Gå til innhold

gpa

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gpa

  1. At en digital-dekoder ikke har en digital utgang av noe slag syns jeg er nesten hårreisende, men det er det vel lite å gjøre med...

    7221580[/snapback]

     

    Må bare si meg enig i dette! Helt på trynet at man presterer å tvinge kunder til å kjøre en dekoder uten noen digital utgang. For oss som kjører signalet gjennom en receiver blir det jo greit med koding og dekoding - digitalt fra veggen, analogt fra GET boksen til receiveren, digitalt fra GET boksen til TV'en..

     

    GO GET...

  2. Frister.. Vil ikke si at jeg blir fristet av å se ha alle de kanalene jeg ikke har i min oversikt. Det er mulig UPC tror at det fungerer slik, jeg for min del blir forbannet! Finner jeg ikke en eller annen hack som kan gi meg en mer riktig kanaloversikt ser jeg lite poeng å fortsette å ha så mange kanaler. Blir jo til at jeg ikke ser på de ekstra kanalene fordi må jeg bla så mye.. Greit nok med favoritter, hadde det ikke vært for at det er tregere å bla gjennom favorittene enn det er å bla på vanlig måte. Også klarer ikke altid EPG'en å følge med når jeg bruker favoritter knappen.

     

    For min del savner jeg gode gamle canal digital med Discovery og Eurosport..

  3. Kjøpte samme kamera på elkjøp selv, kjøpte heller ikke firewire kabel, men hadde heldigvis en hjemme.

     

    Kamera er flott, likte nightshot funksjonen, men jeg synes kameraet gir mye motorstøy. Pga. det lurer på om jeg skal levere det tilbake. En ting er at det bråker når jeg filmer, men når så mye av lyden blir overført til filmen tror jeg at det må være andre kamera der ute som ikke har de samme problemene.

     

    Tips mottas med takk.

  4. Jeg kjøpte nettopp Sony DCR-HC90E nettopp fordi jeg hadde mer eller mindre samme krav som deg, men etter nå å ha testet det litt kan jeg si at motorstøy er noe jeg også burde lagt vekt på. HC90 har etter min mening for mye motorstøy. Kjøpte det på Elkjøp så jeg regner med at jeg kommer til å se om jeg finner et kamera jeg liker bedre med mer eller mindre de samme kvalitetene, dog uten motorstøyet da.

     

    Håper bare det finnes der ute...

  5. Ser du har en officeconnect, jeg opplever de samme svingninger med både wan og lan hastigheten hele tiden. Med lan merker jeg det ikke til vanlig bruk, men når du kjører noe som skal være oppe hele tiden, ie. VPN, faller det ned hele tiden. Når jeg tester nedlasting fra stabil server opplever jeg at hastigheten pulserer fra 100Kb+ og ned til 0 for så og gå opp til 100Kb+ igjen.

     

    Prøvde å koble pc'en direkte til netopia dsl ruteren og da forsvant problemet med en gang.

     

    Sjekket på 3Com om de hadde noe om temaet, men de har ikke akkurat den beste kundeservicen. Måtte logge meg inn på no greier, med en masse spørsmål.. Gadd ikke det.

     

    Sjekk om du har samme problemet på Lan, da er det helt sikkert officeconnecten som har et problem.

  6. Ser du har en officeconnect, jeg opplever i alle fall svingninger i lan hastigheten hele tiden. Merker det ikke til vanlig bruk, men når du kjører noe som skal være oppe hele tiden, ie. VPN eller CS, faller det ned hele tiden. Når jeg tester nedlasting fra stabil server opplever jeg at hastigheten pulserer fra 100Kb+ og ned til 0 for så og gå opp til 100Kb+ igjen.

     

    Prøvde å koble pc'en direkte til netopia dsl ruteren og da forsvant problemet med en gang.

     

    Samme problemet gjelder forøvrig også på wan.

  7. Noen som vet hvor stort hovedkort man kan putte i den? Har et hovedkort på 30x25cm. Går det?

    Aner ikke om du har plass til et hoverkort med de målene, men jeg tror ikke du har plass til noe større hovedkort i p180 enn du har i et vanlig midi kabinett.

    Kikka litt i prisguiden, og de målene der var ganske vanlige på andre hovedkort også

    Det du er ute etter er å finne ut om det er et ATX hovedkort, det er i alle fall mitt og det passer fint.

  8. Jeg har Mist 500W i et Antec Sonata, og den er faktisk så godt som lydløs, og jeg er ganske kresen... Er kablene til Mist`en lange nok for P180?

    Som nevnt tidligere så var alle kablene til MIST500 lange nok for meg, men bare så vidt.

