Gå til innhold

_mulholland_

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _mulholland_

  1. Tex Murphy er en legende i min bok. Dessverre var det ingen andre av mine kompiser som skjønte eller ble like gira av den fantastiske teknologiske bragden eller gameplayet. Jeg elsket jo også Telltale's The Walking Dead spesielt og The Wolf Among us sånn passe. Og de første spillene av Guybush Threepwood var også helt unike, sammen med Day of the Tentacle. Phantasmagoria var i samme gate som Tex Murphy i min bok. Utrolige videosekvenser og stemning for absolutt "før" sin tid! :)

  2. Hei,

    jeg har mistet laderen til en hodelykt du kan kjøpe på xxl (kjøpte for noen år siden så denne versjonen har ikke usblader inkl) og de selger ikke laderen. Kan trolig få tak i den et annet sted, men har masse gamle ladere liggende.

     

    Kan noen av dem brukes?

     

    Batteriet i Olighten sier den er et lithiumbatteri med 5200mAh/7.4V.

     

    Jeg har funnet f.eks. en AC/Dc adapter med input 1.5 A og output 12V...4.0A og en annen med input max 0.7A og output 12.V ... 1.5A.

     

    Jeg kan ikke nok om V og A til at jeg vet om det er trygt å lade batteriet med disse styrkene.

     

    Alternativt, hva må det stå på en lader for at jeg kan bruke den?

     

    Takk for svar!

     

     

  3. Hei,

     

    vi er noen kompiser og bekjente som spiller 7d2d. Nylig kjøpte vi hosting av en server og nye spillere kan joine. Det er en mulitplayer pvp-åpen server, men vi er mest pve'ere. Dog vi sier ikke nei til pvp.

     

    Send meg en pm eller svar i tråden om du/dere er intr i joine da jeg ikke har den på en tracker ennå.

     

    Mvh

    Thomas

  4. Hei,

     

    vi er tre spillere, 16, 28 og 35 som ser etter en pvp-server hvor Op'er ikke godtar griefing, men litt vennligsinnet kamp og herjing mellom spillerne (selvfølgelig også litt vennskapelighet, men vi vet jo at enkelte bare vil pvp'e). Vi har vært på flere andre servere nå, men har opplevd at op'er enten synes Griefing er helt ok eller at serveren uten beskjed blir passordbeskyttet eller avsluttet uten noe som helst beskjed. Det er ganske kjipt når man har lagt inn X antall timer på å bygge en spennende base eller to i en brutal verden...

     

    Er det noen som vet om en skandinavisk server? Jeg har ikke funnet noen norske, og har ikke sjekket så mange andre land, men tenkte kanskje å forhøre meg om noen kjente til et godt alternativ her først.

     

    Vi ønsker en litt vanskelig setting på serveren, ikke fordi vi er så gode, men fordi vi liker en utfordring. Det styrker sjæla! ;-)

     

     

  5. Hei,

    Morfar trenger ny pc og klager over at den gamle laptoppen, som nå er mange år, er treig... :)

    Han vil ha alt i ett, ergo er laptop eneste alternativ slik jeg ser det. Han vil også ha det så billig som mulig. Han er vant med denne fra før: dell inspirion 8200. 15' er han fornøyd med også(!).

    Vil denne fungere eller vil den bli treig? Tips til andre?

    http://www.expert.no/product/product.aspx?identifier=126501

    HP CQ61-419 BÆRBAR PC

    3500,-

     

    Takk for svar.

  6. Jeg lurer på å kjøpe Synology Disk Station DS409+ og kjøre en RAID5 løsning på den.

     

    En ting jeg lurer litt på ifm. NAS og RAID5, er problemer rundt fil framenteringer.

     

    Jeg har snakket med noen Linux eksperter som påstår at fil fragmenteringer ikke finnes på et Linux system med EXT3... mens det f.eks. på Wikipedia står at EXT4 (neste generasjon?) skal supportere "Online defragmentation"... som dem skriver: "a long lived file system does tend to become fragmented over time.".

     

    Hvilke erfaringer har dere rundt fil fragmenteringer på et EXT3 filsystem i et NAS ?

     

    Jeg har ikke peiling, men jeg lurte på om noen hadde erfaring med at ulike NAS har begrenset codec støtte for streaming av film osv? FInnes det måter å unngå det på f.eks.?

    Et eksempel er SYNOLOGY DISK STATION DS410J 4 BAY NAS SERVER som nå fikk hyggelig omtale på idg.no tror jeg det var. Den virket kjekk, men jeg lurer på om jeg vil få problemer med følgende begrensning hvis jeg benytter meg av boksen mellom pc'ene mine og hd-tven?:

     

    AC3, AMR, DTS, RV30, RV40, WMA3 codec are not supported.

  7. Dawn of the Dead (1978, ikke 2004 versionen)

    Forøvrig synes jeg de ødela Dawn of the Dead med 2004 remaken, men så stiller jeg meg generelt skeptisk til remakes.

     

     

    Helt uenig - Dawn of the dead, 2004-versjonen er utrolig kul. Fet story og skumle zombier :-) Har du ikke sett 1978 blir dette en hit ;-) Var det for meg i alle fall.

     

    Dead set er vel fra i fjor, og er en miniseries. Litt blandete følelser for den, men verdt å se.

     

    Land of the dead er oppfølgern til dawn of the dead. Jeg likte ikke helt utviklingen i filmen fra Dawn of the dead, men forsåvidt verdt å se den også.

     

    Så Shaun Of The Dead nettopp, uff verste filmen jeg har sett på lenge. Et dårlig forsøk på en fjortiss-humor-zombie-film?

     

    Helt uenig her.

    Shaun of the dead er en parodi på Dawn of the dead og er absolutt verdt å se. Så lenge du vet du skal se parodi er denne å anbefale. :-)

  8. Skjermen klarer ikke følge helt med de raske bevegelsene og det er lett å se at det «mangler» bevegelser, men det er ingen synlig ghosting eller tilsvarende. I morgen skal jeg prøve å sette skjermen i 100 Hz og gaming mode som sikkert er en del bedre. Jeg skal også se om den HDMI-porten som heter HDMI/DVI er bedre å ha 360-en tilkoblet.

     

    Takk for feedback. Veldig interessert i høre om gaming-mode!

  9. Hei!

     

    Jeg leser ofte nettsider som har gjort ubrukelige valg ift font color. F.eks. grå tekst på hvit bakgrunn. Jeg lurer på om det finnes et program eller en applett utenfor eller til nettleseren hvor man kan automatisk konvertere f.eks. fargen grå til f.eks. blå? eller liknende.

     

    Kan noen komme med noen forslag? Jeg har prøvd å søke litt på change font color program osv., men ser ikke ut til å lykkes.

     

    Takk!

×
×
  • Opprett ny...