Gå til innhold

arnoldp

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arnoldp

  1. 4585 kr på Deal.no er jo en genial pris - men er det virkelig en ulåst Samsung Galaxy S3 det er snakk om? Det står veldig lite på siden, og navnet på produktet ("Telekom SAM GALAXY S III BL 16 GB TMD VARIANTE OHNE LOCK GR") er også litt utenom det vanlige. Noen som vet?

     

    https://www.deal.no/deal/default.asp?page=vare&ProdusentID=99919526&ref=Prisjakt.no&utm_source=Prisjakt.no&utm_medium=cpc&utm_campaign=99919526

  2. Kostet den 5595 allerede for to måneder siden? Du store - da var det jo et enda fetere tilbud enn nå. Er mye som har skjedd på prisfronten i PC-markedet på to måneder. Og du oppgraderte den til 2gb minne selv, eller fulgte det med på det tilbudet?

     

    Er ellers enig i alt som skrives av erfaringer - er selv også meget fornøyd. Er litt irritert på tastaturet, og har vanskelig for å skjønne hvorfor de har komprimert vanlige taster som enter og punktum ned til de ugjenkjennelige. Men dette plager meg ikke stor, da jeg skriver mest på "gammel-PC-en" (den nye er mest til internett, TV, DVD og spilling - og bidrar til at jeg får beholde gammelmaskina for meg selv - vi har nemlig ikke "vanlig" TV her i huset). Viftestøy - ja, litt, men den plager ikke meg nevneverdig. Men er enig i at det er litt over hva jeg forventer av en bærbar. Vifta går stort sett jevnt, men for det meste ikke plagsomt høylydt. Kan også nevne at jeg kjørte 3dmark03 og 06 på den, og på begge scoret den noen hundre poeng over det som er snittet for maskiner med go7600 - og det er jo bra sett i lys av alle som sliter med å få de nye PCene sine opp på de verdiene de har lest i tester. Særlig med tanke på at jeg kun bruker de driverne som var ferdiginstallert da jeg fikk maskina. Og det at den går på XP ser jeg bare på som et pluss - sikkert en sammenheng med den gode ytelsen ;-)

     

    Et annet pluss: Ikke masse tulleprogramvare ferdiginstallert. Det som følger med kan man velge å installere selv - eller la vær. I tillegg følger det med Norman Antivirus fullversjon med virusdefinisjonsoppdateringer inkludert i tre år framover - og det blir jo fort verdt en del hundrelapper til sammen.

     

    Edit: Ser forresten nå at Netshop har satt den opp til 5995 - men det er fortsatt et genialt tilbud!

  3. Jepp - synes også denne PC-en har en sinnsyk pris sammenliknet med specs. Selv om det unektelig ikke akkurat er den feteste PC-en på markedet, sparker grafikk-kortet visstnok ganske greit fra seg. F.eks. betydelig bedre enn Geforce 8400m, og tilnærmet like bra som Geforce 8600m gs, som en fort finner i bærbare i 10000-kronersområdet. Og både minne, harddisk og operativsystem kan jo lett oppgraderes senere hvis behov (mange mener jo at Vista uansett fortsatt bare er på Beta-stadiet - derfor flere som sliter med å nedgradere de nye PCene sine FRA Vista TIL XP).

     

    Til denne prisen finner en ellers stort sett bare ganske slappe skrivemaskin PC-er. Derfor: Bestilte XA 1526 hos Netshop i dag (etter å ha sett på endel andre bærbare som har kostet omkring det dobbelte, kjøpte bl.a. nesten Dell Vostro 1700 og HP pavilion DV9575), og er særs fornøyd med alle pengene jeg har spart på det. Så får vi se hva jeg får... :-)

     

    For den som forstår seg på tysk, er det forresten en utførlig test her. Alt i alt scorer maskinen rimelig bra i testen pga. lite viftestøy, god byggekvalitet og gode høyttalere. Noe under middels ytelse i diverse benchmarks trekker imidlertid litt ned, uten at det akkurat kom som noen bombe.

  4. Genialt det tilbudet på Vostro - må jo absolutt nærme seg det beste en får for denne prisen (i hvert fall om en endrer til ett års serviceavtale). Det eneste som er litt kjipt, er at det er Vista Business i stedet for premium. Går det an å få endret på dette når det ikke står som option på Dell sine sider?

  5. Hva ligger i "mye viftestøy", dvs. går vifta hele tiden, er den høy når den går etc? Har du prøvd "stille-knappen" (som skal redusere viftestøyen ved å redusere ytelsen på PC-en) - gjør dette at PC-en faktisk blir stille?

     

    I forhold til å reinstallere Vista, så har jeg ingen erfaringer å bygge på selv, men jeg har lest på mange andre fora at dette kan gjøre underverker. Spørs hvor mye tull Fujitsu Siemens har pakket med PC-en.

  6. Godt å høre at du er fornøyd med FS, jeg har nemlig bare hatt Toshiba, Dell og Tundra tidligere. Har også kikket på HP9575, og syntes det var et overlegent tilbud. Helt til jeg oppdaget XA2528.

     

    Tror nok XA2528 er det beste du får av bærbart under 10 000 kroner akkurat nå, i hvert fall hvis du vil ha 17 tommer. Så jeg venter spent på mer info fra deg så snart du har fått den i hus!

  7. Nei, jeg har den ikke, men jeg har også siklet ganske masse på den siden jeg oppdaget den i forrige uke. Er enig med deg i at det er ganske mye for pengene, koster f.eks. det samme som Acer Aspire 7520g med mye av de samme specsene, men FS har både raskere prosessor (tl60 vs tl56) og bedre grafikk-kort (M8600 vs M8400). I tillegg ligger den noen tusenlapper lavere på computercity enn på de fleste andre nettbutikkene, så det spørs om dette bare er et midlertidig tilbud og prisen snart vil gå opp igjen? Er i hvert fall også rimelig nysgjerrig på evt erfaringer med denne...

  8. Hmm... Men siden den har en stasjonær harddisk, betyr vel det også at jeg kan bytte den ut med harddisker som er langt større, og ikke minst langt billigere enn bærbare harddisker etterhvert. Jeg mener, dersom jeg først skulle investere i et sånt dråg... Som jo unektelig fortsatt er LANGT mer portabelt og etter min mening også vakrere enn en stasjonær PC.

  9. Snublet akkurat over denne på jakt etter bærbar PC med stor harddisk, og lurer egentlig på hvorfor jeg aldri har hørt om den før:

     

    Acer Aspire 1705SMi

    P4 3,06 ghz

    512 mb ram

    17" TFT skjerm (!)

    GeForce FX Go5600 128 MB

    120 gb harddisk (!!)

    DVDbrenner

     

    Mer info på Acers hjemmesider

     

    Så at de selger den for litt under 19000 inkl WinXP og mva på acershop.no . Selv jobber jeg endel med lydredigering, og da er harddiskkapasitet det desidert viktigste, men uansett, er ikke dette et ganske fett tilbud? Så i tillegg i et forum at disken er på 7200rpm, men dette sier ikke Acer noe om.

     

    Leste et sted at det knapt nok finnes bærbare med harddisker på over 80gb, så jeg ble i hvert fall mildt sagt særdeles fornøyd :D

×
×
  • Opprett ny...