Jump to content

angass

Medlemmer
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by angass


 1. Var det bare meg, eller var det veldig uklart bilde? Det er litt grumsete. Men ellers var det fint. Var litt tøft at det kom en humle bak der og. Men den kunne vært litt tydligere.

  Ja er klar over at bildet er litt uklart.. blir bedre vist eg hadde tatt ner størelsen... Slite litt me at alle bildene eg tar med s5500 blir litt kornette...


 2. Hei.

  Har gleda meg til someren i heile vinter og var klar for å utforske litt med mit s5500. Men sommeren kom og ingen bra bilder.. Men så var eg ute her ein dag å såg eit stili motiv. Sprang in og henta kameraet og knipsa lit.

   

  Kritikk?

   

  Kan ein moderator/admin sette ned størelsen for meg?

   

  http://www.myhome.no/art/Fotografering/Sommarfugl.jpg

   

  -- IMG tag fjernet av moderator --


 3. Eg kjøpte denne mp3 spilleren i sommer og var skuffet over det lave lydnivået.. etter ei veke så begynte knappene eller tutch panelet å kødde seg. Dette skjedde i syden så hadde 2 veker uten musikk... Ett helvette.. Kom heim og fikk ein ny. Nå var problemet med lyden borte.

   

  MEn i kveld når eg skulle hjem i fra job så fikk eg opp på skjermen følgende tekst:

  Fatal system error!

  Service required /004

   

  Konklusjon:

  Kjøp heller ein iPod mini.. ein giga mindre.. men det har ikkje så masse å sei...


 4. Vist da e så vanskeli å hjelpa noken så ikkje har litt peiling så trenge dåke ikkje å bry dåke... websida er ikkje stor.. Eg hadde ei side som eg hadde laga på tripod.com som hadde over 1000 besøkende http://www.a-r-t.tk/ (Du kan jo sjå den elendige baneren der ;)

  Så no vil eg laga ei ny side som er litt meir proff.. www.aarreracing.moo.no

  Og på den sida så har eg jo laga ein slags baner. men eg vil ha ein som ser litt meir proff ut.. Men eg skal heller gjer det sjølv ser eg...


 5. Hei. Siden eg har fått så god hjelp her på dette forumet så vil eg spør om ein sak til.

  Reknar med at folk her inne er glad i photoshop og lignande. Da e jo egentlig eg og... Men får da jo ikkje til.. Så eg lurte på om noken hadde gidda å laga ein baner til meg? Hadde vert suupert... Vist noken lage ein så eg kan bruka så skal di få reklameplass på ei sida som tidlegare har hatt øve 1000 besøkandes. og stiger forsatt... Ta kontakt på dumbo_flyaway@hotmail.com eller 90517173 :love:


 6. Hei. Driver på og esprimenterer litt meg html. Så har eg laga ei side. På denne sida er det ingen reklame. Og det erganske så viktig for meg ettersom eg hater alt som har med reklame å gjer på internet.

   

  Så kommer tingen. Eg vil ha ein teller på siden min. Som da naturligvis skal telle besøkende. men så har eg lest ein plass at ein må ha ein server som støtter dette for å få det til.. å eg vil ikkje ha sån reklame-dritt-teller.

  Håper på litt detaljerte svar!

×
×
 • Create New...