Gå til innhold

UUB826T8

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av UUB826T8

  1.  

    Eksempelvis er min lumia 640 så og si like rask i dag som da jeg kjøpte den for 2,5 år siden.

    En iPhone 2G er fremdeles like rask som den var når den var ny i 2007. Enhetene blir ikke tregere, men softwaren blir mer krevende. Og siden Microsoft ikke akkurat har vært rause med oppdateringer til WinPhone, er det klart at de vil føles omtrent like raske fremdeles.

    Kjenner meg ikke igjen i den beskrivelsen, har oppdatert den jevnlig 2 til 3 ganger i året, og kjører nå siste versjon av windows 10 mobile. Jeg har altså en helt annen os en da jeg kjøpte telenfonen (var da windows phone 8.1), og telefonen er like rask den dag i dag. Det var ikke tilfellet med min samsung S3, ble seig som sirup etter 2-3 års bruk, og synes og husstandens S7 viser samme problemet etter 1 års bruk. Mitt inntrykk er altså den at Microsoft har vært mye flinkere til å programmere sitt OS enn Android (Apple har jeg få liten erfaring med til å uttale meg noe om når det gjelder langtidsbruk). Og således kan en få både billige og raske telefoner.

    • Liker 1
  2. Det er faktisk trist. Den beste mobile plattformen er død. :(

     

    Ja, uten tvil den beste plattformen! Det er raskt, intuitivt og responsivt uavhengig av maskinvare og bruk. Eksempelvis er min lumia 640 så og si like rask i dag som da jeg kjøpte den for 2,5 år siden.

     

    Har på tross av dette et håp om at det skal komme en surface phone, men tviler mer og mer. :(

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...