Gå til innhold

Atlantha

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Atlantha

  1. Volvo tar 7500 for å bytte dash radioen, men jeg har bluetooth..så er bare å tut og kjør...med spotify..driter i hele radioen.

     

    De har skutt seg selv i hodet ,radiolytting har vært nedadgående lenge...istedenfor å gjøre det MER tilgjengelig, så fant de bare fram repet og hoppa utenfor broa

     

    Er det gratis data med Spotify i bilen da? Hvis ikke så skjønner jeg ikke hvorfor du klager over at det koster 7500 kr for å bytte ut radioen. For det blir dyrere enn dette å streame over lengre tid.

  2. Hvorfor ikke kjøpe en liten FM-sender på Ebay, til femtilappen, koble den til mobilen og kjøre signalene fra mobilen over til FM? Da slipper man montering av dyre (og i mange tilfeller dårlige) adaptre, man slipper antenner og man kan få titusenvis av kanaler istedet for den magre beholdningen på DAB. I tillegg kan man spille av musikksamlingen på mobilen sin gratis. Mye bedre signaler er det også via mobilen enn DAB, som detter ut stadig vekk.

     

    Løsningen du og andre kommer med blir veldig dyrt i lengden. Da er det bedre å investere i en rein dab spiller enn å streame i bilen.

    • Liker 1
  3.  

    Ser utrolig mange som skryter så av å streame radio fra mobil i bilen. Kan noen regne ut hvor mye det koster i løpet av en måned med data for streame? Ikke mange som har ubegrenset med datakvote! Syns jeg husker fra MP3'ens hovedtid var ca 1 MB per minutt med 128 kb/s? 1 time blir da 60 MB. Da spises datakvoten fort opp!

     

    Telenor har laget en kalkulator for akkurat det! https://www.online.no/dekning/stream-nettradio-dab.jsp?cid=10126_mob_nyb_awa_all_07092017_nul_datakalkulator

    For de fleste være en bedre investering å oppgradere datakvoten enn å kjøpe DAB etter min mening. Datakvoten kan brukes uavhengig om du hører på radioen eller ikke.

    Hører du på radio 120 minutter om dagen, blir det omtrent 3720 minutter i løpet av en måned. Det tilsvarer ca. 5,6 GB data av ditt

    • Liker 2
  4. @Atlantha:

     

    Kan det gå an å sette opp en WiFi-hotspot med en annen mobil (som router), og få til noe da?

    Vet ikke.

    Jeg kjøpte et camera også, og det fungerer fint. Kan styre det med appen uten at jeg er koblet til nettverket, rart det ikke går med brannvarslerene.

    Meningen er jo at jeg skal få varsel på mobilen når jeg ikke er hjemme hvis det begynner å brenne, men det får jeg jo ikke.

    De som har testet brannvarsleren kunne kanskje også svart på det jeg spør om.

×
×
  • Opprett ny...