Gå til innhold

Nysgjerrig23

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nysgjerrig23

  1. Jo, det gjør de. At de har litt forskjellige ritualer og ting er irrelevant da "effekten og meningen" er den samme. Kan sammenlikne det med å skru tre skruer der du begyner fra venstre og jeg fra høyre. Vi får skrudd ut skruene begge to selv om vi ikke gjør det helt likt.

    Jeg vet at meningen osv er det samme.

    Men så.. muslimer kan også bare sette seg ned å be uten å gjennomføre salah ritualet? Akkurat som kristne kan be i stillhet inni seg selv på en tilfeldig plass f.eks i bilen?

  2.  

    Dette er en kategori for å diskutere religion. Ikke en kategori for sære kontaktann

    Jeg er bare interessert i å høre om hvorfor så få muslimske jenter, ikke er sammen med ikke muslimer. Jeg er ikke ute etter å få meg ei prinsesse fra Persia (selv om det, så klart er en drøm). Handler det om kultur, religion eller noe annet? Innlegget her burde absolutt få stå!!

    Har hørt at det er sånn at mulimske menn kan være sammen/gifte seg med hvem de vil. Mens muslimske kvinner kan bare være sammen med muslimer

  3. Jeg vet at under salah så sier de spesifike ord og gjør spesifike bevegelser.

    Men hvordan kan muslimer be for/til noen, når deres bønn er å si ord/settinger. Og vers fra koranen?

    (Dette er bare noe jeg har lurt på en stund.)

    Er det sånn at hvis de ber for/til noen, så går tankene til personen de ber for, under bønnen? (At de tenker på vedkomne de vil be til/for)

×
×
  • Opprett ny...