Gå til innhold

aghhhh

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av aghhhh

  1. Da fikk jeg e-post ifra komplett.no med 2 stk servicerapporter. Med formuleringen om at de kun hadde får disse ifra Elesco og dermed avslo på nytt heving av kjøp. Så jeg måtte selv kontakte Elesco for å få den siste rapporten. Komplett idioti spør du meg. alle 3 rapportene er så å si identiske Mørke flekker, byttet display. på alle 3. Nå venter jeg i spenning på hva komplett gjør, selv med så klare service rapporter nærmest forventer jeg at komplett kommer med ett eller annet svada.

  2. Da har selvsagt komplett sendt tv tilbake med begrunnelse at det ikke var samme feil. Venter på dokumentasjon ifra reparatør.

    Merkelig , første gang kom reparatør hjem til meg, så på skjermen i 10 sekunder og byttet den. 2 ganger har den vært inne til Moer Radio og Tv begge ganger har jeg mottatt e-post sitat  Byttet lcd display, testet og funnet godkjent . tydeligvis mener nå komplett at det som manifesterer seg i samme symptom (mørke felt på skjermen) IKKE HAR SAMME ÅRSAK. men de har vær gang bare byttet display.

  3.  

    Hele jævla dagen med telefoner hit og dit, Komplett som sender meg til Samsung som sender meg til Elesco, som pga at jeg hever kjøpet sender meg tilbake til Komplett. status per nå etter en dag i telefonen er at jeg fortsatt ikke vet en dritt. Jeg har jobbet med salg, tenker med gru hvis jeg skulle behandle kundene slik hadde jeg ikke kunne drive på lenge før jeg gikk konkurs.

    Axefjord har rett. Forbrukerkjøplsoven sier helt klart at du kan reklamere mot Selger (Komplett), eller mot høyere ledd (importør, osv.), men at dette er ditt frivillige valg. I tilfelle her, hvor du ønsker å heve kjøpet, er det kun Komplett du bør forholde deg til. Så hvis Komplett ønsker å sende deg til Samsung, sier du bare noe sånt som "Nei, i henhold til forbrukerjøpsloven, retter jeg reklamasjonen mot dere, og ønsker ikke å rette det til tidligere salgsledd".

     

    Det å bli vist videre til noen andre enn Komplett er simpelthen noe du er i din klare rett til ikke å godta.

     

     

     

     

    Hele jævla dagen med telefoner hit og dit, Komplett som sender meg til Samsung som sender meg til Elesco, som pga at jeg hever kjøpet sender meg tilbake til Komplett. status per nå etter en dag i telefonen er at jeg fortsatt ikke vet en dritt. Jeg har jobbet med salg, tenker med gru hvis jeg skulle behandle kundene slik hadde jeg ikke kunne drive på lenge før jeg gikk konkurs.

    Du har reklamert til komplett og trenger derfor ikke forholde deg til andre parter.

    Komplett har brukt alt for lang tid på reparasjon og derfor har du grunn til heving. Hvis ikke komplett godtar dette innen f.eks fredag, sender du saken til forbrukerombudet og FTU. Informer komplett om dette, så blir det nok fortgang.

     

     

    Klage til Forbrukerrådet er sendt inn med all dokumentasjon. Det kreves av forbrukertvistutvalget at saken har vært inne til mekling hos forbrukerrådet behandlingstid hos forbrukerrådet kunne være 8-10 uker fikk jeg beskjed om. Ja Komplett som selger har uansett ansvaret. problemet oppstår når da kundeservice gir F og sender deg videre og legger på. 

  4. Hele jævla dagen med telefoner hit og dit, Komplett som sender meg til Samsung som sender meg til Elesco, som pga at jeg hever kjøpet sender meg tilbake til Komplett. status per nå etter en dag i telefonen er at jeg fortsatt ikke vet en dritt. Jeg har jobbet med salg, tenker med gru hvis jeg skulle behandle kundene slik hadde jeg ikke kunne drive på lenge før jeg gikk konkurs.

  5.  

     

    Her har ikke avhjelp funnet sted innen rimelig tid, og du har krav på heving av kjøp.

     

    At du nå snart mottar din egen TV ferdig reparert, hjelper ikke Komplett/Samsung i så måte. Du kan fortsatt kreve å få hevet kjøpet.