     

    MIST'en lagde ikke mye lyd i min gamle sonata, men det var noe luft støy. Dette ble redusert med p180. Ikke så rart, jeg har jo psu'en plasert i et eget kammer med en egen 120 mm som hjelper den litt. Luften som går gjennom psu'en er jo da kald luft utenfra kabinettet i motsetning til luften i sonata som jo kom rett fra cpu'en...

     

    Noen som vet hvor stort hovedkort man kan putte i den? Har et hovedkort på 30x25cm. Går det?

    Aner ikke om du har plass til et hoverkort med de målene, men jeg tror ikke du har plass til noe større hovedkort i p180 enn du har i et vanlig midi kabinett.

  9. Etter å ha fått min nye p180 i hus og brukt 5-6 timer på å flytte over komponentene fra min gamle Sonata, vil jeg konstatere at jeg er meget fornøyd. Under har jeg satt opp en liste over fordeler/ulemper (mye av det er i forhold til sonata):

     

    + ingen problemer med å få det mer stille enn min gamle sonata, dette er mest pga at psu er plassert i et kjøligere miljø.

    + bedre (tykkere og mykere) gummifester til hd'ene, enn det sonata har, gir mer vibrasjonsdemping.

    + psu i separat kammer med ekstra vifte gir økt mulighet for at psu viften ikke går på høygir. Hadde litt problemer med å få den ene kabelen, den med fire punkter som går til hoverkortet, til å rekke frem, men den rakk akkurat bort tilslutt. Forøvrig må jeg legge til at man kan velge hvilken vei man vil ha psu'en. Min MIST500 ble betydelig stillere etter å ha byttet kabinett, selv om jeg har samme antall 120mm vifter gående i kabinettet.

    + masse muligheter for ulike oppsett av vifter og kjøleløsninger.

    + kan velge hvilket kammer hd'ene skal stå i, dette gir bedre muligheter for fordeling av temp/støy i de ulike kammerne.

    + kabinettet er vakkert og gir mer følelsen av kvalitet enn sonata

     

    - kabinettet er ca. 10 cm høyere enn sonata.

    - front døren er litt vinglete, men dette skaper ikke noe støy

    - kabler fra psu til hoverkort kan være for korte

    - viftene, som følger med, er i likhet med sonata for bråkete. Klarte å få dem veldig stille med min sunbeam rheobus, men siden de har ganske høy terskel for å starte blir dette et problem med mindre du har viftene koblet til en vifte kontroller som kan ta høyde for dette. Jeg kommer derfor til å bytte dem ut.

     

    For å summere litt vil jeg si at jeg er veldig fornøyd med kabinettet. Jeg har ennå ikke begynt å teste ut ulike kombinasjonsmulighetene av vifter, hd'er osv., men selv med de få endringene jeg har gjort (koblet fra topp viften, byttet ut viften bak med en papst vifte og koblet alle viftene på rheobus'en) har jeg fått et kabinett som er mer stille enn min gamle sonata. Nå er det faktisk så stille at min kjæreste og jeg sover i samme rom som pc'en, kun atskilt av en vegg som halvveis deler rommet i to. Da har jeg bare en hd tilkoblet, har ikke rukket å teste med alle tre. Det skal sies at det gjorde vi til tider med sonataen også, men da var jeg mer upopulær hos min bedre halvdel. Nå klager hun ikke på vifte/luft støy, men på hd støy når min seagate barracuda skriver/leser. For å løse dette skal jeg prøve å omdirigere skriving/lesing av data til en annen pc i nettverket, en som ikke står på vårt soverom.

     

    Nå skal det legges til at dette er mine meninger og at derfor andre kan oppleve det annerledes...

  10. Jeg har en USB disk som har flere USB in-/utganger, går det da an å koble på flere enn 2 disker til enheten? Blir vel en slags seriekobling av hd'ene.

     

    Du behøver jo ikke å dele filene dine hvis du skal ta backup hvis du har fått den til å funke som en ftp-server. Da kan du vel bare kjøre et script som sender filene du skal ta backup av med ftp til den. Kan jo kjøre pass og greier på ftp'en, det burde jo gå. Ulempen er vel at da må du flytte over alle filene hver gang, mao. ikke bare de som er endret/nye. Også må du fikse noe for å sørge for at slettede filer også forsvinner fra backup disken (hvis denne funksjonaliteten er ønskelig da).

     

    Hva heter den unslugged software du kjører på disken? Greit å vite hvis jeg kjøper den.

     

    Tnx

     

    G

  11. Har også Antec Sonata, enig i at std. oppsettet der ikke er så stillegående som jeg ønsket. Har fikset litt på det og synes nå det nesten er bra nok. Eneste problemet er at min Mist500 gir ut for mye luft støy. Tenkte derfor at ved å separere PSU fra resten av varmekildene vil Mist'en min gå mer stille, kan evt. sette inn en egen 120mm vifte for å hjelpe Mist'en litt. Sover nesten i samme rom som pc'en og dama synes det bråker litt mye, så jeg tror jeg må finne på noe lurt snart...

