Gå til innhold

Vidar Andersen

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vidar Andersen

  1. Hvorfor folk klager er vell ikke så rart.

     

    Apple er jo kjent for å nekte å ta på seg kostnader for feil og mangler. De kaller det heller brukerfeil og en egenskap som folk ikke forstår.

    I tillegg så kan det jo ikke legges skjul på at feil som chargegate og beatygate burde vært luket ut før produksjon. Vi snakker faktisk om en av verdens dyreste masseproduserte "folke"-mobil.

     

    Jeg har stor respekt for Apple sin business-modell, for selv om produktet er generelt sett helt ok, så har de fått skapt en slags omsorgsfølelse hos sine kunder slik at de støtter Apple i nesten alt de gjør.

     

    Men så er det heldigvis noen som tør å stå imot. De skriker høyt om feil og mangler, men noen må gjøre det slik at Apple ikke får lagt skylden på bruker.

    • Liker 2
  2. Noen spørsmål må stilles:

    1.Går motor like rent som forventet på tomgang (Ingen fusking)?

    2.Går den rent opp mot 3000omdr (Ingen fusking/hakking)?

    3.Ser luftfilter greit ut?

    4.Øker turtallet saktere enn vanlig når gassen trykkes i bunn?

     

    Hvis du svarer JA på de 4 spørsmålene, så mistenker jeg sterkt at en av de 2 katalysatorene er tette. Sett det flere ganger på Liana.

     

    Prøv først å løsne røret mellom de 2 katalysatorene og prøv bilen. Går den som den skal da så er det bakre katalysator. Hvis ikke så prøv å skru ut fremre O2-sensor. Prøv bilen med den ute og se etter forbedring i kraften på bilen. Hvis den går bedre nå, så er det fremre katalysator.

     

    Hvis det ikke hjelper så ligger feilen et annet sted.

×
×
  • Opprett ny...