Gå til innhold

Ktonder

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ktonder

  1.  

    Vi har byttet over til dipper så er det PR nå opp til phonero å ta saken videre til forliksrådet i Kristiansand. Vi kan holde dere oppdatert med resultatet

     

    Hva skjedde i denne saken for dere?

     

    Har også forsøkt å si opp pga byttet fra Telenor til Telia, men ble bedt om bruddgebyr.

     

    Viktige momenter i min sak:

     

    1. På møtet med bedriften vår brukte Phonero selgerene "Telenor-dekning" som hovedargument for hvorfor vi skulle bruke de.

    2. Oppsigelsen ble sendt like etter mottak av brev om at vi får nye SIM-kort fordi de bytter nettverk.

     

    I kontrakten står det bare "Partene kan heve avtalen ved vesentlig mislighold fra den annen part". Har en mistanke om at Phonero ikke mener at bytte fra Telenor til Telia er "vesentlig mislighold".

     

     

    Hei, etter mye fram og tilbake med Phonero hvor de kom med ganske mange usaklige argumenter så byttet vi jo bare som sagt. De truet med å ta det videre til forliksrådet, men etter noen dager fikk vi mail om at de har vurdert saken igjen og sagt vi ikke skulle bli belastet for verken bruddgebyr eller at dem tok det videre.

     

    Så vi kom oss ut, men var forberedt på å gå videre. Vi brukte argumenter og laget en film som viste at det var klart at det var dekning med telenor på hytten og ikke lenger dekning med telia. Vi følte oss veldig lurt da vi kjente til disse problemene på forhånd og derfor valgte noen med telenor-dekning. 

  2. Hei,

     

    Vi opplever akkurat det samme. Har nøkkelpersoner som plutselig ikke lenger kan bruke telefonen på plasser som tidligere var dårlig men tilfredsstillende dekning. Vi var tatt kontakt med phonero og de er svært lit villig til å godta at de har gjort en endring. Vi har 1 år med binding igjen. Konklusjonen ble at vi valgte å bryte kontrakten med begrunnelse av vesentlig misslighold da de har endret produktet sitt i så stor grad.

     

    De gikk med på 50% reduksjon i bruddgebyr men vi godtar ikke det. Vi har dokumentert med film at dekningen ikke holder mål på enkelte punkter som er viktige for oss selv om de er privat.

     

    Vi har byttet over til dipper så er det PR nå opp til phonero å ta saken videre til forliksrådet i Kristiansand. Vi kan holde dere oppdatert med resultatet

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...