Gå til innhold

Lasse Idsøe

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lasse Idsøe

  1. Uten elektronikk men med en strømledende antenne?

     

    Jepp, og her blir da kinetisk energi tatt i bruk i alle eksempler, altså energi som ellers bare hadde gått til spille ellers. Dessuten tåler den jo vann og man kan ha flere enheter uten å måtte ha like mange sendere. Her kan man ha 1 WiFi sender og ha ti-talls av enheter som gir informasjon til mottaker via den 1ne senderen.

  2. - "Tvert imot, det mest relevante funnet i rapporten konkluderer at nesten halvparten (40 prosent) av de ulovlig sette filmene hadde ført til legitime salg hvis de ikke hadde vært tilgjengelig, forklarer Caudet."

     

    Den der virket litt bakvendt.

    Som jeg tolker det...

    "40% av de ulovlig sette filmene hadde ført til legitime salg hvis de ikke hadde vært tilgjengelig for ulovlig streaming og/eller download."

     

    Det stemmer for såvidt, men jeg tror nok at det fungere bedre om man ser på det motsatt.

    Som følger...

    "Fleste part av, om ikke alle, de ulovlig sette filmene hadde ført til legitime salg hvis de hadde vært tilgjengelig for salg og/eller lovlig streaming."

     

    Så tilgjengelig er nok en av de største grunnene til at folk driver med ulovlig streaming og/eller downloading, uansett om det er snakk om filmer eller serier.

     

    Når det kommer til spill, programer og OS, så har ting blitt så passe billig de senere årene at jeg ser ikke lengre noen grunn til å piratkoppiere disse.

    I alle fall de to første, OS er fortsatt relativt dyrt.

     

    Men der er nok dem som vil fortsette med å piratkopiere selv om ting er tilgjengelig og selges til gi-bort-pris.

    Det kalles å være en gnier, med stor G.

    Tilgjengelighet står for en del av piratkopiering, men Game of Thrones er jo et ekstremt bra eksempel på at dette ikke er hovedgrunnen til piratkopiering.

     

    Overprising sender folk til tjenester som Netflix, og når noe ikke finnes på Netflix, filmen ikke har blitt sett på kino eller at man ikke vet om man vil bruke ekstra penger på en potensiell dårlig film, så ender man opp å laste ned istedenfor. 2 timer underholdning er ikke verdt 200,- som en normal blu-ray koster i dag.

×
×
  • Opprett ny...