Gå til innhold

Kjetil Raaen

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kjetil Raaen

  1. Enig med starkr her. Putt de første 10-15 levlene med stats i Vit, så tenker du aldri mer på staminabaren. Det finnes vel knapt en build der det ikke er fornuftig bruk av points. Store belter tar det litt mer tid å få, og panikken når det er tomt og man må inn i inventory i action er faktisk en del av utfordringen i det spillet. Det underbygger også gleden med å endelig få oppgradert belte.

    Når det gjelder ytelse så sitter jeg på min 1060-6GB og får helt smooth framerate lokalt (2560x1440). Joda, det hender serveren lagger, men det skulle de fleste av oss merke forskjell på.

    • Liker 2
  2. Til de som sier det ikke finnes et marked.

    Telenor annonserte nettopp at de skal stenge det gamle kobbernettet. Det vil si at ALLE som har DSL som eneste alternativ nå må finne på noe annet i løpet av et par år. Dette gjelder en ganske stor andel av mindre byggefelt og de aller fleste som bor på gårder og enslige hus i Norges land, blant andre meg. Alternativene jeg har fått er:
    https://www.telenor.no/privat/internett/modernisering/hjemmebredband/
    1000kr/<100Mbit/1TB pr måned. For en familie er dette nesten eneste aktuelle.
    https://www.telenor.no/privat/internett/mobilt-bredband/
    900kr/200GB holder nok mange av årets måneder, men langt fra alle.
    https://www.ice.no/mobilt-bredband/
    800kr/300GB. Begynner å ligne noe.

    Et tilbud om opp til 100Mbit/s, 10TB/måned vil jeg være villig til å betale rundt regnet 1000kr/måned for uten å nøle.

    PS: Jeg har mast på alle tenkelige leverandører av fiber. Ingen er interessert. Det er ikke snakk om å betale noen hundre tusen for graving. Her må jeg sette opp alt selv. 

  3. Planene om å flytte månelanderen etter landing er i følge Ars Technica avlyst. Det var et krav for å vinne prisen, men siden fristen for prisen har gått ut for lenge siden bestemte de seg for at det ikke var verd å ta risikoen med et slikt hopp.

     

    https://arstechnica.com/science/2019/02/spacex-set-to-launch-israeli-private-mission-to-the-lunar-surface/

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...