulig? Hvordan kan elektronikkbutikk som Telia ha så udugelige systemer? Blir rett og slett paff når jeg leser dette. Selv var jeg nr 6 i køen, men brukte litt ekstra tid når bestillingen foregikk mens kundene på jobben fortsatt måtte hjelpes. Men så viser det seg at dersom jeg hadde brukt enda litt mer tid hadde jeg fått den i morgen. Herlighet.

     

    Er det noe som kan gjøres med dette? Når de gang på gang lovet at "her er det førstemann til mølla som gjelder!", og det faktisk IKKE er det, må det vel gå i strid med noen form for lovverk, forbrukerlov?

  2.  

    Må si det er utrolig uprofesjonelt av Telia å holde på som de gjør. Mitt bestillingsnr begynner på 247238xx. Har sett andres bestillingsnr som er langt høyere, flere tusen nærmest, som har fått sendingssporing og alt. Merker jeg blir kraftig irritert.

     

    Helt enig. Hvis du leste innleggene mine, så ser du hva som skjedde. 

     

    Mitt nr er bare litt før ditt sannsynligvis, jeg vet om noen som har bestillinger som er opptil mange hundre ordre etter din som har fått sendt ut sine telefoner. Det er forferdelig råttent av Telia å bruke det interne klokkeslettet istedet for ordrenummer og tidspunkt vi fikk bekreftelsesmail. 

     

    Jeg snakket med mange hos Telia i dag, samtlige visste ikke at dette var et problem (ihvertfall sa de det) - men bare én var faktisk villig til å prøve å gjøre noe for å hjelpe til med å gjøre dette riktig og sørge for at de av oss som har tidlige bestillingsnr får telefonene våre først. 

     

    Nå er det ikke så mye poeng for min del fordi jeg reiser ut av landet til uka og sannsynligvis kommer til å kansellere bestillingen min, men det er forferdelig urettferdig uansett.

     

    Skal nevne at det er et hyggelig stk menneske som leser denne tråden som sendte meg en PM og tilbød meg å kjøpe hans telefon til uka. DET varmer utrolig. Finner ut i morgen om det er overhodet mulig, det hadde vært helt fantastisk. Det varmer hjertet, og det finnes noen skikkelig flotte folk der ute. Nå får jeg sove godt i natt.

     

    >Det er forferdelig råttent av Telia å bruke det interne klokkeslettet istedet for ordrenummer og tidspunkt vi fikk bekreftelsesmail. 

     

    Er helt enig i det du skriver. Sendte en melding til Telia på Facebook hvor jeg blandt annet nevnte akkurat dette. Får se hva svaret blir i morgen, men regner vel med det samme standard svaret "Alt fungerte som det skulle, det er kun avhengig av hvilken modell du bestilte".

     

    Hva er de første sifrene på ditt bestillingsnr, og hvilken modell bestilte du? Selv bestilte jeg 64GB Space Grey.

     

    >Skal nevne at det er et hyggelig stk menneske som leser denne tråden som sendte meg en PM og tilbød meg å kjøpe hans telefon til uka. DET varmer utrolig. Finner ut i morgen om det er overhodet mulig, det hadde vært helt fantastisk. Det varmer hjertet, og det finnes noen skikkelig flotte folk der ute. Nå får jeg sove godt i natt.

     

    All creds til den personen i så fall!

×
×
  • Opprett ny...