Gå til innhold

Theoden

Medlemmer
  • Innlegg

    44
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Theoden

  1. Hei

     

    Min kjære shdsl Netopia ruter lagger hvert 30 sekund. Jeg timet dette med min stoppeklokke mens jeg spillte CS. Jeg synes at dette var veldig merkverdig og sjekket loggen til min kjære Netopia 4553.

     

    I WAN-log stod det følgende;

    "ppp channel 2 down ; remote clearing.

    ppp 2 channel up...." (flere ganger, notert med tid og dato)

     

    Dette var jo helt nøyaktig timet med min stoppeklokke så jeg VET at dette er feilen. Problemet er hvor dette tilhører i konfigurasjonen. Jeg vet ingenting om netopia og har sjekket web, og har sett at to andre har samme problem men på annen netopia modell. Jeg fikk hint om at det _kanskje_ kunne være VPN som trynet, og satte seg opp igjen. Er det noen her med tilstrekkelig kunnskap som kan hjelpe? (jeg vil ikkje bare slå av vpn funksjonen for og så finne ut at det var en tabbe)

     

    Jeg sitter nå i køen til ngt tlf support og har vært der i 35 minutter og har lite tro på at jeg får hjelp. Dessuten skulle det har vært stengt for 15 minutter siden... ;o

  2. Det kalles Lag...

     

    Netverk komunikasjon er ikke perfekt og du får "lag" når du spiller online i ny og ne. Frysingen kan også komme, selv med stor båndbredde , når Pcen din er for "svak" i forhold til å bare kjøre spillet. Hvis det er tilfellet skal det mindre til at du får slike lockups da pcen har nok med bare å kjøre spillet ved siden av nettverket. Sånn kort forklart. Ram er her en viktig faktor da man som hoved trekk trenger mer ram for å køjre et spill online en offline... Har du en Pc som er 1 år og bare 512 ram er det litt lite. Er Pcen din ny og du har rask 512 ram skal det hovedsaklig ikke være noe problem.

     

    Det at du sier det skjer hvert minut tror jeg er litt oppskryt.

    Ved siden av disse harware svarene kan det også være at spillet ikke er så bra kodet for det , vanligvis store antalet spillere, som gjør at lockups skjer...

     

    Om det også skjer offline, lockupsene altså, er de trolig ikke internett, men heller mulig 3d drivere o.l.

    Vet at det lag....Det er heller ikke oppskrytt at det skjer hvert minutt, for det SKJER! Har også veldig kraftig hardware med a64, 1gig ram, x800xt pe... Dessuten så forklarte jeg at vi er to forskjellige pc-er som sliter...

  3. Hei, jeg har NGT 2.3Mbit SDSL i Bergen og jeg opplever at Internett "fryser" i opp mot 1 sekund hvert minutt. Jeg mister aldri forbindelse/timer ut i msn, irc eller noen former for p2p og hastigheten er som den skal være.

     

    Det som plager meg mest med dette er at jeg spiller mye online fps og spillet "låser" seg et sekund hvert minutt og dette skjer jo akkurat når det ikke skal skje! :no: Dør ofte pga dette;(

     

    Jeg har kontaktet NGT og forklart problemet og spørt om de kunne sjekke linjen for feil. De fant ingen feil. De ville at jeg skulle sjekke mitt utstyr og si ifra igjen. Jeg har sjekket utstyret mitt men finner ingen feil, og jeg har unnlatt å kontakte NGT siden det tar 2 uker å få respons. :thumbdown:

    Vi er to karer som deler linjen og begge opplever det samme. Vi har prøvd å spille via LAN uten at noe som helst fryser.

     

    Nå i julen var jeg hos en kompis og spilte litt fps på Internetten hans. Da opplevde jeg faktisk samme "låsingen" mens jeg spillte. Han bor i Sogn og Fj. og har Telenor som ISP.

