Gå til innhold

Hazno

Medlemmer
  • Innlegg

    176
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hazno

  1. On 2/14/2021 at 7:06 AM, GnilreG said:

    Har ikke testet det selv, men en jeg jobber med sa det var elendig. PvPen som var så dårlig, blandt annet hit boxen. Ellers var bygingen mye dårligere enn rust og conan.

    Hvis man går inn i Valheim og forventer PvP på nivå med Rust eller Conan kommer man til å bli skuffet. Dette er på ingen måte et PvP-fokusert spill. Her ligger majoriteten av fokuset utvilsomt på PvE. En server støtter kun opptil 10 spillere pålogget samtidig, og hver enkelt spiller må manuelt skru på at de ønsker å kunne ta skade fra andre spillere. Dette kan man slå av/på når enn man ønsker, og standard er altså avslått.

    Selve byggingen foretrekker jeg langt bedre enn f.eks Conan. Jeg har ikke spilt Rust, men i Conan må du pre-crafte alle vegger, gulv, tak, trapper osv i inventoryen din før du setter dem ut som både er tidkrevende og krever ofte forhåndsberegning av antall deler du trenger av en gitt type for å bygge det du ønsker. I Valheim plasserer du ut delene direkte så lenge du har råmaterialene på deg, og du får tilbake alt når du demolisher noe hvis du feilplasserer eller ønsker å endre litt på huset ditt, i motsetning til f.eks Conan. Det største minuset byggingen i Valheim får fra meg er at man må være veldig presis når man sikter for å få vegger/gulv/tak osv til å "snappe" til eksisterende byggeklosser, men dette blir man fort vant til og lærer seg fort hvor man skal sikte for å kunne bygge raskt og effektivt.

    • Liker 1
  2. 23 hours ago, Iki said:

    Hvor lenge var Geralt (som ikke engang var hovedpersonen) sammen med hun du ser på bildet i denne artikkelen?

    Hvor lenge han var sammen med Renfri? Hadde du problemer med å følge med på når han møtte henne og hvor lenge de var sammen slik at du trenger at andre forklarer det til deg, eller hva prøver du egentlig å få frem her? Dersom du ikke klarte å henge med og falt av allerede der så er det ikke rart du syntes serien var rotete.

  3. 17 minutes ago, Iki said:

    Serien er rotete.

    Selv dem som har fulgt nøye med på spill og bøker er enige i dette.

    Morsomt hvordan jeg som verken har lest bøkene eller spilt spillene ikke hadde noe problem med å henge med da? Jeg sier ikke at serien er 10/10 eller at den ikke kunne fortalt ting bedre på en annen måte, men det var ingen problemer å henge med på tidslinjene eller hendelsene i serien, selv uten noe forkunnskap fra spill eller bøker.

    • Liker 5
  4. 3 hours ago, Zedarius said:

    At Mandalorian får nominasjoner må jo kun være pga. Disney-penger.

    Den utspiller seg jo som et nostalgi-sirkelrunk for folk som vokste opp med Stargate SG-1.

    Som stor fan av Stargate SG-1 må jeg si meg uenig. The Mandalorian skuffet stort. Den offisielle traileren deres (linket under) setter en helt annen og mørkere tone enn selve serien gjorde. Har man sett serien og nå ser traileren så oppleves de som to helt forskjellige serier. Serien i seg selv var helt OK. Stilig visuelt og bra kostymer, og første halvdelen av første episoden fikk meg hekta, men etter det gikk det bare nedover med et lite høydepunkt innimellom. Halvparten av episodene føltes rett og slett ut som fillers, og når det kun er 8 episoder totalt så holder ikke det vann for min del. Og de flashbackene.. De jævla flashbackene.. Føltes ut som om jeg satt og så på en spansk såpeopera til tider. Hadde dette vært noe annet enn Star Wars så hadde ikke ratingen overhodet vært den samme.

