Gå til innhold

MissCB

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MissCB

  1. Jeg skal prøve å forklare hvor vondt det kan gjøre...

     

    Se for deg:

    En vannmelon som skal presses igjennom et hull på størrelse med en sitron... Det sier seg selv det at det er vondt.. :cry:

     

    Men det skal også sies at selv om det er et sant smertehelvete i den tiden det står på, så går det faktisk i glemmeboka rimelig fort over hvor jævli det var... Ellers hadde vel de færreste hatt flere enn et barn.. ;-)

  2. Takker for svar alle sammen.

     

    Tenkte jeg skulle nevne at jeg har vært hos politiet og hentet ut en politiattest, og der var det "intet å anføre", som det heter så fint  :thumbup:  Med andre ord, ingen dommer hos namsmannen kom fram på attesten.

     

    Trenger jeg da å søke visum? Hvis jeg bare svarer NEI på alle spørsmål på det skjemaet på flyet, så kan vel ikke passkontrollen finne ut av økonomiske dommer vel? (Føler likevel at det er en liten risiko å ta  :(  )

    Hadde vært greit å slippe den søkeprosessen og ikke minst de utgiftene det medfører. Nok av ting å bruke penga på i NY  :cool:

    7725265[/snapback]

     

    Kryss nei på at du hverken er kriminell eller terrorist. Smil pent til immigrasjonsmyndighetene i skranken når du leverer skjemaet og passet. Da kan du reise blakk og fornøyd hjem igjen en stund senere :thumbup: (ååå som jeg gleder meg til sommer'n, da reiser jeg :love: )

     

    Husk: det dem ikke vet har dem ikke vondt av.... Vil heller tro det blir mere styr ved å søke visum, da kan dem jo lure på "hvorfor i all verden" fordi du ikke har noe på rullebladet...

  3. Dette er spørsmål B på side 2 på I-94W skjemaet som du må fylle ut på flyet;

     

    "B. Have you ever been arrested or convicted for an offense or crime involving moral turpitude or a violation related to a controlled substance; or been arrested or convicted for two or more offenses for which the aggregage sentence to confinemnet was five years seeking entry to engage in criminal or immoral activities?"

     

    Se forøvrig her

     

    God Tur :)

  4. Det stopper nok ikke på 24, kjenner mange som har både 30 og 32 som første siffer i Oslo...

    6709646[/snapback]

    I følge linken som ble postet etterpå så virker det litt rart..

     

    Du finner alt du ønsker å vite hos Post- og teletilsynet: http://www.npt.no/pt_internet/e_164/nummerplaner.html

    6710349[/snapback]

     

    Tusen takk for en veldig nyttig link :D

    6710369[/snapback]

     

     

    :blush: Litt i tåka sånn på morning en søndag tror jeg... Hehe sorry, tenkte litt feil... Trekker med dette mitt tidligere utsagn.... :whistle:

  5. Noen tanker fra en mor med snart tenåring i hus som IKKE er målgruppen din :!:

    Det er nesten så jeg blir litt fornærmet her, tror du ikke vi "kjerringer" har sans eller?!? :D

     

    Jeg ser på koden din og får vondt langt inn i margen her, hvor mange ganger skriver du head? 4? :nei: og linker til css? 4*2?? :cry:

     

    Dette må bare være den værste suppen jeg har sett i manns minne sorry!! Tror du har misforstått en smule her du... Tror du bør lese litt rundt, lære deg litt og kanskje begynne på nytt :)

     

    Ang farger, kanskje ikke det jeg ville valgt, boxene dine er det meningen de skal stå på linje? ihvertfall var den i midten merkbart høyere..

     

    Flere forskjellige fonter er ikke bra i mine øyne, prøv å hold deg til en gjennomgående.. og de tegningene dine, vel for å si det sånn... Ser mer ut som noe du kan se tegna inn i fjellet for ørti år siden (sånn ice age greie..hehe) enn en barnetegning altså. Gjør som Cruella sier, få heller noen barn til faktisk å tegne og scann det inn :yes:

  6. Bare å begynne å lese nå det, så kan du vel kanskje gjøre det om noen år..

    6107711[/snapback]

    Dårlig forslag da trådstarter har spurt om hjelp til å lage spill før og da poengtert at han nekter å kjøpe noe form for litteratur for å tilegne seg kunnskap... :-)

     

     

    ehh jeh er bare 13 år ffs, jeg kan da ikke gå på skoler enda (utenom barneskolen) :p ::p

    6113844[/snapback]

    Ingen lov som forbyr deg å få mer kunnskap enn det du får igjennom vanlig pensum på grunnskolen, Lykke til :D

  7. Du må redigere .xml fila til avalaunch litte grann.... Åpne den opp og bla deg nedover til du kommer til menyen.... Der er det bare å legge til under games/spill... Jeg dro ut litt fra .xml filen min slik at du kan se selv hvordan det er :-)

     

    <list presetname="Games">
    <!--
        Path to the folder to scan for xbe's.
        The attribute scanlevel sets the levels of
        sub folders to scan from the starting point
    
        If omitted sub folders will be scanned 2 levels 'down'
        e.g.: <path scanlevel="2">E:\Games</path>
        meaning that all default.xbe's in
    E:\Games  	(level 1) and
    E:\Games\<folder>	(level 2)
       will be included in the list
    
