Gå til innhold

MagnusRB

Medlemmer
  • Innlegg

    126
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MagnusRB

  1. MegaMann2 skrev (1 minutt siden):

    DFV sa i går han ikke kom til å poste i dag, roolig :D
    "GME YOLO update — Feb 3 2021 – heads up gonna back off the daily updates for now"

    Det fikk jeg ikke med meg faktisk, var hektisk i går. Uansett, r/wsb er ødelagt. Var en morsom plass å være, men nå er det over og ødelagt 😛
     

  2. Litt syke ting som skjer. Mods på wsb som har holdt skuta flytende lenge er nå kastet ut av inaktive mods som plutselig kom på banen. Subredditen oversvømmes av bots nå som snakker ned GME og sier selg, enkelt fortalt. 

    DFV har ikke postet etter børsen stengte, slik han har gjort konsekvent i lang tid nå. Hvem kan tjene på å orkestrere noe slikt? 

    Er mye rart i kulissene. 

  3. Folk her må tenke at mange i fra Hedge kongene sikret seg ved det store fallet forrige uke og satte ny shorts på høyere nivå. Dette funka jo når all handel stoppet og folk bare kunne selge. Mange på GME toget var long 3-12 måneder før det tok av. Mange her sikret store gevinster og aksjer når vi var på 300-480 dollar. Selvfølgelig gjorde de det med snittpris på 4-20 dollar aksjen. 

    Store Hedge selskaper kan også selge aksjer utenfor markedet. Tror ikke Blackrock sier nei takk til et godt tilbud fra Melvin og Co. 

  4. kremt skrev (13 minutter siden):

    Noe sier meg du ikke helt forstår det som skjer her. Man kan jo sammenligne med andre, ta f.eks en amerikansk bilprodusent som har steget over 1000 % på ett år. Price per share er midlertidig der den er nå, men av gode grunner. Uten ban av robinpoop kan jeg nesten garantere en langt høyere kurs. 

    Hva mener du? Jeg forstår veldig godt hva som skjer med GME. Har fulgt selskapet i månedsvis. Prisen der den er nå er på shorthandel som går til helvete, aka SQUEEZE! 


    Det var mye manipulasjon i dag også fra RH. Når aksjen steg til nye høyder strupa de antall aksjer folk kunne kjøpe til 2 fra 5. Litt senere strupa de ned til 1. Helt utrolig. 

    • Liker 4
  5. Buddy Dakota skrev (8 minutter siden):

    Men om/når de store hedgefondene går dukken, hvem vil kjøpe aksjen da? De som sitter på det nå må jo håpe at de til slutt biter i seg tapet og kjøper tilbake? Går de konk har jo alle på Reddit tapt alt de har kjøpt for, ingen andre har vel noen interesse av å kjøpe GME enn de som sitter short?

    Alle spiller nå på short squeezen. Alle er inneforståt med at kursen vil falle ned igjen, de som ikke har skjønt det burde ikke vært i markedet. 

    Gamestop er det gode argumenter for å kjøpe og var det i hele fjor og frem til ca 30 dollar. Etter det begynt short squeezen og dra den oppover. Gamestop hadde mange positive triggere og ting rundt seg. Har det fortsatt, men det er ikke verdt 320 dollar pr aksje. 

    • Liker 3
    • Innsiktsfullt 1
  6. Zork skrev (Akkurat nå):

    Ikke dreven i aksjemarkedet og har ikke fulgt veldig nøye med her, så beklager om jeg spør om noe åpenbart eller dette har vært dekket tidligere, men hvilken interesse har denne robinhood-appen av å blokkere for kjøp?

    Er appen utviklet/drevet av noen av de som har shortet gamestop eller er det andre grunner?

    Ja, det kan du si. En av de som står bak shortene og har tapt milliarder er RH sin største kunde. Citadel. De kjøper data fra RH om hva slags trades som gjøres. Citadel måtte betale 2.5 milliarder dollar til Mevin Capital pga short tap. 


    Dette er råttent hele veien. 

    • Liker 2
  7. Beyma skrev (1 time siden):

    Kan noen kort oppsummere hva som har skjedd med situasjonen rundt Gamestop aksjen?

    GME ble for 1-1.5 år siden sett på som en oversolgt aksje med kraftig short, av noen på r/wsb og noen utvalgte investorer. Blant annet oljefondet og Michal Burry. De kjøpte seg inn og holdt. GME hadde en del positive oppsider. Utover 2020 ble disse oppsidene rundt GME tydeligere og tydeligere, flere kjøpte seg inn. Prisen steg. Så mot slutten av året ble det klarer og klarere at legenden Michal Cohen skulle inn. Flere kjøpte seg inn.

    Prisen ligger rundt 15 dollar og dobler seg til 30 dollar når RC er bekreftet. Dette var før jul. Nå begynner for alvor folk å hoppe på lasset. Short squeeze nevnes oftere og oftere over juleferien. Nå etter nyttår har det bare eksplodert. r/wsb har vokst fra rundt 1.5 mill brukere før jul til nå sikkert nærmere 6 mill. 

    Media har hengt seg på. Det er opprør nå :)

    Kort forklart. 

    • Liker 2
    • Innsiktsfullt 2
  8. deleted skrev (3 minutter siden):

    Det har utviklet seg til å bli et kollektivt spleiselag for å senke de utspekulerte bankene. Tror det er mange som kjøper todelt nå. En grunn er for å evt. tjene en lien slant, men primært for å støtte et opprør mot Wall Street. Virker (og håper) det har vært en liten oppvåkning blant småinvestorer. Åpenbart at dette skaper store skjev når hele bransjen driver fortløpende brannslokking, som å stoppe handel, tvangsselge aksjer, slette reviews osv. Håper dette får konsekvenser høyt i systemet. 

    Jeg har også gått inn av rent prinsipp. Heldige de som tjener på dette, men det er helt tilfeldig at det er GME, kunne egentlig vært en hvilken som helst aksje.

    Enig med deg, men mener du tar feil angående GME. 

    GME var rigget for dette for over 1 år siden. Tror ikke du finner mange aksjer for 1 år siden som var så shortet og har hatt de store nyhetene denne hadde i fjor på slutten av året. Som igjen har rigget den klar for tidenes short squeeze, som igjen har gitt den all oppmerksomheten. 

  9. Pc Lynet skrev (6 minutter siden):

    Risikabelt. Ikke bruk mer enn du er villig til å tape. Aksjen stupte i går når regulær handel åpnet kl1530

    Eneste grunnen til at den stupte i går var manipulasjon og stengt handel. Men ja, for all del. Nå er det bare symbolsk for meg. Skal kjøpe 1 aksje og la den stå

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...