    Offisiell trailer som jeg refererte til over:

     

     

  5. 2 hours ago, Malerifaen said:

    Noe av problemet med netflixserien the witcher er rotete framstilt fortelling, hvor kun de som kjenner historien fra før henger med.

    Som en som ikke visste mer om The Witcher annet enn at det handler om en dude med hvitt hår som heter Geralt, jeg hadde virkelig ingen problemer med å henge med på historien overhodet. Dersom folk sliter med å henge med på flere forskjellige tidslinjer samtidig så kan de virkelig ikke klandre Netflix for deres egen mangel på kognitive funksjoner. Det var veldig tydelig hva som tilhørte hvilken tidslinje osv uten at det akkurat krevde noe hjernegymnastikk, dersom man ikke satt på mobilen halve tiden så klart. Personlig likte jeg denne måten å fortelle de forskjellige historiene på veldig godt nettopp fordi de fant sted på forskjellige tidspunkt. Det er på ingen måte en ekstremt bra serie, men absolutt underholdende. Ser frem til sesong 2!

  6. En kompis av meg har Telenor-låst telefon, og ønsker så klart å få Jelly Bean ASAP. Prøvde Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC, samt en manuell guide, men i begge tilfeller fikk han ikke opp noen liste over valgbare CSC-koder, kun en tekst som sier at han har TEN. Har også testet en restart av telefonen, og KIES rapporterer ingen nye versjoner.

     

    Noen som har vært borti dette og funnet en løsning på problemet uten å roote?

  7. Hehe, det er akkurat det jeg også har oppdaget, noe som virkelig gjør det til et skudd i blinde for meg. Det eneste jeg har plukket opp er at jeg bør se etter et kamera med lav zoom ettersom jeg ikke kommer til å benytte så mye zooming, og et kamera med høy zoom vil da kun øke prisen, evt senke annen funksjonalitet/kvalitet. Er også klar over at et skyhøyt antall megapiksler er fullstendig unødvendig, ihvertfall til mitt bruk. Dessverre begrenser ikke disse opplysningene utvalget så mye som jeg skulle ønske.

  8. Jeg er på utkikk etter et digitalt kompaktkamera i prisklassen 1-1.5k kr, som leverer relativt gode bilder hvor det er mye bevegelse og dårlig belysning, eksempelvis på en fyllefest hvor folk danser eller konstant er i bevegelse og man vil fange øyeblikket.

     

    I denne sammenheng forhørte jeg meg litt på Elkjøp og ble anbefalt Sony DSC-W580, men jeg mener å huske jeg leste her på forumet at Elkjøp ofte ikke er så oppdatert på nye modeller, noe som også gjør at utvalget er dårligere og eldre modeller kan være dyrere enn de nødvendigvis trenger å være.

     

    Det viktigste for meg er god bildekvalitet og lav responstid fra jeg trykker på knappen til bildet blir tatt. Godt batteri er også en stor bonus, og ønsker heller ingen svær klump jeg må drasse med meg. Tynt og stilrent er pent :)

     

    Sony DSC-W580 virker for meg som et godt kamera som leverer det jeg er ute etter (nå har jeg ytterst lite peiling på sånt, så gjerne korriger meg), men jeg er veldig interessert i om det kan være andre bedre/billigere alternativer?

     

    På forhånd takk for svar!

  9. Jeg har slått meg til ro med at det spiller ingen rolle for min del om det er 50Hz eller 100Hz, men har skjønt at denne TVen kom for ca et år siden, og lider noe "motion blur". Hvor mye, aner jeg ikke (noen som vet, og om det er noe man legger merke til ofte?). Jeg har kikket frem og tilbake, og føler jeg stadig ender opp på denne da den er back-lit med local dimming, men jeg lurer på om det har kommet noen nyere modeller (om det er back-lit eller edge-lit, eller "god gammel LCD"), men evt med bedre teknologi som gir bedre bilde til ca samme prisklasse? Skal som tidligere nevnt brukes til PS3-spilling, mye TV, noe film og PC.

