Gå til innhold

NitroLr

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NitroLr

  1. Fikk meg nettopp en real overraskelse. Skulle ta en titt oppi PCen for å se om jeg kunne se noe galt, evt. prøve å fjerne ting. Dytta litt, og plutselig var det liv i PCen.

     

    Følte meg temmelig dum, men det viste seg at selv om PCen nå starter, altså får strøm, vifte starter og ting lyser, så kommer den ikke særlig langt.

     

    Jeg kommer fortsatt ikke lengre enn at PCen henger, uten noe skjermbilde, uten å komme noe sted, ikke til setup, ingenting. Skjermen får tilsynelatende ikke noe signal. Jeg prøvde også å åpne DVD-spilleren ( står nemlig en CD i jeg gjerne skulle hatt ut .. ), men det fungerte heller ikke.

     

    Har tenkt å undersøke litt nøyere en gang i kveld, ta ut diverse komponenter osv., men om noen har noen tanker om hva som kan være galt i lys av dette, hadde jeg satt stor pris på det. Kan det, f.eks. være, som jeg hele tiden har mistenkt, være minnet som endelig har tatt kvelden?

  2. Æsj, tilbake her en gang til. Ikke lenge før det er her jeg har vært mest aktiv. Litt synd det.

     

    Men over til problemet mitt.

     

    Jeg satt nettopp og tukla med Hamachi og diverse for å spille Red Alert 2 med en venn over nett. Skulle restarte for å sjekke om det kunne fikse noe, men når jeg kom tilbake et par minutter seinere var det ikke liv i PCen. Jeg prøvde å starte, men det skjedde ingenting. Det er ingen reaksjon i det hele tatt, ingen viftelyd, ingenting.

     

    For et par måneder siden hadde jeg et problem med en strømforsyning som døde. Jeg fikk bytta den i midten av februar, og jeg går ikke ut i fra at det er den som er gåen igjen.

     

    I tillegg har jeg i lengre tid ( 6 mnd eller mer ) hatt et problem som jeg tror kan være minnerelatert. I diverse spill har PCen en tendens til å restarte og / eller bluescreene, ofte helt uprovosert. Ifølge feilmeldinga jeg fikk var det er minnerelatert problem, kan sikkert grave fram koden/meldinga om det skulle være nødvendig.

     

    Reint bortsett fra de to problemene har PCen fungert uten problemer i to år eller så.

     

    Nå innser jeg at å si hvorfor PCen døde kanskje er litt vanskelig over nettet, selv med de opplysningene, men jeg tenkte jeg skulle prøve å åpne PCen og sjekke om den vil starte uten diverse komponenter, i morgen. Da lurer jeg på om noen har noen tips til hva jeg kan se etter, eller hvordan jeg burde gå fram for å prøve å finne ut av det.

     

    På forhånd takk.. igjen.

  3. Nå har jeg i lengre tid hatt problemer med PSUen, og for en eller to uker siden takka den for seg. Håper det er det eneste problemet jeg har. Uansett, for ei drøy uke siden fikk jeg endelig rota meg til å få tatt den ut.

     

    Kørte en Hiper Type-R 580W.

     

    Nå er det på tide å få bestilt en ny en, eneste problemet er at PSU er sannsynligvis den komponenten jeg har sett minst på, og kan minst om. Jeg vet ærlig talt ikke hva jeg skal se etter, hva som er vesentlig, osv.

     

    Nå er nok ikke problemet effekten, tror heller det er jeg som har vært lat når det gjelder å rense for støv, så noe i den samme størrelsesordenen er ålreit. Når det gjelder pris ser jeg etter no så rimelig som mulig ( altså, så rimelig som mulig uten at jeg må kjøpe en ny en om et par måneder )

     

    Noen som har noen forslag, evt. fortelle meg hva jeg skal se etter?

  4. utorren burde vel krysses ut:P

     

    ta testen uten at du laster eller deler noe

    9472320[/snapback]

     

    Mulig jeg var litt for uklar. Det jeg mente å si var at hvis det går sakte, og så starter uTorrent, så går det plutselig ikke sakte mer. Først tenkte jeg det var en tilfeldighet, men så skjedde det igjen.

     

    Forresten: æsj. Nå som jeg endelig trodde jeg hadde funnet et slags system, så går det sørenmeg greit selv om jeg spiller, enda det burde gått sakte. Jeg får se noen minutter, se om det blir noe tregere. Hvis ikke er jeg vel omtrent tilbake ved start, for jeg har et problem, det er det ingen tvil om.

  5. Yes, da var det tilbake hit igjen. Beklager at emnet er litt vagt, men ettersom at jeg ikke aner hva problemet kommer av har jeg vanskelig for å beskrive det noe bedre. Håper forresten jeg poster riktig sted. Jeg ble litt forvirra. :(

     

    Uansett. Har i lengre tid nå ( cirka 2-3 mnd ) slitt med til tider uhyre tregt nett. Merker det best når jeg spiller på nett, når det til tider er så ille at det er fullstendig ubrukelig.

