Gå til innhold

Zo9X

Medlemmer
  • Innlegg

    149
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zo9X

  1. Møsbrømlefse er nok som tidligere sagt et Saltdal, Fauske, Sulithjelma osv, fenomen. Kommer ikke fra området, men vet hva det siden min mor er fra Sulis. Hadde en gang en kompis med meg på hytten der oppe, han hadde aldri sett eller hørt om det før. Også når vi har det hjemme og det kommer folk på besøk har de ingen anelse hva det er. Så med mindre du har vært i området eller har kjentfolk derfra, vet nok ikke den vanlige Nordlendingen i gata hva det er.

     

    Men damn, er jo godt :love:

  2. Hvis du vil ha et svar på spørsmålet ditt, henvend deg til ett annet forum hvor de tillater ulovligheter som det du vil utdøve.

     

    L2W Norsk!

    8641925[/snapback]

     

    L2W Norsk selv.

    8642287[/snapback]

     

    Huff, her har jeg ikke fulgt med i norsktimene. :no:

     

    Takker for rettelsen, koseklumpen.

  3. HALLOO det er ikke lov og laste ned musikk fra nette alle gjør det.

    Alle syklert uten hjelm vett du at det står i loven at det ikke er lov?

     

    Du kan ikke tenke sånn da får du et veldig kjedeligt liv

    8641923[/snapback]

     

    Du kan jo gi oss en link, evt en quote det.

     

    Men at noen sykler uten hjelm er fordi noen velger å bryte loven, vi velger å ikke gjøre det ved å ikke formidle informasjon til deg. Det er også mange som kjører fortere enn fartsgrensen, det er også mange som følger den. Det er opp til hvert enkelt individ skjønner du gutten.

  4. vil helst at dere svarer på spørsmåle mitt :D

    8641841[/snapback]

     

    :thumbdown:

     

    Det vil ikke komme noe svar på spørsmålet til vennen din som vil utdøve en ulovlig aktivitet. Ingen svarer deg fordi det er motretningslinjene som har blitt qoutet til deg to ganger nå. Folk har prøvd å kakke det inn i den hule skallen din også til ingen nytte.

    Hvis du vil ha et svar på spørsmålet ditt, henvend deg til ett annet forum hvor de tillater ulovligheter som det du vil utøve.

     

    L2W Norsk!

  5. den "kungen's revenge crits for 5000000" er fra en eller annen tale-sketsj som skulle være et morro intervju, har det liggende på PCen et sted tror jeg.

    Og det var mye diskusjon hvorvidt method sin vashj-kill var lovlig eller ikke.

    Og mye haha-moro og man får det....

    Var visst for stor å laste opp :(

    8628511[/snapback]

     

    Det ble jo stilt spørsmålstegn til Nihilum og deres første kill av Lady Vashj, om det var legit. Method sitt kill var pure legit, men de hadde en bug etter killet med at noen bats ikke despawnet. Det er hvertfall slik jeg har oppfattet det, vet ikke om det er andre historier ute på webben.

  6. Du har enda ikke lagt inn ordre på en fin "Supr defndrs of tah intrnt" T-Shirts, Mediafreak. Virker som du virkelig trenger en slik med tanke på dine innspill er i WoW-delen av forumet.

     

    Lurer litt på hvorfor du egentlig kommer her å skriver om fluefisket og diverse andre naturopplevelser til oss som er fortapt i djevelskapet til Blizzard? Det vil jeg gjerne høre, ikke hvordan jeg kan slutte eller hvordan fritidsaktiviteter DU vil at JEG skal bedrive.

     

    PS: Når ble det sosialt og henge rundt i en halvmeter dyp elv med gummibukser trødd oppover fotene og være musestille i flere timer for å ikke skremme fiksen?

  7. [

    Det er jeg enig i!  :D  Men hva tror du vill ha skjedd viss Blizzard hadde lagt ned hele WoW konseptet, derfra og stenge alle serverene og allt som hadde med WoW å gjøre?  :hmm:

    8383008[/snapback]

     

    Da tror jeg folk hadde fått tid til å tenke seg om, hva de egentlig har brukt tiden på, og hvorfor? Tror da folk vil akseptere det og at de skjønner at de ikke vil vie livet sitt til et Online spill.

     

    Det som også kan skje, er at folk spammer de helt villt, men Blizz bare gir seg faen, slik som den vanlige kundeservicen deres gjør:)

     

    Hvem vet! Only time will show - er det ikke det de sier? :thumbup:

  8. Å diskutere dette med dere er som å snakke til en vegg, bare at en vegg ville hatt flere gode svar og poeng å komme med enn det dere har klart å prestere til nå...

    8378536[/snapback]

     

    Ikke for å være frekk, men snakker du om deg selv eller?

     

    PS: Du sier at vi ikke agrumenterer eller kommer med poeng? Kan du henvise til noe konkret og saklig som du har lagt på bordet? For hvertfall, jeg kan ikke oppdage noe annet enn at du mener at WoW er et lite utviklet spill uten muligheter og at det er dyrt å spille - come on, shine!

  9.  

    Bare at du forsvarer det, er et bevis på at du har tatt enda et steg i rettningen til en så kalt "no-lifer"...

    8377733[/snapback]

     

    Nå må du fortelle meg hva jeg forvarer lille gutt?

     

    Jeg har ikke tatt noen steg i rettningen "no-lifer" lille venn. Har dog vært en som spillte mye, men var aldri så ille som du vil at alt skal være. Hadde du vært noen år eldre og skjønt deg litt på hvordan folk oppfører seg så hadde du nok også skjønt poengene til folk, ikke bare fare rundt her å kverulere og tro at du kan fremheve et poeng ved å slippe ut store ord.

     

    Jeg bare poengteret at 100kr pr måned ikke er mye, men for deg som enda er så ung og ikke har muligheten til å tjene penger - så skjønner jeg jo det - skal jo ikke stå på det. Rock on, så kanskje du også blir politiker når du blir stor!

  10. 100kr i måneden er da ingenting som folk sier her, og siden du ender opp med å bli så hekta at du ikke har noe RL sparer du jo penger siden du bare betaler 100kr i måenden - hvertfall hvis vi skal tro de tallene som du lirer utav deg, så er jo alle som spiller WoW hekta og har No-life. Var det 70%?

     

    Kjøpe gull er jo opp til en enkelt om de er villige til det. De slipper jo mangfoldige grindetimer på det og vel, hvis de har penger til det så gjerne bruk det på sånnt tull (Nei, forsvarer det ikke.)

     

    Så også at du nevnte mye flott i den bloggen din som jeg ikke kan se at har noen rot til virkeligheten, men vi må jo tro på eksperten i saken ...

     

    Takk for meg.

     

     

    Unødvending sitering fjerna. Ikkje siter meir enn du svarer på. Det er heller ikkje nødvendig å sitere innlegg rett over ditt.-ttt

  11. Føler meg på ingen måte truffet, men føler at de gir et feil inntrykk av alle som spiller WoW og prøver å fremheve at alle som spiller det quitter Skole/Jobb og aldri går ut igjen - altså på en måte blir sosiale tapere og ikke har noe "liv" lengre. Helt feil spør du meg. Og som noen sa her tidligere, de feiler totalt på å prøve å gjøre noe morsomt.

     

    Og en liten sidenote: Elendig skuespiller og fantastisk dårlig humor:/

×
×
  • Opprett ny...