Gå til innhold

Tore K

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tore K

  1. Krav om at borettslag må tilby er tull, beboer må selv forsørge alle kostnader med dette ink. strømutgifter. Det at dette skal gå på fellesskapet funker ikke og slik mange bebeore gjør er dirkete farlig så heller kom med nasjoanlt forbud mot lading av elbil på 16a schuko og krev at CEE plugger skal brukes som er satt opp på dedikert kurser.

     

    Vi kommer til og få mange branner i borettslag fremover dersom beboere tar seg til rette og lader sin bil på alle stikk de finner. 

     

    16A schuko er ikke tillatt for lading av el-bil. Max 10A på schuko for lading av elbil, men kun på privat anlegg. For mer info:

    https://www.elbilgrossisten.no/pages/nek400-2018

    • Liker 1
  2. Jeg har hatt en Acer Chromebook i noen år nå og bruker den hver dag. Jeg slår aldri av datan, jeg klapper ned skjermen og setter den på lading etter en arbeidsdag, etter middag er batteriet fulladet. Meget praktisk da vi benytter Google-system på jobb for å motta rapporter og skjema... Greit å ikke måtte bruke en liten skjerm hele tiden. Så for mitt bruk passer den helt utmerket. Til andre ting så har jeg vanlig windows pc'er på både kjøkken, stue og soverom :p

  3.  

    Både Mi Mix, Mi Mix 2 og Mi7 er telefoner som er meget interessante... Mulig jeg må bestille en selv direkte fra Kina :-)

    Mi7? det var vel litt tidelig, du mener vel Mi6? 

     

    kunne gjerne tenkt meg en mi mix 2 bare mindre. 

     

    Nei, Mi7 er rett rundt hjørnet :-) Jeg har sett på mange anmeldelser av både Mi Mix 1 og Mi Mix 2. Blir å kjøpe Mi Mix 2 hvis ikke Mi7 kommer før jeg er klar til å bestille :p

    Forresten så må jeg få sagt en ting til: at hvis Xiaomi fjerner frontkameraet og heller fokuserer på et mye bedre Dual-kamera på baksiden, med en liten skjerm under (slik som Meizu Pro 7 Plus), så kan de lage en telefon som har BARE skjerm (uten ramme) foran og DA kommer jeg til å bestille uavhengig av pris :p

  4. Hei alle sammen.

    Håper virkelig det er noen der ute som har anledning til å bistå med et par god råd i en presset situasjon.

     

    Situasjonen: Min kone kom flyttende fra Filippinene i desember i fjor da hun fikk innvilget opphold her i Norge. Det første vi gjorde var å ta kontakt med voksenopplæringa i kommunen for å få henne inn på norskkurs. Det gikk fort og hun kom godt i gang (hadde tatt norskkurs i Filippinene før hun kom flyttende) I slutten av Januar fant vi ut av at hun var gravid og jubelen stod i taket.

    I juli ble alle ansatte på min arbeidsplass oppsagt, på grunn av at firmaet slo seg selv konkurs (insolvent bo). Jeg søkte direkte om dagpenger fra NAV. Fikk innvilget dette ganske raskt og alt så egentlig ut til å være greit.

    Nå begynner det å synke inn at det vil bli meget vanskelig å forsørge kone, baby og meg selv, samt betale alle faste utgifter vi har (hus, bil, forsikring, strøm, mobil, og ikke minst lån)

    Jeg sliter med å finne meg ny jobb her vi bor og har ikke økonomi til å flytte da dagpenger ikke er inntekt som kan garantere for boliglån.

    Jeg prøver å kvitte meg med bilen, men den er også et viktig transportmiddel for oss hvis vi skal noe sted (butikk, offentlige tjenester, besøk til venner og familie etc.)

     

    Jeg lurer på om hva min kone (har gyldig oppholdstillatelse) har av søkemuligheter når det kommer til økonomisk støtte. Er det normalt at det jeg mottar i dagpenger skal dekke hele min families utgifter.

    Prøver å komme i kontakt med NAV, men det er ikke så enkelt som de skal ha det til.

     

    Mvh

    En som sliter med å få endene til å møtes 

×
×
  • Opprett ny...