     

    Ettersom at jeg kan svært lite om nettverk ( annet enn at det aldri fungerer ), har jeg ikke klart å løse problemet før.

     

    La meg prøve å oppsummere problemet etter beste emne. Bare å si i fra om noe annet behøves.

     

    #1. Det ser ut til å melde seg ( eller merkes best ) i World of Warcraft.

    #2. Jeg trodde det var fordi noen jobbet over nettet, fra morgen til langt på natt. Dette tror jeg at jeg kan se bort i fra, ettersom at jeg nå er alene og det fortsatt er tregt. Jeg tenkte også det kunne vært fordi GET hele tiden skal lage problemer på nettet, men det ser heller ikke ut til å være riktig.

    #3. Jeg kjørte speedometeret til ITAvisen.no for et par dager siden, og fikk 900kbit. Når jeg i teorien skulle hatt .. Tja, jeg er ikke sikker, 4Mbit eller noe. Det er det vanligste ellers.

    #4. Dette er noe jeg oppdaget nylig ved ren tilfeldighet; hvis jeg kjører uTorrent mens jeg spiller, går det helt fint. Det er dette jeg håper vil gi noen en idé om hva som kan være problemet.

     

    Yes, da tror jeg at jeg har fått med det meste, sånn ut i fra hukommelse.. Som sikkert er alt for lite, men, men.

     

    .. Noen som kan hjelpe?

  6. Ved siden av alle uforklarlige problemer jeg har med PCen er dette det mest irriterende for øyeblikket; internett fungerer rett og slett ikke. Går utrolig sakte, og tilfeldige disconnects er vanlig. Såvidt jeg kan huske gjorde jeg ikke noe spesielt når det begynte, det bare skjedde.

     

    Jeg har prøvd å finne årsaken, og har prøvd det meste fra fjerning av Spyware og virus til defragmentering. Jeg prøvde også å oppdatere drivere, men kunne ikke finne noe nyere enn det jeg har, og jeg tør ikke tukle med det sånn helt uten videre. Jeg har prøvd å skru av og på Firewall, fjernet alle Torrent-klienter bare for sikkerhets skyld.. Øh. Sikkert mer jeg ikke kommer på akkurat nå.

     

    Verdt å nevne er vel at jeg tror problemet ligger med PCen min. ISPen har ganske ofte problemer og andre folk sitter på nettverket, men det ser ikke ut til å ha noe å si, for når jeg går på den bærbare fungerer alt som det skal.

     

    Bruker Ad-Aware o Avast Antivirus. Nettverkskortet er.. Skavviseee.. 3Com 3CRDAG675 Wireless LAN PCI Adapter. Jess.

     

    Da er det bare å krysse fingra og håpe noen kan hjelp, ellers blir det brannøksa. :w00t:

  7. Nei, det betyr det ikke. :ermm:

     

    Nå kan det faktisk hende jeg klarte å løse problemet mitt ved å løse et annet problem, men det er litt vanskelig å si ettersom at.. Ja, jeg har "løst" det før, uten at det egentlig ble løst. Hvis det ikke skjer noe på en stund skal jeg nok huske å sette "LØST". Det skal være meg en glede!

  8. Ja, det har seg sånn at for en stund siden, kanskje to-tre uker, bestemte jeg meg for å formatere PCen. Det gikk rimelig bra helt til jeg fant ut at CDen jeg installerte fra manglet absolutt alle tenkelige drivere, for de mest grunnleggende ting.

     

    Så fikk jeg installert drivere, og oppdatert BIOS, lastet ned SP2 og alt burde gått bra. Men det gjorde det altså ikke. PCen tok til å bluescreene og komme med skumle feilmeldinger i event loggen for systemet. Jeg gikk tilbake til opprinnelige BIOS og det ser ut til at disk-relaterte meldinger forsvant fra event loggen. Men den kommer fortsatt med system error, som sier "A blue screen ( Stop error ) was reported.", ja ja, jeg visste jo det.

     

    Nå vet jeg ikke om det er relevant ( Jeg mener jeg leste noe om det, men det kan ha vært urelatert ). Men det ser ut til at dette som oftest skjer .. Ja.. Det virker som dem som oftest skjer når jeg sitter i World of Warcraft med Opera/MSN oppe. Det skjer (tilsynelatende) ikke med andre spill/programmer. Det kan jo være en tilfeldighet akkurat det men.. Jaja. Nå vet du omtrent like mye som meg.

     

    Vet du noe jeg ikke vet? ;)

  9. Jessda, jeg oppdaget nylig et lite problem med PCen. Den har nemlig bestemt seg for å begynne å pipe - når den er av. Høres litt ut som en sånn høyfrekvent lyd som er ganske vanskelig å bestemme hvor kommer fra.

     

    Jeg undersøkte litt og antok at problemet var PSU-vifta, så jeg tok med PCen ut og blåste litt ( den var rimelig støvete ). Men da jeg satte opp PCen på nytt var lyden fortsatt der.

