Gå til innhold

Tornado

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tornado

  1. Anira har et godt poeng i dette med å holde samtalene generelle i begynnelsen av "forholdet". ( Når jeg sier "forholdet" så mener jeg både venne-forhold og forhold som har litt mer interesse. ;) ) Husk at hvis du vil ha et venneforhold med ei jente er dette nesten det samme som å ha et venneforhold som med en gutt, men jenter krever at du er litt mer imøtekommende og smilende. (Jeg mener ikke å si at jenter er mer kravstore (i og med at det for to dager siden var kvinnedagen), men jenter har litt større krav i forhold til gutter enn gutter har til andre gutter.)

     

    Alltid vær interesert og smilende om du får dette til. Jenter elsker å opfatte at de blir tatt på alvor, er interesange og kan gjøre andre glade, så dette er KRITISK!

     

    Men det viktigste rådet noen kan gi er: VÆR DEG SELV!

    (Dette betyr; hør på andre, og gjør som de sier så lenge du ikke trenger å vike fra dine egne meninger.)

     

    (jeg har hatt mye hell med denne fremgangsmåten og har over ti-tallet GODE jente-venner, som jeg henger med hver helg eller oftere. :thumbup: )

  2. Jeg mener å ha lest det at utløsning og orgasme ikke trenger ha noe med hverandre å gjøre, det er ingen gutt jeg har det fra, nei ;)

     

    Jeg veit det er muskler rundt penisrota, hva kan jeg si, jeg er pirk (:

    Det er ikke musklene som sørger for at penisen blir stiv, men blodet, musklene sørger vel bare for at den holde seg stiv.

    7870615[/snapback]

     

    Musklene sørger for at den holder seg oppe å står fram, uten disse musklene hadde bare penis vert ei stiv stang som hang rett ned, lite vits altså.

    Disse musklene rundt penisroten har noen gutter så god kontroll på at de kan styre penis i forsjellige retninger, men jaja, disse er ikke i flertall :p

  3. jeg vet at den blir "mindre bærbar" av spillkapasitet, men jeg kjører til skole og har skap der, så vekt er ikke store problemet. (selv om det er et pluss med liten vekt.)

    godt observert, men jeg er fortsatt interesert i en bærbar til begge oppgaver. ;)

     

    jeg er også intereser i å få vite litt eksempler på skjermkort/prosessorer som har høy ytelse i bærbar eller noen komponenter som folk har hatt god erfaring med.

  4. hallais folkens!

    Jeg vet hva dere tenker når dere ser denne posten ( :no:han her er en ny mann som ikke har sjønt at stasjonær er tingen til spill...)

    Men vet dere hva? jeg trenger mobilitet (i og med at den skal brukes til skole også), men vil gjerne ha en som har litt god ytelse også..

     

    hvis dere vet noe om gode bærbare pc-er som klarer å kjøre ting som "fable: the lost chapters", "doom 3" eller "oblivion" så kan dere pleace gi meg et hint her? Fra ca 10 000 til 20 000kr.

     

    På forhånd takk :thumbup:

     

    (edit: prisklasse)

  5. Den lengste reisen (1) og Den lengste reisen - drømmefall (2) gikk svært greit for lillebroren min.. han er 6 år (men "jenter er kjappere i utviklingen enn gutter" :p )

    ( PS: det ble mye tull og skriking etter hjelp med lilleknøttet mitt... :thumbdown: )

     

    Det som også er greit med disse spillene er at du kan få det på norsk, noe som gjør at "ungene" forstår hva som skjer. :thumbup:

     

    Spillene er dritbra for meg også! Har gode minner fra Den lengste reisen fortsatt! :fun:

     

    ( spillet er kansje et dårlig forslag til en fireåring, men men... :hmm: Jeg måtte bare nevne det!)

  6. Trenger sterkt et nytt spill! Gått lei av flere slagere :cry: og trenger ett eller annet med mye action! :p

     

    Noen jeg har og er gått lei: - Oblivion

    - Silkroad online

    - Dreamfall

    - Half life 2

    - CS: Source

     

    Jeg vil gjerne ha noe som har relasjoner til midelalderen (sverd og nærkamp).

    Noe lignende oblivion hadde jeg ikke forkastet.

     

    Spillet må være til PC (Siden jeg ikke har noen annen konsol å spille på), og systemkrav tror jeg PC-en min ikke skal ha noe problem med. :whistle:

     

    Noen forslag? :hmm:

×
×
  • Opprett ny...