Gå til innhold

KjellArne1

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av KjellArne1

  1. Jeg har den minste modellen med eSim, og den varer ikke 2 fulle dager. Noen som har tips? Jeg bruker den ikke mye. Det eneste jeg kan tenke meg er batterityver er søvn- og pulsregistrering. Vet ikke hvor mye det påvirker.  

     

    Jeg har den største, men her er ihvertfall mine tips (varer ca. 6 dager):

    -Skru klokken helt av om natten

    -Ha lysstyrken på 3-5

    -Aldri bruk 4G og helst ikke Wi-Fi heller.

     

    Jeg har pulsmåleren på konstant, så tror ikke det har så veldig mye å si. Har Bluetooth på til en hver tid, men som nevnt ovenfor bruker jeg aldri 4G og heller ikke Wi-Fi.

  2. Hvorfor ikke bare fjerne den nedre rammen å la den andre vaere?

     

    Eller lag en version uten selfie kamera. Finnes sikkert noen måte å sette lys/proximity sensor i skjermen.

     

    Enig. Lyssensoren i Galaxy Watch er allerede under skjermen så dette har Samsung allerede klart. På Samsung sitt "AMOLED forum" som vart holdt 18. oktober snakket de også mye om hvordan de også kan få mellom annet kameraet under skjermen. Så vi får vel bare vente å

     

    www.xda-developers.com/samsung-display-under-display-camera/amp/

    • Liker 1
  3. Så er det utvalget av apper til klokken da, bruker selv en gear S3 frontier og savner utvalget man får med wear! Støtte for Google maps, Google stemmeassistent, større utvalg av klokkefronter osv..

    Stemmer det at den ikke har Google assistant og Bixby er ikke akkurat veldig bra (men kunne faktisk sjekke batteriprosent på klokke med Bixby noe Assistant ikke kan). Google maps er heller ikke støttet, men det finst en app som bruker APIen til google maps, slik at du likevel kan bruke det. Når det gjelder klokkefronter så finst det visstnok flere tusen ulike klokkefronter på galaxy apps.

  4. Bortsett fra at skritteller er ubrukelig for øyeblikket. Når den bare teller når du har gått ca 20 skritt, funker det ikke. I går morges, etter 1,5 time med å gjøre familien klar for bhage og jobb hadde jeg bare gått 75 skritt. Ligger nærmere 500 til vanlig med de andre skrittellere jeg har hatt. Som lærer går jeg mye rundt i klasserommet, men klokka sa jeg i løpet av en dobbeltime bare hadde gått ca 40 skritt. Ubrukelig. Har blitt et kjent problem på div forums....

     

    Men bortsett fra det er klokka kanon. HR funnet bra.

     

    Sitter nå med 0 skritt etter å ha mata og lekt med ungen en god stund....

     

    Har også hatt klokka de siste dagene og vel mulig skrittelleren ikke er helt optimal når du ikke trener. Men har gått en del turer med den og må si at under trening teller klokka hvert skritt real-time selv når jeg prøver å "lure" den.

  5. Er dette et specs review, eller er det slik at også programvaren på denne klokken kan matche Apple Watch OS? Noen som har hatt begge, som kan si et ord om det? Fordi for min del ser bildene av klokken ut som at den umulig kan være like brukervennlig, og funksjonell.

     

    Hilsen S8+ eier.

     

    Har hatt klokken noen dager nå og kan absolutt si at dette OSet er like bra om ikke bedre enn Watch OS (har vert borti dette óg). Spesielt når det gjelder tilpasningsmuligheter vinner Tizen overlegent. Alt fra flere hundretalls ulike Watch faces, widgets I menyene og quick settings, bakgrunner osv. osv.
    • Liker 2
  6.  

    Men norske operatører sover i timen så null LTE modell til Norge?.... Ikke noe dual-sim på iPhone her heller da..

    Samsung Galaxy Watch Har 4G med eSIM. Kommer visst nok i salg 28. september og skal informasjonen som ligger ute støttes av Telenor og Telia i løpet av 2018. Da får du bedre batteritid og design med på kjøpet ;). Den gleder jeg meg til.

    Den er klar for forhåndsbestilling på fredag og i salg den 20.

×
×
  • Opprett ny...