Gå til innhold

Lisa_Nilsen

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lisa_Nilsen

  1. Hei sann

     

    Jeg sitter her på en widescreen Acer AL2016W LCD, og skulle gjerne fått fiksa sånn at det er mulig å kjøre 4:3 istedenfor 16:9. Bildet blir strukket ut uavhengig om den står på "Normal" eller "Widescreen" i Counter-Strike. Hadde vært flott om noen her vet hvordan du fikser disse sorte strekene inne i game, for jeg ser at det er flere som sliter med det.

     

    Jeg bruker et NVIDIA skjermkort, skulle det være nyttig å vite det.

  2. Strømforsyningen høres ut til å ære fedekt ja. De flete hovedkort har en lampe som viser om det er strøm til hovedkortet. Fjern sidepanelet for å se om det lyser noe når du prøver å å slå på maskinen. Hvis ikke, så er det sansynligvis en defekt PSU - kontakt din leverdør.

     

    Det kan evt. også også være defekt hovedkort, men det er mindre sansynlig.

     

    -Stigma

     

    Det er merkelig at en PSU som er så fersk som halvannen uke gammel ca, skal gi seg allerede? Sidepanelet har man da fjernet, selvfølgelig. Og det ser ut til å være det første hovedkortet jeg har hatt, som ikke har en lampe på seg. Mye mulig jeg er blind, eller så stemmer det nok med du skriver; PSUen har gitt seg.

  3. Høres ut som din strømforsyningen er defekt.

    Litt usikker på hva du mener med spenning på fire av det totale?

    Dessuten skal skruene være i kontakt med hovedkortet, dette er jordingspunktene til hovedkortet (gjennom kabinettet).

     

    Ahh, da var i hvertfall det ene spørsmålet besvart. Det jeg mente med spenning på fire av det totale, var at jeg sjekket hovedstrømkabelen - den som skal gi hovedkortet strøm. Målet enhver av polene, altså parvis. Mao var det to par som ga strøm, hvorav kun det ene paret ga fullpott tilsvarende min 550w psu.

  4. Hei.

     

    Jeg har nettopp kjøpt meg en splitter ny pc her, som har funket problemfritt i nærmere en uke nå. I sted var jeg midt i en Counter-Strike kamp, hvor pcen helt uten videre skrudde seg av. Jeg trodde først sikringen hadde gått, men etter å ha tatt en kjapp titt i sikringsskapet var ikke det feilen.

     

    Jeg prøvde da å skru på pcen igjen, uten hell. Pcen responderte ikke i det hele tatt. Av en eller annen merkelig grunn er det ingen lys på hovedkortet mitt, etter det jeg kan se. Så å sjekke om hovedkortet får strøm i det hele tatt ble litt vanskelig.

     

    Så prøvde jeg meg litt selv for å se hva årsaken til problemet kunne være, og sjekket da spenningen på PSUen (med et voltmeter). Heller her er jeg ingen ekspert, men fikk spenning på fire av det totale. Er dette normalt?

     

    Videre tenkte jeg på hva ellers som kan ha gått galt, og kom fram til hvordan skruene på hovedkortet er montert. Det fulgte ikke med noen plastikklag, som kunne skille skruene fra kontakt med hovedkortet, så jeg tenkte at dette ikke var nødvendig lengre. Kan dette være problemet, og evt. hva har skjedd?

  5. Har en litt ukjent mp3 spiller fra Mustek Den støtter filmer, bilder, lyder, ta opp film fra tv'en og mp3 selvfølgelig... Men problemet mitt er at jeg skal prøve å få noen sanger fra en cd over til mp3 spilleren. Når jeg skal dra over de sangene (med hjelp av programmet som fulgte med mp3 spilleren) fra cd'en, finner den ingenting ! Jeg lurer på om jeg kan få disse filene (Windows Media Audio file) skiftet til mp3 format, eller er det bare sånn at jeg ikke kan dra over sanger fra cd'er som har Windows Media Audio file format... ?

     

     

    Takker for alle seriøse svar :)

  6. hei ! Jeg har et kjipt problem akkurat nå... jeg får ikke lyd i 5.1 høytallerne mine ... ikke noe windows lyd, ikke mp3 eller film og ikke lyd i spill... altså ingen lyd.. jeg har innstillingene på 5.1 surround, ingen mute... og det er på analog... jeg har intergrert lydkort. Tror jeg har installert drivere okey. Støtter 5.1 . Hk er Asus A7N8X deluxe. Jeg har hatt dette problemet før, men fikk heldigvis fiksa det... (vet ikke hvordan) Det begynte med da jeg plugget i et headset på lan... fikk ikke lyd i det. Da jeg kom hjem funket ikke høytallerene, og jeg har nerdet litt her og litt der på lyd instillingene, men funker fortsatt ikke ... Jeg får lyd i mitt logitech headset, men det bruker USB. Håper det er noen som kan hjelpe meg. setter pris på alle seriøse svar :o)

  7. hei sann !

     

    jeg har litt problemer med lyden ! prøver å høre på musikk, men hører ingenting !

    har installert drivere .... nforce2... mitt headset (Logitech usb greie) får jeg lyd på ! da funker det fint. på nvidia audio ikonet nede på oppgavelinjen ser jeg at høytallerne gir signal. ikke no mute....

     

    kan noen plz hjelpe meg ?? litt irriterende å ha på headset hele tiden :/

×
×
  • Opprett ny...