    NOTE!
       If you want to divide your applications into sub groups
       you can add 'List' items to a list
       e.g.:
    <list presetname="Games">
          <list name="Action">
     <path>
         E:\Games\Action
     </path>
          </list>
           </list> 
    -->
    
    
    <path scanlevel="2">
      E:\Games
    </path>
    <path>
      F:\Games
    </path>
    

  8. Tips nr 1: Gjør noe med holdningen din, virker kjedelig sier du.... Det er ingen god start . Prøv heller å tenk på det som at nå skal du lære noe nytt, det kan bli spennende... :yes:

     

    Tips nr 2: Du sier du sliter/klarer ikke en del av oppgavene.... Ikke vær redd for å si det høyt, be om hjelp (her, av forelesere, medstudenter osv)

     

    Tips nr 3: øv, øv, øv (øving gir mester sies det).... Ikke gi deg før du har klart oppgavene du skal gjøre :-)

     

    Lykke til!! :thumbup:

  9. Lurer på det samme jeg. Har NGT - prøver å åpne noen porter i ruteren min (3com) for å få active mode på dc'en, men har foreløpig ikke fått det til.

     

    har gjort følgende.

     

    1. Gitt pcen min en static ip. (192.168.1.21)

    2. Lagd virtual server på 3commen-

    -server ip adress 192.168.1.21

    -servce ports 1412

     

    3.Legger inn 192.168.1.21 og 1412 som activeip og port i dc'en.

     

    Søker men ingen resultat ?? :no:

     

    Noe jeg gjør feil, har hørt at man kanskje må endre på noen instillinger i selve modemet fra NGT ?

    Mulig jeg er litt trøtt og ikke helt hva denne dc'en du snakker om er...... Men hvis jeg skjønner deg riktig og du snakker om å være aktiv bruker og du mener dc++ eller noe.... Så må du ihvertfall forandre punkt nr 3. der skal du ikke bruke din interne ip til pc'n, men din ordentlige ip adresse ut mot verden :-)

  10. Fatter ikke hvorfor denne routeren ikke fungerer normalt...

    Definer normalt....! :p

     

    Jeg har nemlig en 3com OfficeConnect og er aktiv på dc uten et problem....

    Har da lagt inn dc på Special Apps med porten jeg bruker og på Virtual Server.. og det funker helt bra det, må bare oppdatere settings på dc med ny ip hver gang den føler for å bli ny :-)

  11. Er vel ikke store vitsen å diskutere dette? å vidt jeg har forstått så har han ikke snakket med MPX enda...

    Svaret fikk han jo i de første postene...

    Hvis du leser tre poster over din så ser du jeg har pratet med mpx idag, og riktig alt er i orden for min del, jeg fikk erfaringer og feedback som jeg ønsket.....

     

    han ikke snakket...  ...fikk han jo i....

     

    Se nøye på de -4- første bokstavene i navnet mitt.... Yes jeg er ei dame :tease:

  12. Ja da var telefonen til mpx over og det gikk jo "greit"... Må ærlig si at dama i andre enden virket en smule sur først (men som seg hør og bør er jeg alltid hyggelig på telefonen i sånne situasjoner), men da hun slo opp navnet mitt på skjermen sin forandret tonen seg merkbart... (kanskje hun forsto at jeg ikke hører til den gruppen som sikkert spekulerer i denne såkalte "retten")

     

    Hun hørtes da både blid og hyggelig ut og når det kom til mine penger tilbake på konto mente hun mye burde vært gjort med det 1 uke etter de mottar den. Så jeg krysser fingrene for at det ikke tar altfor lang tid før jeg har penger tilbake da jeg tenkte å bestille en projektor på komplett idag som jeg fra før har lånt og testet ut og vet er supertopp uten regnbueeffekt....

     

    Hvis alt går greit innen rimelighetens tid er det vel på tide jeg legger inn en positiv kommentar på webshopguiden tror jeg :thumbup:

  13. Lurer på om det er noen der ute som har erfaring med å benytte angrefristen hos mpx.... Jeg har fra før bare positive erfaringer ved å handle hos dem, men har heller aldri returnert noe....

     

    Saken er nå at jeg kjøpte en projektor før helgen som jeg ikke klarer å beholde da mine øyne tydeligvis er superfølsomme for den såkalte regnbuen.... Jeg blir så sliten i både øyne og hodet at jeg ikke klarer å se ferdig en film.....

     

    Har pakket pent ned projektoren igjen nå og tenkte jeg skulle ringe til dem imorgen før jeg sender i retur, men blir en smule "nervøs" når jeg leser følgende på sidene dems :

    Ved bruk av generell angrefrist, vil det automatisk bli opprettet en kreditnota til deg og du vil få pengene tilbake på kontoen din. Produktet må ikke ha vært i bruk i angrefristperioden.

     

    De kan da vel ikke mene dette bokstavelig?!? Hvordan skal man kunne vite om man er fornøyd hvis man ikke skal kunne teste det ut?!? Noen erfaringer? (Jeg tar ikke "sorgene" på forskudd, jeg skal ringe dem imorgen tidlig, er bare ute etter gjenerelle erfaringer på returern der og hører gjerne fra noen "loveksperter" her..... Bedre føre var osv..)

×
×
  • Opprett ny...