Gå til innhold

Slither

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slither

  1. Da hadde jeg plutselig en "gammel" pebble til salgs

     

    Har hatt pebble i vel et halvt år nå, og kan varmt anbefale den til alle som vurderer smartklokke. De andre kan ha så mange funksjoner de bare vil, men hvem gidder vel å lade klokka daglig?

    Lader min hver helg, og den blir hyppig brukt.

    Mest av alt er jeg blitt avhengig av å se hvem som ringer på den mens jeg bruker bluetooth øreplugg på jobb, så mye mer praktisk å ta en kjapp kikk på klokka (som vibrerer) istedet for å trekke telefonen ut av lomma. Så kan jeg svare ved å trykke på ørepluggen, evt avvise ved å trykke på klokka. Litt sikrere i trafikken også?

     

    Ellers begynner det å komme flere og flere smarte apper til pebble, navigasjon, fjernstyring osv. Fint å se at de får mange store, seriøse samarbeidspartnere også. Ser meget lovende ut :thumbup:

     

    Gleder meg som en unge til jeg får steel versionen levert :)

  2. På andreplass av Android-produsentene i USA finner vi Motorola, som med sine Droid-modeller har fått svært mye oppmerksomhet den siste tiden. Produsenten trakk seg ut av det nordiske markedet for noen år siden, og fins i dag stort sett ikke i norske mobilhyller.

    Dette kan vi være glade for... kjøpte meg en Motorola Milestone fra expansys UK i Februar 2010, da det var den første androidmobilen med skikkelig skjerm og fulltastatur.

    Problemet er at Motorola Europe ser ut til å bry seg fint lite om kundene sine.. denne mobilen ble annonsert som "Adobe Flash ready!" med masse utropstegn og fyrverkeri... i starten av 2010.

    Nå, over ett år senere venter vi ennå på Android 2.2 for å få det vi betalte for for ett år siden, og de lover bare "soon" og "Q1 2011" (har blitt utsatt 3-4 ganger før dette).

     

    Tror nok det blir HTC på meg snart ja...

  3. To røde og to kobberfargede? O.o

     

    Vel, ikke noe galt i å bare prøve seg fram her, værste som kan skje er at du ikke får lyd.

    I alle fall, på mini-jack pluggen skal følgende være:

    Tip - Venstre

    Ring - Høyre

    Sleeve - Jord

     

    Ville også gjettet at de kobberfargede er jord, så da er det værste som kan skje at du blander høyre og venstre.

    Men er da ikke så vanskelig å bare lodde på nytt?

  4. Tilbehør

     

    Det Samsung har lagt ved av tilbehør er etter vår mening litt slantent. En filmskjerm med HDMI-tilkobling hadde vi forventet at ble levert med HDMI-kabel, men det er ikke tilfellet. Den eneste bildekabelen som er på plass er faktisk kun den du trenger for D-Sub-tilkobling.

    - Manual

    - CD

    - Strømkabel

    - Lyskabler

    - D-Sub-kabel

    Bare jeg som lurer på hva denne LYSkabelen brukes til? :D

  5. Har selv prøvd Windows Mobile 6.5 på min telefon, og ble alt annet enn imponert.

    Det er ikke mer enn WM6 med litt finere interface/startmeny, og dette har allerede produsenter gjort bedre (f.eks HTC med TouchFlo).

    Fortsatt like tregt, faktisk værre noen steder.

     

    Vi får vente å se om MS klarer å få til noe skikkelig med WM7, men har ærlig talt ikke de helt store forventningene.

  6. Note: The ATI Radeon™ HD 3870X2 series of product is currently

    not supported by the ATI Catalyst™ Linux software suite

     

    *Sukk*

    Hadde de i det minste latt meg få bruke HW 3D med ene gpu'en på kortet mitt hadde jeg brukt Ubuntu for lengst, men må nok vente enda litt lengre :thumbdown:

     

    Sikker på dette? Mener å ha lest at du kan bruke 3870X2 men at du ikke vil kunne utnytte begge GPU'ene...

    Ikke helt sikker nei, men sist jeg prøvde å bare installere driveren sa den noe sånnt som at den ikke fant noe kompatibelt skjermkort.

    Mye mulig det fins en fix eller hack for å deaktivere ene kjernen, men jeg har ikke orket å lete for mye etter det :ermm:

     

    Edit: sjekket akkurat litt mer i release notes, og disse driverene supporterer faktisk 4870X2... Kan noen fortelle meg hvorfor 3870X2 ikke skal være supported da? :roll:

  7. en barebone maskin hadde vært tingen. få bestemme hvilket operativ system, hvor mye minne og om du vil ha 8 gig ssd eller 500 gig 2,5"

    Multicom har to "barebone" netbooks da, ikke alt man kan konfigurere, men man kan i alle fall velge å få den uten OS, og litt config på minne/cpu/hdd :)

    Synd at begge i min mening ser utrolig stygge ut da.

     

    Ett skritt i riktig retning er det i alle fall.

     

    Maskinene:

    Alishan 7" - Xishan 10"

×
×
  • Opprett ny...