Gå til innhold

Creature

Medlemmer
  • Innlegg

    231
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Creature

  1. Jeg benyttet NordVPN i hele sommer i Kina og Hongkong, da trodde både telefonen og Surfacen at de var i Norge. Jeg så nemlig nett NRK TV + Sumo under football VM og det fungerte som en drøm. Alt innhold var tilgjengelig som om jeg skulle ha vært hjemme i Norge.

    misterolf

     

    PS. Jeg har skrudd av location på alle apps som ikke "trenger" det f.ex NRK

    Jeg får også tilgang til NRK TV, og mobilen tror den er i Norge med hensyn til posisjonsdata, den viser at jeg er rett utføre Tromsø om jeg sjekker i google maps. Men får likevel ikke Wi-Fi tale til å fungere. Fekk du det til å fungere i Kina?

  2. Hvilken operatør bruker du og hvor er IP addressen til WiFi lokalisert? Finnes det et norsk mobilnett telefonen kan koble seg til der du er?

    Telefonen vil be deg om å gå ut av flymodus hvis den ikke er registret på vowifi, siden det da ikke er mulig å ringe. Følgelig vil heller ikke SMS og MMS fungere i flymodus.

     

    Hverken Telenor eller Telia har åpnet opp for bruk av vowifi fra utlandet, men det er et par triks du kan ta i bruk for å benytte deg av tjenesten likevel: VPN og / eller en fake location app.

     

    Jeg bruker komplettmobil som operatør. Det viste seg at IP'en til wifi nettet var lokalisert i sverige, men har nå installert VPN på mobilen og om jeg bruker whatsmyip, kommer den nå opp med norge som område. Men likevel vil ikke wifi tale fungere. 

     

    Det skal være mulig å koble opp til et nett jeg tror hetter maritim telenor eller satelitt telenor, men får ikke kontakt med det fra lugaren. Har du noen tips til andre ting jeg kan prøve?

  3. Jeg har et problem med wifi tale jeg trenger hjelp til. Wifi tale skal være aktivert på mobilen, har fått opp signal symbolet i telefon loggen då jeg har ringt med wifi tale, så det har fungert. Nå er jeg offshore og har satt mobilen i flymodus med wifi og wifi tale aktivert, men då jeg prøver å ringe med mobilen sier den bare at flymodus er aktivert og vil at jeg skal skru den av, får ikke sendt sms heller. Skrur jeg av flymodusen finner den ikke nettverk (har det sirkel med strek over) og då jeg prøver å ringe sier den at mobilnett ikke er tilgjengelig.

     

    Noen som vet hvordan jeg skal få mobilen til å fungere? 

  4.  

    Er det noen som vet om en bra skjermbeskytter til mobilen?

     

    Den jeg hadde, har gjort jobben sin da den sprakk da den tok imot skaden da mobilen falt med skjermen ned mot bakken. Men problemet med den jeg hadde var at mobilen ble mindre følsom, og det hendte ofte at den ikke registrerte alt jeg skrev 

    Vil anbefale denne fra intelliArmor! Bruker du rabattkoden "WDG20" får du også 20 % rabatt.

     

    Takk for hjelpen :)

     

     

    Vil anbefale denne fra intelliArmor! Bruker du rabattkoden "WDG20" får du også 20 % rabatt.

  5. Eg har et stort batteri-problem med mobilen, den greier bare å vera på 5-6 timer, før den går tom for strøm. Problemene startet for en 2-3 uker siden, før det så var alt i orden. Trodde først det var et av programene fra markede som skapte problemer, så eg begynte å fjerne appser fra mobilen, men selv etter eg hadde fjernet alle appsene på telefonen var batteriet like dårlig. Har lagt inn android 2.1 på nytt, men den slukker like mye strøm, med en ny innstalasjon :(

     

    Om en går inn og ser på hva som har brukt batteriet, ser en at "telefon ikke i bruk" er på topp, mobilen sover aldri.

     

    Har ein SE mini pro, med tele2 abonomang, har prøvd både med og uten internett på mobilen, ingen forskjell.

     

    Noen som kan hjelpe ?

×
×
  • Opprett ny...