     

    En annen grunn til at jeg regner med at det er vifta er at det høres ut som den slutter i det vifta starter ved oppstart. Det eneste som er litt betenkelig er at vifta går i cirka 10 minutter etter PCen er av, mens lyden melder seg med en gang.

     

    Jeg gjorde såvidt jeg kan huske ikke noe spesielt før lyden meldte seg. Jeg har på en måte slått meg til ro med at ting noen ganger skjer helt uanmeldt.

     

    Søkte litt men fant ikke noe om sånne lyder, så jeg håper noen her kan hjelpe. :w00t:

  10. PCen døde i sommer.

     

     

    Også holdt jeg på å drukne under en dødelig flytebrygge. Påførte meg selv hjernerystelse som varte i nesten en uke.

     

    Også så jeg et skikkelig ekkelt bilde på internett. Hadde frysninger KONSTANT ( Ja, KONSTANT ) i tre dager etterpå. Det var helt sykt. Det var ikke langt fra døden, skal jeg si deg.

  11. Jess, da. Har nettopp kjøpt ny PC. Jeg skulle teste FarCry, men hva skjer? Ingen lyd? Så kom jeg på: Det er greit å sette i høytalerne bak først.

     

    Men det hjalp ikke.

     

    Noe så dumt tenkte jeg, og skrudde på høytalerne.

    Jeg trodde jeg var redda, men så bra gikk det altså ikke.

     

    Så prøvde jeg igjen i dag, og fant ut at det var lydkortet som var problem. Tilsynelatende.

     

    I kontrollpanelet, under Sounds & Audio Devices får jeg følgende melding:

    "This device cannot start. (Code 10)" Jeg fikk også en annen lignende, men den har visst forsvunnet. Så tenkte jeg at jeg kunne laste ned ny driver, ettersom at den jeg har er fra 2004. Men når jeg skal installere driveren fikk jeg denne meldingen:

    "Setup could not detect any Sound Blaster Audigy 2 on your system."

     

    Nå er det like før jeg henter brannøks for å hogge opp den her.

     

    Og hvis dere ikke kan hjelpe meg her; så har jeg et lite problem til. Lyder fra PCen, dvs, hovedkortet. Sånne små irriterende pip. Går det an å skru av dem? De kommer hele tiden, hvis jeg f.eks. trykker ENTER i msn.

     

    På forhånd takk. :thumbup:

  12. Jeg var sulten, og skulle ut å kjøpe noe å spise.

    Men så kom jeg på at sykkelen min er pungtert, og det tar alt for lang tid å gå til butikken. Så jeg tok frem lappesakene og gikk i gang med å finne hullet.

    Akkurat det var ikke noe stort problem. Men lappe-lappene vil bare ikke sitte, enda jeg følger bruksanvisninga (forøvrig svensk) til punkt og prikke. Så her sitter jeg, like sulten og hjelpeløs. :(

     

    Stegene er som følgende:

     

    Bruke rivjernet på esken ( Jada, det er et under. ) på slangen.

    Ta på et forholdsvis tynt lag med vulkaniseringsløsning, eller hva det nå heter.

    La tørke, og legge på en lappelapp.

    Så noe med kritt, men så langt har jeg ikke kommet.

    Lappelappen vil simpelthen ikke sitte fast.

     

    Er det noen som kan hjelpe en stakkars nerd?

  13. Jeg har et knallproblem! :realmad:

    Jeg satt for noen dager siden og spilte world of warcraft, da PCen plutselig stoppet. Helt plutselig. Akkurat som ved et strømbrudd. PCen kom på igjen rett etterpå, men ville ikke starte. Skjermen fikk ikke noe signal, og det samme gjelder tastatur og mus. Jeg ventet en times tid og prøvde igjen. Da startet PCen men gikk ned igjen etter fem minutter. Så startet den ikke resten av dagen. Dagen etter dyttet jeg på diverse komponenter, tok ut noen og satte dem inn igjen. Da fungerte PCen. Men med en gang jeg satte inn ledningen til høytalerne gikk den ned igjen. Så gjentok jeg prosessen; tok ut og satte inn komponenter. PCen fungerte tilsynelatende problemfritt etter det, men for bare noen få minutter siden skjedde det igjen. Jeg og en venn tok ut diverse komponenter og satte inn tilsvarende komponenter fra en annen PC jeg har stående, uten resultat. Da alle komponentene mine var på plass igjen fungerte PCen. :hrm:

     

    Er det noe som har noen tips?

  14. Er det som jeg tror at monster i Bloodmoon og tribunal sin styrke er basert på din styrke da du først kommer dit( Som dark brotherhood typen som angriper deg og gjør det mulig å komme til mournhold )

     

    Og mens jeg først er i gang;

    Karakteren min er sterk nok ( Selv om det finnes sterkere, seff )

    og jeg fant ut at quests ikke var nok utfordring, så jeg fant en liste over deadric artifacts( Eller hva nå jeg skal kalle det ) Og satte ut for å finne alle :!:

     

    Utrolig underholdende, men kanskje ikke så vanskelig som det burde.

×
×
  • Opprett ny...