     

    Noen som har noen erfaring med at PSU roer seg ned i P180? Som Morten K. nevner kunne en sammenligning mellom støy i Sonata vs. 180 være veldig spennede.

     

    Så også at det var en del prat om papst og nexus vifter her, jeg har noen papst vifter og er ganske fornøyd med disse. Eneste er at de ikke registrer rpm, det tror jeg man kan på nexus viftene. Kommer nok til å kjøpe noen jeg kan se rpm på neste gang, det er utrolig praktisk når man skal bedømme hvilket oppsett som er mest stille.

  12. Hmm.. Men hvor stille er Mist da? Har et antec sonata kabinett nå, med den medfølgende 380W PSU. Den er jo stille den, men jeg skulle gjerne hatt ting litt mer stille. Derfor tenkte jeg at ved å øke styrken(watt) på PSUen vil ikke PSUen jobbe på overtid hele tiden. Tror den jobber relativt hardt nå i alle fall. I tillegg har jo både Mist og Chill en 12 cm vifte, mens den jeg har nå er vel 8cm. Selv om selve viften ikke bråker stort er det mye luft støy. Viften på PSU'en min nå kjører på 1600 rpm (idle), synes det er litt fort.

  13. Heisann

     

    Skal kjøpe ny pc og vil gjerne ha noen kommentarer. Foreløpig oppsett er:

     

    Leverandør: Komplett

    VGA: Sapphire Radeon 9800 Atlantis PRO 128MB AGP, ATI,"Ultimate Edition", Full-Retail (kr 2 295)

    MB: Asus K8N-E DELUXE Hovedkort Socket 754 nForce3 250GB,SATA,GbLAN,ATX,Raid (kr 1 049 )

    Leverandør: Databutikken.com

    CPU+kjøler: AMD Athlon64 Newcastle 2800+ AX 1800MHz/1.8GHz 512kb Socket754 + Zalman cpu-cooler (kr 1 577)

    HD: Seagate Barracuda ST3200822AS 7200.7 200Gb 7200rpm 8Mb cache S-ATA(kr 1 050)

    RAM: Corsair VS512MB400 Value Select 2x512Mb (tot. 1024Mb/1Gb) Dual DDR PC3200 400MHz 184pin Unbuffered CL2.5 (kr 1 520)

    Kabinett: Antec SONATA Silent Piano-Black 380W ATX + cooling (kr 1 132)

     

    Målet er å få en stille og bra pc. Kommer til kjøre to skjermer på den (crt+lcd), men dette er ikke viktig i spill.

     

    Målet er å få den for under 9000,- gjerne lavere. Endringer som gjør den stillere(like stille) uten nevneverdig tap av kvalitet/hastighet, innenfor samme/lavere prisramme, ønskes.

     

    Jeg kommer ikke til å overklokke eller modde og design betyr svært lite. Jeg vil ikke handle fra fler enn 2 butikker. Hvis alt kan fåes hos en forhandler er det kjempe flott!

     

    PC'en vil brukes til progging, film, spill(ie. Doom 3 må funke bra).

     

    All hjelp mottas med takk.

     

    Mvh

    G

  14. Denne fungerer utmerket. Du kunne også kjøpt 3com-sin, men denne har ikke innebygget switch.

    3com routere ar da switch eller hva er det du har i tankene av 3com produkter?

    Når du nevner det, fikk du meg til å sjekke 3com sin 54mbps router. Står ikke noe om at den har switch direkte - men med en nærmere titt ser jeg at den har det. (må trykke på "Vis ekstra produktinformasjon" og lese nedigjennom der).

     

    Jeg skal kjøpe en trådløs aksesspunkt. Siden jeg har NextGenTel som isp trenger jeg jo streng tatt ikke router (de leverer jo det). Har sett på følgende løsning fra komplett.no:

     

     

    - 3Com OC Wireless 11g Access Point 802.11g 54 Mbps, WPA -> 896,-

     

     

    Denne har jeg brukt før og var fornøyd med den.

     

     

    Bare for moro sjekket jeg prisene på router/gateway og da fant jeg disse, som jo tilbyr mer funksjonalitet (4 rj45 tilkoblinger bl.a.) til samme/billigere pris, er det noen grunn for å ikke velge en av disse istedenfor aksesspunktet nevnt over?

     

     

    - 3Com OC Wireless 11g Cable/DSL Gateway 802.11g 54 Mbps, WPA -> 846,-

    - SMC Barricade Wireless G 54 Mbps 802.11g, WPA, med 4-port switch -> 896,-

     

     

    På SMC'en står det at den har 2 x nettverk - Radio-Ethernet, er det noe man evt. bør betale litt mer for?

     

    gpa

×
×
  • Opprett ny...