Gå til innhold

maradona

Medlemmer
  • Innlegg

    450
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av maradona

  1. Planen min for dagen;

    -Trening

    -MMAtrening

    -Pakking til avreise jobb

    -Midnight Release GTAV

    -Spille som FAEN frem til i morgen klokken1600.

     

    Ålesund, Gardermoen, Frankfurt, Dubai, Saigon (Vietnam), Nah Trang, Hotel, Heliport --> Jobb, rett på 12 timers skift!

     

    12 timer fri, trening, gaming, soving

    12 timers skift

    12 timer fri, trening, gaming, soving

     

    vel.... De neste 8 ukene er spikra... :)

     

    Her er min plan:

     

    -MMA-trening

    - Situps

    - Ha sex med masse modeller

    - Kjøpe GTA ved midnatt

    - Spille GTA

    - Situps

    - Ha sex med modeller

    - Dra til Dubai, Kina, Usa og Brasil og ha sex med modeller

    - Spille GTA

    • Liker 8
  2. Det skjønner jeg, men jeg vet at det tidligere har vært laget tester for Oslo på enten Aftenposten eller Nrk, og det ville jo ikke overrasket meg om det skjedde igjen, blir overrasket om det kommer noen for utenfor Oslo, men BT eller Stavanger aftenblad knne jo også ha funnet på å lage hver sin variant.

  3. Heisann. Tenkte det kunne vært interessant og tatt en liten runde på hvordan folk her inne går frem når de skal lære seg ett nytt språk. Går du på kurs i Norge, flytter du til ett land hvor språket snakkes, leser du skjønnlitteratur, pugger du gramatikk, hører du på musikk eller leser du lærebøker?

     

    Hadde vært spennende å se om det er store forskjeller på hvordan man går frem i språklæring, og hvem vet, kanskje kan vi plukke opp noen tips på veien?

  4. Eg bruker ALLTID UNITED!

     

    Van Der Sar

    Rafael/Fabio - Ferdinand - Vidic - Evra

    Valencia - Scholes/Carrick/Fletcher - Nani

    Rooney

    Chicharito - Berbatov

     

    Gruser mykje med den der! :D

     

    Hei, lurte bare på om du kunne fortelle litt mer om dette? På forhånd takk.

     

    Fortelle mer om hva da? Sier ikke det meste seg selv der da? Lagoppstillingen han bruker gruser han de fleste med.

     

     

    Han sier han ALLTID spiller med United. Men hvorfor? Kanskje har han en spesiell opplevelse eller en spesiell relasjon som gjør at han alltid spiller med dem. Kanskje lider han av en tvangstanke, kanskje er det tilfeldig. Men hvorfor akkurat United? Hva tenker han om å prøve ett annet lag? Hvis han skulle velge ett annet lag, hvilket ville han valgt?

     

    Noen posisjoner ser jeg han vingler litt mellom spillerne. Er det en bestemt strategi for å forvirre oss forumbruker om vi skulle møte han online, eller foretrekker han enkelte spillere foran andre i bestemte situasjoner? Hvis det er det er jeg spent på å høre mer om tanken bak valgene. Kanskje er denne lagoppstillingen bare lureri fra hans side, ja, kanskje spiller han tvert imot ALDRI med United! Alt for å forvirre oss? Ett sosialt eksperiment? Tvangstanker?

     

    Til sist nevner han at han "gruser med DEN der". Hva referer han til her? Tissen? Taktikken? Lagoppstillingen? Er det nok et skjult budskap? Hva er hans definisjon på grusing? Det kan for meg virke som om denne totale ødeleggelsen av enhver motstander kanskje har begynt å gnage litt i bakhodet hans. Kanskje har suksessen blitt kjedelig? Det er alene på toppen, har han den samme sulten som da han først begynte? Kanksje savner han ett vått kyss fra en ung pike? Kanskje er det vonde minner relatert til piker som har drevet han til den totale mestringen av Fifa han nå kan fortelle om.

     

    Dette er viktige spørsmål som jeg håper vi får svar på, og det skal bli spennende å lære mer om både tanken bak, men også selve mannen.

    • Liker 1
  5. Hei, ......... .

     

    Her er litt konstruktiv kritikk: Kanskje hadde det vært en idé å bevege seg litt vekk fra den samme malen du alltid bruker på anmeldelsene dine, og kanskje skulle du prøvd å endre litt på ordbruken din? Det du prøver å formidle drukner veldig ofte i alle ordene dine. Tenk over hva det er du vil si, og luk ut det unødvendige fyllet. Å skrive en effektiv og velskrevet anmeldelse kan ofte være like sexy som en vakker kvinne med korte shorts. Lykke til.

    • Liker 1
  6. Da har jeg snakket med Sony, og de sa jeg kunne spørre en annen forhandler om de kunne sende den på service for meg, så da er jeg jo like langt. Er vel ganske usansynlig at en butikk gjør det gratis for meg når jeg ikke har kjøpt den hos dem. Takk for innspill alikevel.

     

    Ser ikke problemet, da det ikke er butikkene som reparerer noe som helst. Konsollene sendes til ekstern servicepartner, evt. nordisk film. Stikk innom nærmeste el-kjede og søk reparasjon på garanti / reklamasjon.

     

    Hilsen ansatt, Spaceworld.

    Ja, men Elprice har importert Ps3ene selv, og da de har gått konkurs ender det opp med at det er jeg som må betale frakt og service selv, isteden for at Elprice betaler det for meg. Jeg tviler på at Elkjøp gidder å betale service eller frakt for meg når jeg ikke har kjøpt varen hos dem. Dette kan bli veldig dyrt om jeg skal få like mye problemer som det har vært til nå, så da er det nesten bedre å bare kjøpe en ny en hos ett firma som har bedre rutiner på service, og som ikke importerer maskinene selv.

  7. Hm, tok kontakt med Nordisk film, de sa de ikke tok imot Ps3er fra privatpersoner, og at jeg måtte betale for service selv, eller spørre en annen butikk om de ville sende den inn på service for meg (!). Deal.no som har tatt over Elprice sier Elprice selv har "paralellimportert" (hva nå enn det betyr) Ps3ene, og at det er de som har forsiktret den, og at jeg derfor ikke kan henvende meg til noen for reklamasjon når Elprice har gått konkurs. Men takk for svaret, skal ringe Sony å høre hva de sier for noe.

  8. Jeg fikk yellow light of death på min ps3 i juni, og fikk den endelig tilbake etter 9 uker (etter at de hadde ventet fire uker med å sende den på service), etter noen uker til skjedde det samme på nytt, og etter nesten 3 måneder (!)(selv om jeg fikk beskjed om at det kom til å ta 3-4 uker) fikk jeg tilbake en erstatningsPS3, som riktignok var brukt, og nå er det problemer med vifta på denne. Jeg tok kontakt med dem, og de sa det ikke skulle være sånn. Nå er jeg veldig lite lystn på å vente 3 måneder til, så spørsmålet mitt er da: Kan jeg heve kjøpet nå, eller må det være den samme feilen tre ganger? Hjelper det på hevingskravet mitt når jeg har måttet vente såpass lenge som jeg har?

     

    Setter stor pris på svar, på forhånd takk

×
×
  • Opprett ny...