  10. Hei!

    Jeg er på utkikk etter en ny TV med backlit-LED og local dimming til 5-8000 kr om det eksisterer. Edge-LED med local dimming går også, men jeg vil foretrekker backlit-LED med local dimming da det visstnok skal gi best kontraster/svartnivå osv. Størrelsen jeg tenker er 40", men et par tommer opp eller ned dersom det er eneste alternativ får gå. Skal benyttes til TV/Film, PC og PS3-spilling + blu-ray-filmer. Alt går via HDMI.

     

    Har lett som en gal, men med lite flaks. Håper virkelig på å få noen gode forslag her!

    Vil det evt. være bedre å gå for en god vanlig LCD?

     

    På forhånd takk for svar!

  11. Hei!

    Jeg skal nå gå til innkjøp av ny TV, og det var et TV på komplett.no som øyeblikkelig fanget min oppmerksomheten, nemlig Sharp 40" LED-TV LC-40LE600E! Fant ikke noe om denne på forumet, så derfor lurer jeg på om noen har noen erfaring med den, og om det er noen baksider (hva som helst) ved den jeg ikke legger merke til med tanke på at det virker som om man får VELDIG mye for pengene? Tar gjerne imot forslag/tips om andre TVer rundt samme størrelse/prisklasse så klart :)

     

    På forhånd takk for svar!

     

    Edit: Kan legge til at alt av input skal foregå via HDMI (Canal Digital HD-Dekoder, PC (DVI->HDMI, for både film og generell PC-bruk) og PlayStation 3). Lyd får jeg via stereoanlegg, så det er langt nede på prioriteringslista.

     

    Edit2: Ser nå at den kun har 50Hz og ikke 100Hz, i tillegg til at flere reviews nevner at den gir "motion blur" til tider. Blir nok ikke denne allikevel da virker det som, men tar gjerne imot forslag til alternativer! Tenker jeg heller vil ha en med LED-belysning BAK fremfor på sidene, da det gir bedre bilde (etter det jeg har skjønt, og at den er noen centimeter tykkere gjør meg ingen verdens ting).

  12. Hei!

     

    Jeg skal finne en bærbar til min søster hun skal bruke til skolebruk, som involverer Photoshop, men hun ønsker også å kunne spille f.eks WoW relativt problemfritt på den. Jo billigere jo bedre, til hennes formål, men grensen hennes ligger på 5k, og hun ønsker en liten bærbar som er lett å ha med seg, rundt 12". Batteritid har ikke mye å si. Et stort pluss er at den enten er hvit eller sølvfarget, men sort går til nød.

     

    Jeg pratet med henne om dette før sommeren, og vi kom frem til at det ble Asus EeePC 1201N (og bestille 2GB RAM ekstra), men ettersom det er en stund siden, lurte jeg på om det er noe bedre alternativ til maks 5k med brukbart skjermkort rundt omkring jeg ikke har funnet?

     

    Håper på svar fortest mulig da hun som sagt trenger denne til skolen. På forhånd takk for svar!

     

    Mvh Hazno

  13. Så langt virker det som om det er Advanced Task Killer (Free) som er synderen. Må være noe som plutselig har begynt å trigge den helt uten videre, for det har som sagt ikke skjedd før i de siste 3 månedene, og når jeg har kjørt den manuelt har jeg aldri opplevd at jeg ble sendt til "Enter PIN Code"-skjermen. Takk for hjelp ihvertfall :)

    Stryk det. Fungerte glimrende igjen i starten, men det er like ille igjen nå. Får sende mail til OneCall og høre om det kanskje muligens kan være noe fucka med SIM-kortet mitt, selv om det er rart det plutselig begynner å fucke til først NÅ.

     

    Hadde samme problem med Hero, men jeg fant ikke ut an hva det var og endte med å bruke idiotforsikringen fra elkjøp jeg kjøpte med telefonen.