     

    Jeg lurer på om noen kjenner til dette problemet og har klart å løse dette på egen hånd, og at de kan gi meg noen tips :hmm:

     

    *Må legge til at jeg hadde samme pc på annen linje før uten at denne laggen oppstod. Laggen har eksistert siden jeg flyttet og fikk denne linjen. Har overvåket trafikken og den viser ikkje noko som kan få linja til å stoppe opp... har hørt at det kanskje er ruter som logger og sliter pga det..?

  4. Er det ingen som har fått med seg at CS har oppgradert grafikken en smule, krever mye mer enn før iallefall(1 år siden)?

     

    Og at ein kan bli god og tene masse masse penger:D:D:D Det går an å kombinere cs og skule, finnes mange eksempler.(MEG) heaheaheaeah

     

    Drømmecsmaskin --> P4 2.66Ghz, gf4 ti4200, 512 ddr

     

    edit: I dag er det in å bruke smoke fordi den er blitt veldig effektiv(grafikkoppgraderingen) Som oftest brukes det 3 smoker + 1 flash så er det gogogo og slakte det ein ser også spamme HE granater der fienden kommer.

  5. Hei, nå håper jeg at noen av dere kanskje kan hjelpe meg. Har i en god stund hatt problemer med at min PC skrur seg på etter å ha blitt avsluttet på vanlig måte. Etter at maskinen har vært avslått i ca. 5 sekunder starter den opp av seg selv. Da har jeg brukt "knappen" for å skru av pcen, men nå virker ikke dette lenger. Er derfor nødt til å skru av strømmen.. Feilen begynte med å være periodisk, men nå har det etterhvert blitt konsekvent. Kan det være så enkelt som at av/på knappen har hengt seg opp på ett eller annet vis? (Fra utsiden oppfører knappen seg normalt.) Eller kan det være noen andre mer dypliggende årsaker....?

    Kjører en AMD med Win XP og F-Secure. Håper noen kan hjelpe meg. På forhånd takk.

     

    Mvh,

    Erik Svendsrud

    gå inn i bios og slå av alle "wake on sequenses"

  6. Har nå fått moddet mitt Sapphire X800Pro Vivo (Soft. moddet til XT PE core 500/550).

     

    Som dere ser så har jeg lav core/mem så kortet er stabilt.

     

    Problemet er at jeg klarer bare å få 9182 i 3DMARK03, dette er jo omtrent det jeg hadde får jeg moddet. Har dere noen forslag til hva som kan være feil?

     

    (Bruker ATI CATALYST 4.7 driver)

     

    Har dette oppsettet:

     

    Epox 8KHA3+ hovedkort

    AMD 64 3200+

    2 x 512 Corsair PC3200XL (CAS: 2-2-2-5)

    Samsung Spinpoint S-ATA disk

    Fikk samme score med meg på catalyst 4.6. Men med 4.9 Beta fikk eg godt over 11000

  7. Har bestemt meg for at jeg skal gå for MX-510 nå... Men jeg er fortsatt usikker på tastatur!

    Har du prøvd å holde eller spille med begge musene? Er veldig viktig, mus = smak&behag, mulig du finner ut hva mus som passer best til hånden din. Var slik eg fant fram til min kjære intelli 4.0 :love: Viss du aldri spiller fps er det greit med kva som helst mus du måtte like:)

     

    Samme med tastatur i grunn...

  8. Mitt spørsmål (til dere som har gjennomført softmod) - Vil mine forventninger bli tilfredstilt ?

    SÅ lenge du husker å flashe tilbake til retail xt pe bios vil du få "bedre "resultat med klokkinga(Stod i ein guide, og eg mistenker mangen for å ha ikkje gjort det) Trur nok du blir nok fornøgd uansett :yes: Er ikkje sikker på om du når 11000 i 3dmark thou

  9. Har ein gammel Targa 15.1" skjerm med voldsomme mørke kontraster.(Alt er svart i doom3, thnx powerstrip) Dette har mange skjermer av denne modellen problemer med. Men eg lurer litt på om problemet ligger i skjermen eller i kabelen? :hmm: Noen som fikset dette for mangen år siden? Har ingen planer om å bytte ut min gode gamle 15.1" targaskjerm nei.. :no:

×
×
  • Opprett ny...