Gå til innhold

Mads Furnes Kristoffersen

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mads Furnes Kristoffersen

  1. Hvis maskinen står i 6 måneder får den taes i bruk så er jo dette "nedetid". At folk skal gå hjem klokken 3 på ettermiddagen og kun jobbe 20-25% av døgnets tilgjengelig tid er jo også noe som er veldig spesielt i Norge.

     

    Vi kjenner jo til at arbeidstakere i offentlig sektor er godt vant med å gå hjem klokken 3 om dagene og dersom dyrt maskineri og teknologi ikke utnyttes fordi personellet har fri så er jo dette noe som regnes som tap.

     

    Det var vel Michael Fassbender som var overrasket over at film crewet sluttet å filme i 4 tiden på ettermiddagen når de filmet Snømannen. Film industrien, spesielt i America jobber 12-15 timers dager og filmer både dag og natt, vel så det.

     

    En av de medvirkende faktorene som komprimerer næringslivets jobbdager er i min mening strenge politiske reguleringer av blant annet salg og skjenking av alkohol. Dette har en domino effekt ved at det skaper mindre jobber og det er mindre sosialisering på kveld og natt. Når det er mindre natt liv er det mindre behov for spisesteder til å ha åpne, tilgjengelig person transport (drosje, uber) osv osv og dette konsoliderer til at alt skal kun skje mellom 8 og 4 på dagen. Da er det forståelig at slik teknologi ikke blir utnyttet til sitt fulle når personellet skal gå hjem klokken 3.

     

    Nå er det jo også slikt at det er noen bransjer som jobber både så vel som dag og natt og at dette sikkert er tifelle i follobanen, men Musk er inne på noe når han prater om å effektivisere.

     

    Det at alle skal til og fra jobb til akkurat samme tidspunkt er jo også nummer uno årsak til at vi får all den rush traffikken.

    • Liker 1
  2. Strømming av spill er aldri noe som kommer til å være en ting for blant seriøse spillere. Det vil alltid være latency og jeg kan ikke tenke meg hvordan de løser problemet når flere skal strømme samtidig. Skal de reservere en hel pc per per ?

     

    Latency og server deling kommer alltid til bidra til delay, uansett om det er noe en bruker legger merke til eller ikke vil det alltid være en faktor.

  3. Ray tracing er et steg i riktig retning, men teknologien krever noe himla mye krefter. Det er derfor særdeles urealistisk at vi får oppleve noen spill utnytte denne teknologien i de førstkommende årene. Jeg vil gjette på at ray tracing kan få nok krefter og modnes om 10+ år.

     

    At produsenten setter i gang prosessen med å komme oss dit er definitivt bra, men ikke noe som vi per i dag får nytte av.

    • Liker 1
  4. Hvem i alle dager som har bruk for abonement hos 3 forskjellige aktører og driver å laster ned bare for å sjekke ? Det virker litt sosiopatisk spør du meg. Men samtidig forstår jeg at det er en god tid at noen tar ledspranget med å sjekke om bedriften er til å stole på, noe som det ikke virker de er.

     

    Her synes jeg både kunden og aktøren er veldig suspekte begge to.

  5. Dette er som om Apple skal saksøke Microsoft for at de stjelte brukergrensesnitt fra de. Begge kopierte fra Xerox :)

     

    Det har vært flere BR's før både Fortnite og PUBG. Arma 3, DayZ og H1Z1 er bare for å nevne noen få.

     

    PUBG har kopiert masse og de har ikke laget verken noe nytt eller noe originalt. De virker fornøyde med å lage et tilsynelatende gøyalt spill som kun har denne karakteristikken og ikke noe mer.

     

    PUBG må være det dårligste optimaliserte spillet med så høy brukeraktivitet som projekterer at de ikke bryr seg særlig mye at spillerne skal ha en god opplevelse. Gud vet at selskapet og Brian Green har nok penger til å ansette ingeniører til å lage noe respektabelt. Spillet støtter ikke engang tradisjonelle oppløsninger som 1600x1200, selv om få bruker dette.

  6. "Fortnite har overtatt rekorden for antall samtidige spillere pålogget på Steam med 3,4 millioner"

     

    Bra at journalisten her har gjort hjemmeleksa si eller hva? Å åpenlyst gå ut i fra at alle spill ligger på steam er så ignorant at det nesten er irriterende. I dette tilfellet vet tydeligvis alle som spiller spillet at det ikke ligger på steam, men på epic games sin egen launcher.

  7. Nei til 5g internett. 1mm bølgelengder og ioniserende stråling er farlig. 5g vil muligjøre det å spionere på alt og alle vet å fungere som en røntgen maskin i lufta. Det negative utveier det positive og det er på tide folket skjønner at dette er folkemord på stor skala som ingen prater om.

     

    Anbefaler alle å sette dere inn i hva slags potensial og muligheter denne teknologien medbringer seg. Selskapene reklamerer med kjappere internett men knapt ingen prater om hvordan dette vil fenglse oss i fremtiden. Det er "Terminator genesis".

  8. At samsung fokuserer på QLED i stedet for oled er fordi Samsung velgte å prøve å forbedre LCD teknologien der det opplagte målet var å melke den kua til den eksisterende LCD teknologien. Samsung dreit på leggen og i stedet for å melke kua gikk det stikk motsatt vei. De har altså tapt markeds andel på premium tver og for å være ærlig må jeg si dette er vel fortjent.

     

    LCD er en skitten teknologi og burde aldri vært skapt til å begynne med. Teknologien har eksistert i vel 20 år og fremdeles er bildekvaliteten elendig, spesielt for pc skjermer. LCD er også elendig til spilling / gaming og at Samsung prøver å holde denne teknlogien i live bare for å tjene penger skriker dårlig moral.

     

    OLED er fremtiden og en blind mann kan se det. Å prøve å holde LCD teknlogien i live uansett hvordan innoveringer selskapet kommer med blir aldri å avansere teknlogien i en retning der folket til slutt og sist er fornøyd.

     

    Til Samsung sier jeg la teknlogien dø ved hjelp fra OLED og kast dere på bølgen før det er for seint.

  9. At samsung fokuserer på QLED i stedet for oled er fordi Samsung velgte å prøve å forbedre LCD teknologien der det opplagte målet var å melke den kua til den eksisterende LCD teknologien. Samsung dreit på leggen og i stedet for å melke kua gikk det stikk motsatt vei. De har altså tapt markeds andel på premium tver og for å være ærlig må jeg si dette er vel fortjent.

     

    LCD er en skitten teknologi og burde aldri vært skapt til å begynne med. Teknologien har eksistert i vel 20 år og fremdeles er bildekvaliteten elendig, spesielt for pc skjermer. LCD er også elendig til spilling / gaming og at Samsung prøver å holde denne teknlogien i live bare for å tjene penger skriker dårlig moral.

     

    OLED er fremtiden og en blind mann kan se det. Å prøve å holde LCD teknlogien i live uansett hvordan innoveringer selskapet kommer med blir aldri å avansere teknlogien i en retning der folket til slutt og sist er fornøyd.

     

    Til Samsung sier jeg la teknlogien dø ved hjelp fra OLED og kast dere på bølgen før det er for seint.

×
×
  • Opprett ny...