Gå til innhold

vivat

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vivat

  1. Hei.

    Jeg har ikke mulighet til å overføre ting fra Mac til ekstern harddisk får ingen error men bare en runding med strek over... leser på nett at denne må formateres men det er for mye på de ( har 2) har installert tuxera men den finner ikke harddiskene så det hjalp ingenting, så går jeg og kjøper ny harddisk som det står på pakken skal fungere for både Windows og Mac! Plugger den inn og har samme problemet! Hva pokker gjør jeg feil??

  2. Gar jo ikke ann a kontakte facebook og finner ikke lignende problem, men fikk endelig tilgang pa en data og provde der, fikk beskjed om a bekrefte identitet igjen og gjorde det igjen og da kom jeg inn!!! JOHOOO men har fortsatt problem med appen pa tlf der far jeg hele tiden beskjed om a bekrefte identitet. beklager dette hodebryet, na skal email og passord ikke vare mulig a hacke evt! Hvordan bytter man email pa face?

  3. Seriøst nå er jeg fortvila!!! For 3 dager siden sa fungerte facebook helt fint, sa skulle jeg inn pa facebook sa fikk jeg beskjed om at et eller annet var utlopt ( utenlandsk tastatur) sa fikk jeg beskjed om a bekrefte min identitet, jeg gjorde alt dette fikk mail om at jeg hadde byttet passord men pa slutten av prosessen fikk jeg opp *sorry something went wrong we will fix it as soon as possible* eller noe i den duren. Jeg prover a logge pa igjen men fikk da beskjed IGJEN bekreft din identitet!! Jeg har bekreftet min identitet over 10 ganger!!!! Sa finner jeg ut at hele facebook profilen min er borte!!!! Alt jeg har lagt ut pa andres profiler er borte, ingen finner min profil jeg er fullstendig borte/blokkert!! HVORDAN I ALLE DAGER KOMMER JEG INN PA PROFILEN MIN IGJEN?? Er ingenting om dette pa nett og jeg far ikke kontaktet facebook. Det er et skjema a sende inn men jeg ma legge ved fil om min identitet, hva skal jeg evt legge ved??? Bilde av forerkortet?? Jeg trenger virkelig hjelp bruker facebook jobbmessig og har flere 1000 kontakter.

    Så problemet er: jeg får beskjed om å bekrefte min identitet hver gang jeg prøver å logge inn, får beskjed på slutten *sorry something went wrong* facebook profilen er fullstendig fjernet. 

×
×
  • Opprett ny...