Gå til innhold

Khazaa

Medlemmer
  • Innlegg

    104
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Khazaa

  1. Etter litt prøving og feiling fikk jeg til å sette opp en vps med virtualizor på denne serveren, men det skapte en shitload med feilmeldinger og random krasj av server som krevde hardware reset gang på gang på gang. Så jeg fjernet det igjen. Står med andre ord på bar bakke. Har ikke peiling på hva som gjorde at serveren døde med gjevne mellomrom, men det gjorde den altså. Den går som normalt når alle pakkene jeg har installert er fjernet med apt-get remove og alle mapper er slettet. 

  2. Jeg regner med de er allerede satt opp? Og da må du passe NIC'et til VM'et, akkurat det har jeg ikke gjort før.

     

    Uansett om du følger installasjonen på linken jeg skrev tidligere så er det flere detaljer der.

     

    Du skal bare i første omgang installere KVM, så kan du bruke virt-manager til å lage VM'er og tilpasse nettverket. Det finner du vell ut av?

     

    Har ikke satt opp ip adressene enda, men det skal ikke være noe problem, det har jeg gjort før mange ganger i proxmox.

  3. Ser nå at proxmox ikke har support for Ubuntu, da det bygger på debian. Jeg er rimelig redd for å fucke opp denne serveren, for det ligger mye data på den jeg ikke vil miste, og jeg er ikke noe mester i linux generelt når det ikke fungerer som det skal. 

     

    Om du kan hjelpe meg step by step for å få dette til å gå, så hadde jeg blitt veldig glad. Å sette opp 2 virtuelle maskiner, en med Ubuntu og en med windows server er målet mitt. Jeg har ip adresser, dette må også settes opp. 

  4. Den ene dedikerte serveren jeg har kjører en del forskjellige tjenester, og jeg kunne tenkt meg å bruke denne boksen til å virtualisere en, kanskje 2 virtuelle servere i tillegg. Vanligvis når jeg skal bruke en server til å hoste virtuelle maskiner installerer jeg proxmox på en helt clean install av Debian, men denne serveren kjører Ubuntu server 16.04, og har webmin, virtualmin, plex, teamspeak3, transmission, openvpn og litt andre ting kjørende fra før. Vil jeg oppleve masse rare feil hvis jeg bare installerer proxmox på denne mens alt annet kjører, eller vil det gå bra ? 

    • Liker 1
  5. 5500,- og det forsvinner på dagen. 6000,- og du trenger kanskje 2 dager. 6500,- og du blir ikke kvitt det. Alle som kjøper på Finn vil prute - det er bare å legge seg under billigste med 2-300kr så blir det plukket opp raskt.

     

    Har forsøkt meg på 6000, 5500 og nå 5000. Og kortet ligger her fremdeles. Jævlig irriterende, for jeg vil ut på båt tur... Hadde solgt det for 4000 om noen hadde hentet det i dag. 

  6. Ser etter ett sted i skyen hvor jeg kan lagre en større mengde data, og lurer derfor på om det finnes gode alternativer til Jottacloud? Jotta er egentlig helt greit det, men jeg liker ikke helt 10TB grensen, i og med at jeg kan finne på å gå over dette over litt tid. 

     

    Jeg har en stasjonær maskin, en laptop og 2 telefoner som bør synkroniseres, men i første omgang er det den stasjonære og alle dataene på den (rundt 7TB i skrivende øyeblikk) 

     

    En del av disse filene er piratkopierte videofiler. Jeg vet en del aktører ikke godtar dette, derfor nevner jeg det.

     

    Forslag her? FTP ville vært ett stort pluss, men absolutt ikke ett krav. Dog er det ett krav at klienten til leverandøren kan ha flere mapper som overvåkes og oppdateres automatisk ettersom data legges til. 

×
×
  • Opprett ny...