Gå til innhold

Nummer1

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nummer1

  1. Jeg skjønner ikke hvordan myndighetene ikke klarer å se at det de prøver å få til bare øker sjansen for ID-tyveri senere. Vi flytter jo mer og mer inn på telefonene våre.

    Er denne lille dataen som ligger lokalt på telefonen som skal bli fullt tilgjengelig, så stopper det kanskje noen saker en liten stund. Så kommer det et behov for å kryptere denne dataen bak det som allerede er der.

    Det blir kanskje ulovlig å bruke det, men så har jo disse menneskene allerede brutt loven likevel.

  2. nettverket er extremt elendig internt.... jeg finner bare datamaskinene som er koblet på switchen jeg er på og i tilleg til d så stinker farten og stabiliteten på DC.... jeg tror jeg kunne ha såttet opp et bedre nettverk sjøl... neida... så lett er d nok ikke. men et så stort dataparty som dette her bør ha en enda større backup plan enn dette her og jeg kan ikke fatte hvorfor den jævla lampa ikke viser røtt det er jo enda feil i nettværket!

  3. :hmm: Tror jeg kommer til å gå lei veldig fort! Jeg kunne ha fåt mer gjort hjemme enn her... Internet fungerer men det er dritt tregt. Maskinen min dukker opp som frakoblet på det patetiske programmet som skulle hjelpe oss å browse! Jeg vil gjøre på noe... jeg får ikke laste ned i høgere fart på dc en 100 kB/s mens folk kan laste ned fra meg med opp i mot 3 MB/s totalt... :angry: Jeg kom hit for å ha det skøy og jeg kom frem til at forventningen var for drøy.

    Mit første TG kan hende blir det siste...

×
×
  • Opprett ny...