Gå til innhold

John A. Doe

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av John A. Doe

  1.  

    Vitsespalten vil aldri bli savnet!? :o

     

    Har nevnt dette før, men er ikke fan av lange vitser. Det er liksom akkurat det samme hver gang. En lang forhistorie som ender med at noen får knuset pikken, spiser bæsj eller puler bestemora si. Vitser skal være korte og effektive, så derfor var onelinerspalten mye bedre.

     

    Vær stille er du snill, Kjøleskap. Omtrent ingen av onelinersane er morsomme (har noko med sendingane rundt, det høyrest jo som sagt ut som dei heng fast i bakken), i mi meining. Vitsespalta meiner eg derimot hadde livets rett, men ikkje lenger enn ho var tilstades. Passar forsåvidt veldig fint å visa nokre gode sendingar med vitsar til nye lyarar ein vil verva.

  2. Biologi er ikke bare "noe mindre" etterspurt enn Norsk. Biologi er det desidert minste av alle realfagene, og det er utdannet svært mange biologer som har blitt lærere. Det er derfor få ledige jobber som biologilærer og de jobbene som lyses ut er vanligvis realfagsstillinger der de ønsker en som vil undervise biologi og matematikk eller andre realfag.

    Kilde? Spør av nyfikenheit, evt. uvitenheit evt. kverulans.

  3. Har begynt igjen på 2006-sesongen nå, kun hørt den én gang før. Det er utrolig hvor mye de har forandra seg, og spesielt Tore. Nå om dagen må Steinar alltid avbryte Tores mange digresjoner, mens da kunne Tore plutselig være helt stille og ikke si noe i et sekund eller to før Steinar grep ordet.

    Eg syns det er forferdeleg ekkelt å høyre på dei gamle sendingane på grunn av pausane. Blir på det næraste fysisk uvel.

×
×
  • Opprett ny...