Gå til innhold

DKJR70TD

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DKJR70TD

  1. Har brukt S3 classic siden den kom ut, problemet med den er at i starten var klokken kjapp og fin. men etter noen måneder med bruk er den så mye lagg når man skroller og bruker apper at den rett og slett var helt forferdelig å bruke. Batteritiden ble også halvert etter kort tid. Har derfor ikke noe tru på at denne heller holder seg bra i lengden. Sliter også med å koble klokke og telefon sammen igjen etter at de har vært på forskjellige plasser. opplever at notifikasjoner plutselig ikke vil vises på klokke, utrolig iriterende.

     

    Flere av mine familie/venner har Apple watch. Både den aller første og de nyere modellene. og til å med den første som kom i (2015?) holder forsatt koken. Det gjør jo at man begynner å tenke om man har valgt rett side (Android)

     

    Flere som opplever noe lignende?

    Dette er også min opplevelse, har tidligere brukt bade android wear og Samsung gear å opplevde flere av tingene du beskriver. Både dette med fart og batteri. Umulig å stole på om du har motatt meldigner når ikke alle notifikasjoner kommer opp. dette førte til at jeg hele tiden måtte sjekke telefonen  tillegg.

     

    Ble så lei at jeg byttet til Eple siden og har ikke angret et sekund. Om Iphone er bedre en android telefoner kan diskuteres I flere timer, men at apple watch er bedre enn konkurentene det er det ivartfall ingen tvil om

×
×
  • Opprett ny...