Jump to content

Avalon

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Avalon


 1. HoLy_CoW, det er for såvidt et godt spørsmål med tanke på at Socket T/LGA 775 er like rundt hjørnet. Men jeg personling tror det vil være en del tull og komplikasjoner med de første kortene som kommer ut. Det er har en tendens til å være litt "kompatiblitets" problemer med de første kortene. Og at de får ut all den ytelsen vi vil ha fra de med det første er jo ikke helt sikkert, men vi vet derimot hvordan ytelsen på de hovedkortene vi diskuterer nå er. Så jeg venter en liten stund med den overgangen, dessuten er det flere PC'er i hus, så når tiden er inne for den overgangen, ja da kan jeg slenge innmaten i min PC over til de andre her hjemme. :thumbs:

   

  Avalon


 2. Vel noe nærmere er jeg, jeg har ikke funnet ut hvilket kort jeg vil ha enda, men jeg har no i allefall klart å utelukke et kort. "Gigabyte" kortet er det for lite erfaringer med til at jeg kan velge det over de 2 andre alternativene som dere alle ser ut til å ha veldig positive ting å si om.

   

  Venter med å ta noen avgjørelse før jeg har fått hørt litt mer om hva folket har å si.

   

  Igjen takker jeg på forhånd.

   

  Avalon


 3. Takker for tilbakemeldingene, mange råd og alle gode (altså ingenting negativt om de nevnte kortene).

   

  Angående ram, hva vil dere anbefale, hvis dere skal plukke ut det beste som er å få på webshoppene her i norge. Ser at corsair er veldig populært, men det er mange modeller og hastigheter. (Beklager dette er litt "Off-topic" i allefall i denne delen av forumet).

   

  På forhånd takk.

   

  Avalon


 4. Heisann folkens, har planer om å kjøpe meg en Pentium 3.0 GHz Prescott prosessor. Jeg har funnet 3 hovedkort av interesse :

   

  1.) Abit IC7-MAX3 Hovedkort S478/800mhz

  2.) Asus P4C800-E DELUXE hovedkort socket478

  3.) Gigabyte 8KNXP Intel 875P

   

  Men er usikker på hvilket av disse jeg skal kjøpe. Alle 3 virker rimelig solide men hvis noen har erfaringer med noen av disse kortene tar jeg gjerne imot anbefalinger.

   

  PS. Har også lest at Abit sitt hovedkort er spesielt kresen på minne, så hvis dette hovedkortet skulle bli anbefalt tar jeg gjerne imot anbefalinger om de beste rambrikkene for det hovedkortet.

   

  På forhånd takk.

   

  Avalon


 5. Hallaisen, lurte på om jeg kunne få litt hjelp....

   

  Jeg har dette :

   

  2 x Rambus PC800 ECC 256MB RIMM

  184-P I820/840/850 400MHz

   

  Intel Pentium 4 1.7 GHz Boxed PC400

  Socket PGA478, 256kB cache

   

  Abit TH7 II-RAID Hovedkort for S478/P-4

  I850, ATA/100, Raid, ATX Retail

   

   

  Jeg skal oppgradere processoren til :

   

  Intel Pentium 4 2.26 GHz Boxed PC533

  Socket PGA478, 512kB "Northwood"

   

  Det jeg da lurer på er om hovedkortet er kompatibel med den nye processoren. Processoren er kommet som dere sikkert vet, men det er ikke kommet noen hovedkort for denne enda, i allefall ikke noe som du kan utnytte dens fulle ytelse.

   

  Er det da mulig å bruke det hovedkortet og de rammene jeg har til denne nye processoren frem til det kommer et nytt hovedkort som er 100% kompatibelt?

   

  Takker for hjelpen.


 6. Problemet med mange divx filmer er at mangen av de som lager filmene har eventuelt fått tak i filmen på kino med videokamera, og alikevell laget det i divx format det er "harry". Divx må være rippet direkte fra dvd hvis det skal være noe.

   

  Vel dette var min mening......det er mye screeners der ute vet dere.


 7. Jeg vet ikke noe om hovedkortet ditt, men hvis du har innebygget lydkort sånn som jeg har, så prioriterte hovedkortet det innebygde lydkortet fremfor det som jeg koblet til en PCI port. Det jeg gjorde da var å gå inn i BIOS og "disablet" det innebygde lydkortet, og vips så var det bare et lydkort å prioritere.


 8. Heisann, lurte på om dere her ute med peiling på "dette" område kan hjelpe meg ut av dette.

   

  Her er problemet : Jeg har en 40X CD-Rom og en Plextor 24X 10X 40X Brenner på samme IDE kabel.

   

  Jeg hadde i starten CD-Rommen som "Master" og "Brenneren" som "Slave", problemet da var at "Brenneren" ikke kunne "Lese" bare "Brenne".

   

  Da jeg prøvde og fikse dette ved å bytte på de, altså sette "Brenneren" som "Master" og "CD-Rommen" på "Slave", var problemet der forsatt, bare at nå var det CD-Rommen som ikke kunne lese....hmmmm....

   

  Hva Kan forårsake dette?

   

  --


 9. Dere har helt rett i at telenor har sinnsyke priser.

   

  Men når de har så mangen kunder som de har med de prisene, så er det jo sinnsyk god "butikk" å kunne ha så høye priser også da. De gidder ikke å redusere prisene på internett når de får enorme mengder nye kunder med de prisene de har.

   

  Så du kan si det sånn at de vet hvordan de skal drive butikk.

   

  Det er bare å ikke bli kunde der, du pluss "noen" til, så blir nok prisene redusert med tiden skal du se.

   

  --


 10. Først kan du installere Win 98SE, Win 2000 Pro eller Win XP Pro.

   

  Nok om det, på "www.nvidia.com" finner du drivere til nesten alle skjermkort, i allefall ditt. Last ned der ifra.

   

  Men vær snill og installer en annen type windows, hvis du vil ha et mer stabilt windows med samme muligheter som Windows ME, bare bedre.

  Hvis de 3 alternativene jeg nevnte ikke er bra nok, kan du installer gode gamle Windows 3.1 *cackle*

   

  --

×
×
 • Create New...