Gå til innhold

Roger Ramjet

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roger Ramjet

  1. "Kundene våre ønsker og forventer at vi skal være en god rådgiver i alle kanaler. For å kunne levere på det i praksis, benytter vi kontaktinformasjon kunden har gitt til oss, eksempelvis epost, til å matche med kontaktinformasjonen kunden har gitt til den aktuelle kanalen. Dersom vi får en match, og listen med matcher er stor nok til at vi ikke kan identifisere enkelte kunder, kan vi vise en relevant annonse i den aktuelle kanalen."

    Så rettet markedsføring er nå "rådgivning" i DnBs øyne? Og ønsker virkelig kundene deres at DnB skal "rådgi" via Facebook? Jeg gjør i hvert fall ikke det. Det høres ikke ut som om DnB vil rådgi, de vil bare presentere målrettet reklame.

    Hvis DnB vil gi meg råd basert på min livssituasjon så kan de sende meg en melding via nettbanken og ta det den veien.

  2. Overskrift på forsiden: "Nå vet vi når IOS 14 kommer"

    og

    Artikkeltekst: "Tradisjonen tro pleier neste versjon av IOS å annonseres på WWDC, og bli tilgjengelig i betaversjoner for utviklere utover sommeren – før den nye versjonen blir rullet ut til «folk flest» utpå høsten en gang."

    Så dere vet jo ikke når IOS 14 kommer - dere antar at det samme skjer i år som tidligere år, at historien vil gjenta seg. Og ja, historien kommer sikkert til å gjenta seg, men overskriften på forsiden lover endel mer enn selve artikkelen kan holde. Det er jo ren click-bait, da de som klikker seg inn på artikkelen er på jakt etter en dato eller uke, ikke "utpå høsten en gang".

  3. Det kan den, men når du aktiverer denne funksjonen så lastes oppdateringene som en torrent også med andre pcer utenfor husets 4 vegger og så er man like langt ift belastning på nettet.

     

    Du kan selv velge om man kun skal kunne "dele" oppdateringer på eget, lokalnett, eller både på eget lokalnett og internett. Man kan også strupe båndbreddebruken hvis man velger å dele med internett.

  4.  

    Hvor mye er egentlig 7 GB med dagens harddisker? Med mindre du har en litt eldre maskin med følgelig liten systemdisk kan det blir et problem men det er ikke verre enn å oppdatere.

    På denne er det kritisk 

    https://www.multicom.no/multicom-talisa-u230-133-full-hd/cat-p/c/p10637360

     

    Ikke at jeg noen gang vil anbefale noen å kjøpe en slik. Det at noe slikt eksisterer er hårreisende.

    Den har ledig spor for en SSD M.2-disk i følge spesifikasjonene. Enhver som kjøper denne maskinen bør budsjettere med en slik SSD i tillegg.

  5. Det står at "www." blir fjerna. Punktummet er signifikant. Og dette kan/blir kun fjerna dersom det er første element.

     

    Jeg testet dette her nå, fordi det er interessant å se hvordan det håndteres. Status så langt er følgende, på formatet "adresse -> vises som":

     

    www.digi.no -> digi.no (prefiksen www. fjernes)

    testwww.digi.no -> testwww.digi.no (www. kan ikke fjernes - del av "hoveddomenenavn")

    test.www.digi.no -> test.digi.no (ikke-første adresseledd fjernes)

    test.www.www.digi.no -> test.digi.no (to ikke-første adresseledd fjernes)

    digi.www.digi.no -> digi.digi.no (ikke-første adresseledd fjernes)

    www.digi.www.digi.no -> digi.digi.no (prefisk samt ikke-første adresseledd fjernes)

     

    Her fjernes altså visning av flere ledd som kan være signifikante, og det er ikke optimalt. Så langt er jeg ikke imponert.

  6. Her er en presisering tiltrengt, Digi: Microsoft har mistet 400 millioner nettleser-brukere. De bruker fremdeles Windows og gud vet hvilke andre Microsoft-programmer. Slik dere har skrevet overskriften deres høres det ut som om de har droppet alt av Microsoft-produkter og nå bruker noe helt annet.

     

    Men jeg vet - Clickbait! Det er om å gjøre å få folk til å klikke og (begynne å) lese. At brukerne ikke fullfører og etter hvert dropper Digi helt når de innser at det blir for mange lokkeartikler, det er visst ikke så farlig.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...