Gå til innhold

jevli

Medlemmer
  • Innlegg

    980
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jevli

  1. Sjekk at alle drivere er oppdatert. Ellers vet jeg ikke noe annen måte enn å ta ut (eller disable i device manager) en og en hardware-del og se om problemet forsvinner. Start med å fysisk ta ut batteriet.

     

    Har disablet alle hardware-deler som var mulig i device manager. Har oppdatert drivere (ikke alle, enda), men har fortsatt feilen.

     

    Hvis jeg kjører trace mens jeg trigger feilen, tror dere jeg da kanskje klarer å se hva som foråsaker feilen?Iom. at denne feilen kun oppstår når jeg kjører CPU-en tungt en stund, kanskje det har noe med kjølingen å gjøre?

  2. Må da være Jungelbiffen... Forbudt er bare et av de ordene som fester seg til Jungelbiffen. Andre ord kan være skamløs, pervers og sinnsyk morsom. Ingen annen animert film har gjort kunststykket etter Jungelbiffen og oppnådd en X-rating i USA, bli totalforbudt i New Zealand og stevnet for et millionbeløp av Tarzan-skaperen Edgar Rice Burroughs etterkommere. Jungelbiffen er urskogens mest ynkelige vesen. Faktisk så inkompetent og impotent at hans frekke ape Cheapo må håndtere sexen med hans kjæreste June, mens Tarzan faller ned fra tretoppene. Men vår venn har større problemer. Bazonga, en ekkel dronning med 18 patter (yeah!), er ute etter verdensherredømmet og Jungelbiffen må stoppe henne og hennes hær av hoppende kjempe-pikker som frådende spytter omkring med dødssperm!

     

    Takker, skal sjekkes ut

  3. Ja, det kan virke som om det er noe med driverne. Har prøvd å kjøre Linux Fedora på denne PCen, men da hadde jeg samme problemet. Fulgte noen guides på nettet og fikk forsåvidt bukt med problemet, men det viste seg at Nvidia-driverne ikke støttet Linux Fedora helt så jeg byttet tilbake til Windows 7.

     

    Her er link til et trace hvor system interrupts foråsaker 100% bruk av èn kjerne.

    http://158.38.101.73/div/trace.etl

  4. Har valgt "Disable all sound effects" som tråden foreslår, hjalp ikke.

    Ser også at det hjalp for noen å slå av "Nvidia Stereoscopic 3D Driver Service", men jeg finner ikke denne innstillingen (jeg har Nvidia GT550M).

     

    Skal få lastet opp et trace, men akkurat nå får jeg ikke trigget feilen (?). Vanligvis henger kjerner seg opp i 100% når jeg belaster CPU-en, skal ordne trace så snart den henger seg opp.

     

    EDIT: Ser videre hvordan han gikk frem i tråden nå, skal teste det slik han beskrev

  5. Hei,

     

     

    Har et problem med min ASUS N43SN (Windows 7 Home Premium x64). Når jeg belaster CPU'en, henger den ene kjerner seg opp i 100%. Der blir den til jeg restarter.

     

    Ved bruk av Process Explorer ser jeg at det er "System Interrupts" som forårsaker forbruket. Har søkt om hvordan jeg kan identifisere problemet nærmere, men klarer ikke å finne en løsning... Har lastet ned Windows Perfomance Toolkit, og kjørt en perfomance scan (xperf) for å lagre resultatet i en fil. Men klarer ikke å tyde problemet fra denne filen.

     

    Er det noen her som kan gi meg råd om hvordan jeg skal finne ut hva det er som forårsaker disse "System Interrupts"? Evt. andre tips til hvordan jeg kan gå fram for å løse dette problemet?

     

     

    Mvh

    StAkkar

  6. bryr meg ikke om monopol eller whatever, jeg vil ha alle spill på Steam, er de ikke der nei synd da kommer jeg aldri til å spille de.

    Tragisk. Titanfall er det feteste spillet jeg har prøvd. Det har liksom akkurat det ekstra elementet jeg har savnet i multiplayer fps-spill. Håper de kommer med litt flere game modes etterhvert.

     

    Samarbeid på attrition og pilot hunter er helt umulig, alle bare flyr rundt som apekatter. Hadde vært fett med squad deatchmatch el også. Mindre lag som måtte jobbe sammen.

     

    Håper også storyen blir forlenget snart, syns det var dritfett å spille campaign på denne måten :D

×
×
  • Opprett ny...