Gå til innhold

Kingy

Medlemmer
  • Innlegg

    383
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kingy

  1. kjenner en med ti4600 og amd64 3000+ :cool:

    Trur ikke kortet blir noen stor flaskehals egentlig, ti4600 er et veldig bra kort..

    definer "veldig bra"! ;)

     

    til trådstarter : hvis du kjøper det "nye" oppsettet, så kan du sikkert holde det gående med ditt gamle skjermkort en stund til, men det vil være flaskehalsen i systemet, JA!.

     

    ellers så er det jo selvfølgelig en forskjell hvis du har tenkt å gå fra 1333 thunderbird til xp2000+, men jeg tror det en eller annen ovenfor mente var at dette ville være en ganske bortkastet handling ettersom ytelsen uansett vil være å se på som svak iforhold til hva du kan få med A64 3000+ oppsettet ditt. :)

  2. Grafikkort 

    128MB PCI-Ex ATI Radeon X300SET TV-Out & DVI 

     

    fantastisk mantastisk ;) , nei dette kortet duger ikke til de tyngre spill i høyere oppløsninger med masse detaljer. maskinen "mega multimedia..." derrimot har et bra skjermkort. hvis du allikavel går for en "ferdigbygget" maskin av type dell "fantastisk", så ville jeg plusset på 1300 kr (som oppgraderingen koster på denne pc en hos dell) så ville du fått en brukbar 6800NU som jo har sine muligheter ;) .

     

    mitt råd, kjøp heller pc "deler" hos en nettbutikk, så betaler du de 400 kroner for at de skal sette den sammen for deg, en smertefri løsning for deg, samtidig som du får meget bra komponenter (deler)

  3. det er da latterlig å beskylde meg for å være "fanboi"!, jeg vil da vitterlig bare ha fakta på bordet.

     

    X800 serien er veldig forskjellig fra 6800 serien og det å si dette kan da umulig være i nærheten av "fanboi" prat i det hele tatt.

     

    nå må folk slutte med dette fanboi snakket, man kan jo ikke poste fakta engang før man blir stemplet. skuffet er jeg over dette inngrepet.

  4. QUOTE (prinsen @ 12/01/2005 : 23:28)
    jeg må si meg ganske så enig med trådstarter og dette er det minst like mye av på hovedforumet.....jeg har vært medlem i flere år og har merket meg ganske mange ufyselige personer..........
    men likevel forumet er det beste norskspråklige så min anbefaling er , overse idiotene og bruk søkefunksjonene.......det meste av svar ligger i gamle poster..
    det er tre typer idioter å forholde seg til.
    1 nye medlemmer
    2 gamle medlemmer
    3 idiotene som har smisket til seg en moderatorstatus

    :D hehe, vil dette si at alle er idioter? :hmm:

  5. wow nesten 30 pr dag. men herreland, har du tiden og engajementet så skal ikke noen si nei altså.

     

    jeg tror du har et poeng, men samtidig føler jeg at en "forumbølle" liste blir nettop det: en liste laget av forum bøller. det er jo ikke akkurat fint å "henge" ut folk i en slik liste.

     

    Mitt råd til deg: prøv å finn en løsning gjennom moderatorene, de fleste der er greie , forståelsesfulle folk, akkurat som deg og meg, og vil nok skjønne hvorfor du er frustrert. hvis ikke det funker så hvem vet?, kanskje bøllene vokser opp? :)

  6. Dette hørtes veldig spennende ut, mer en 6600Gt i ytelse, og null støy :) Jeg ser fram til at dette kommer :)

    6600 GT yter bedre enn X800, men ja, null støy liker vi :thumbup:

    ifølge artikkelen så skulle X800 være noe bedre en 6600GT,

    er det noen faktiske kilder til din påstand?

     

     

     

    Jeg regner med at du ikke tenker på gigabyte sin egen modifiserte 6600GT som altså benytter seg av 2 GPU på et kort. Dette kortet koster ganrantert over 2000,- og er derfor utenfor "under 2000" klassen.

  7. Det er jo bare å kjøpe nvidia kort, at ati dritter i entusiastene som har hjulpet dem opp bryr dem seg ikke noe om. Det er jo ikke noe ulovlig i det dell og ati gjør, men det bør jo ikke bety at man trenger å godta det, jeg for min del måte kjøpe meg et nvidia kort nå, siden jeg ikke fikk tak i ønsket kort fra ati, hvem taper på det, jo ati ene og alene. Thank God for nvidia, enn så lenge i hvertfall.

    hehe, ettersom det var et "ønsket kort", så blir det vel egentlig du som taper...eller hva? du må jo ty til alternativ b.

     

    Men for all del, nvidia lager like bra kort som Ati, får bare håpe de ikke drømmer seg bort i SLI verden, noe som 3dfx forøvrig gjorde med sin lignende teknologi.

  8. Jeg har så fryktelig lyst til å bare trykke på kjøp :)

     

    Men jeg skal undersøke skikkelig først...programvaren er jo hele opplevelsen...så den må jo sitte 100% :yes:

     

    Følgende oppsett har jeg satt opp:

     

    Coolermaster 620SX (sølv)

    Gigabyte 915P med innebygd VGA/LYD

    3Ghz P4

    512/1024Mb ram

    160Gb disk

    Nec 3520 dvd +/- sølv

    Psu av et eller annet slag

    Skysat 2 paraboltuner

     

    Velger skysat2 fordi dette er et ufattelig populært kort i europa og om noe blir støttet av software, så er det skysat.

     

    Tenkte et oppsett med win2k som grunnpilar, men jeg har ikke bestemt meg...ser at linux har et pent oppsett også, men der blir det ca 100000 ganger mer knoting :)

     

    Håper selv at det blir skikkelig fremskritt på dette området i tiden fremover :dribble:

    har du tenkt på PM i denne kassen istedenfor P4?

  9. hei!

     

    1: Gigabyte er mer kjent for sine hovedkort vil jeg si, men skjermkort kan de og :) tror du skal være trygg på at kvaliteten er bra.

     

    2: ditt system vil hindre skjermkortet en smule ihvertfall (spesielt med tanke på rammen) i de tyngre spillene, men du er fremdeles garantert en bra spillopplevelse. hva med å også kjøpe deg 1gig pc3200 ram? dette får du tak i til rundt tusenlappen? alt koster ;)

     

    3:alt i alt så kan man si at skjermkortet (X800XT PE) er en generasjon nyere enn ditt system ellers, derfor vil du av naturlige årsaker ikke klare å presse skjermkortet til max av det den klarer, men en fin opplevelse som sagt, blir det uansett.

×
×
  • Opprett ny...