     

    Takk for svar , Tv kom kjem for ei uke siden. og tatt i bruk samme feil har oppstått fpr 3 gang. (store mørke skygger på skjermen) så nå får vi reklamere på nytt og kreve heving av kjøp.

     

    Fremlegg følgende sitat fra Forbrukerkjøpsloven, så forstår de at du kjenner til den. Og da pleier de fleste forhandlere å gi seg ganske kjapt (mine uthevinger):

     

    "§ 30.Gjennomføring av avhjelp

    Avhjelp skal skje uten kostnad og uten vesentlig ulempe for forbrukeren innen rimelig tid og uten risiko for at forbrukeren ikke får dekket sine utlegg av selgeren.

    Selgeren har ikke rett til å foreta mer enn to avhjelpsforsøk for samme mangel, med mindre det foreligger særlige grunner som gjør at ytterligere avhjelp er rimelig."

     

    Link

     

    Når du fikk tilbake TV'en nå, hadde det gått langt over rimelig tid. Og nå er det tredje gang samme feil. Med andre ord har du to grunner til heving av kjøp. Merk imidlertid at de har rett til å sende TV'en inn for å konstatere samme feil, men de kan ikke reparere eller omlevere selv om det skjer omgående, ettersom tredje gang samme feil er hevingsgrunnlag. Bare husk å kreve heving når du leverer den inn.

     

     

    Takk for svar . Jeg har nå på mandag sendt inn ny reklamasjon og på nytt krevd heving av kjøp , nevner at jeg i en chat med kundeservice der jeg viste til "§ 30.Gjennomføring av avhjelp, der jeg da fikk til svar at hvis vi skulle diskutere tolkninger av forbrukerkjøpsloven kunne de ikke hjelpe meg , og de avsluttet samtalen. nevner og at Komplett.no henviste til Samsung support som henviste til komplett som henviste meg til Elesco. Har og sendt inn klage til forbrukerrådet.

  6. Her har ikke avhjelp funnet sted innen rimelig tid, og du har krav på heving av kjøp.

     

    At du nå snart mottar din egen TV ferdig reparert, hjelper ikke Komplett/Samsung i så måte. Du kan fortsatt kreve å få hevet kjøpet.

     

    Takk for svar , Tv kom kjem for ei uke siden. og tatt i bruk samme feil har oppstått fpr 3 gang. (store mørke skygger på skjermen) så nå får vi reklamere på nytt og kreve heving av kjøp.

  7. Den 4/7 2017 rignte jeg inn reklamasjon på en Samsung 55 tommer . Samsungen var reparert for samme feil en gang før.

    Da jeg ikke fikk noen tilbakemelding leverte jeg reklamasjon hos komplett skriftlig den 9/7 (samme dag fikk jeg melding om at deler var bestilt hos Samsung)

    Den 7/8 2017 hadde komplett bestilt service hos Samsung.

    16/8 ringte jeg Samsung og lurte på hva som tok så lang tid, da kunne di fortelle at service var kanselert fordi servicepartner hadde brukt for lang tid? Men di skulle bestille ny service. Jeg måtte gi service partner 5 dager for å svare.

    en ny uke gikk og ny telefon til Samsung, som sender meg rundt på en ringerunde til servicepartners distriktskontorer. som ikke har noen kjennskap til denne reparasjonen.

    jeg ringer til Samsung ber dem rydde opp raskt og kontakte meg eller vil jeg kreve heving av kjøp. Samsung lover dyrt og hellig di skal rydde opp øyeblikkelig.

    Nye 1 og halv uke går og jeg leverer på nytt inn reklamasjon hos komlett.no og krever heving av kjøp. saken blir blir godkjent (godkjent retur) og tv sendes inn til komplett den 

    2 uker går og status hos komplett forandrer seg ifra godkjent , til henvist til service /under behandling .

    Jeg ringer komplett og gjør dem oppmerksom på at jeg krever heving av kjøp. Svar hos komplett er at jeg skal få svar og en god løsning.

    25 september får jeg e-post om at  Service er utført av Moer radio/TV og på tur tilbake i posten.

    Det hadde da tatt 13 uker ifra jeg sendte inn reklamasjon til den hadde blitt fiksa . er dette noe jeg bare må godta? Jeg får ingen forklaring/svar på mitt krav om heving av kjøp.

     

     

     

     

×
×
  • Opprett ny...