     

    Hm, og du brukte da samme SIM-kort i den nye telefonen du fikk, så det var ikke et SIM-kortproblem så vidt du vet, eller? Sykt irriterende problem ihvertfall, og det er meg hus forbi hva som plutselig kan ha forårsaket dette. Slettet alt av apps og restartet for å være sikker på at det ikke var der problemet lå, men til ingen hjelp. Tips tas imot med stor takk!

     

    Testet nå med et SIM-kort til ei venninne av meg, med helt annet abonnement, og samme problem oppsto etter en god stund (en time eller mer), så vet nå at det ikke er relatert til SIM-kortet mitt. Skal teste en "factory reset" nå, og funker ikke det, blir det nok en garantisak.

     

    Multi-quote for å få med sammenhengen dersom flere skulle støte på samme problemet.

    Å tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillinger fungerte som en drøm. Automatisk backup til SD-kort som sto på i bakgrunnen fungerte også fint, da det aller meste av innstillinger, meldinger osv var tilstede. Google Contact ble hentet automatisk etter hvert som telefonen fikk synkronisert seg mot nett. Kort sagt; det eneste som IKKE var slik det var før factory reset, var apps og de 7 hjem-skjermene. Og som sagt, PIN-kode bugget ble fikset, inntil videre. Får bare håpe det ikke skjer igjen, men dersom det skulle skje, er ikke prosessen forjævlig på noen som helst måte ihvertfall.

  14. Så langt virker det som om det er Advanced Task Killer (Free) som er synderen. Må være noe som plutselig har begynt å trigge den helt uten videre, for det har som sagt ikke skjedd før i de siste 3 månedene, og når jeg har kjørt den manuelt har jeg aldri opplevd at jeg ble sendt til "Enter PIN Code"-skjermen. Takk for hjelp ihvertfall :)

    Stryk det. Fungerte glimrende igjen i starten, men det er like ille igjen nå. Får sende mail til OneCall og høre om det kanskje muligens kan være noe fucka med SIM-kortet mitt, selv om det er rart det plutselig begynner å fucke til først NÅ.

     

    Hadde samme problem med Hero, men jeg fant ikke ut an hva det var og endte med å bruke idiotforsikringen fra elkjøp jeg kjøpte med telefonen.

     

    Hm, og du brukte da samme SIM-kort i den nye telefonen du fikk, så det var ikke et SIM-kortproblem så vidt du vet, eller? Sykt irriterende problem ihvertfall, og det er meg hus forbi hva som plutselig kan ha forårsaket dette. Slettet alt av apps og restartet for å være sikker på at det ikke var der problemet lå, men til ingen hjelp. Tips tas imot med stor takk!

     

    Testet nå med et SIM-kort til ei venninne av meg, med helt annet abonnement, og samme problem oppsto etter en god stund (en time eller mer), så vet nå at det ikke er relatert til SIM-kortet mitt. Skal teste en "factory reset" nå, og funker ikke det, blir det nok en garantisak.

  15. Så langt virker det som om det er Advanced Task Killer (Free) som er synderen. Må være noe som plutselig har begynt å trigge den helt uten videre, for det har som sagt ikke skjedd før i de siste 3 månedene, og når jeg har kjørt den manuelt har jeg aldri opplevd at jeg ble sendt til "Enter PIN Code"-skjermen. Takk for hjelp ihvertfall :)

    Stryk det. Fungerte glimrende igjen i starten, men det er like ille igjen nå. Får sende mail til OneCall og høre om det kanskje muligens kan være noe fucka med SIM-kortet mitt, selv om det er rart det plutselig begynner å fucke til først NÅ.

     

    Hadde samme problem med Hero, men jeg fant ikke ut an hva det var og endte med å bruke idiotforsikringen fra elkjøp jeg kjøpte med telefonen.

     

    Hm, og du brukte da samme SIM-kort i den nye telefonen du fikk, så det var ikke et SIM-kortproblem så vidt du vet, eller? Sykt irriterende problem ihvertfall, og det er meg hus forbi hva som plutselig kan ha forårsaket dette. Slettet alt av apps og restartet for å være sikker på at det ikke var der problemet lå, men til ingen hjelp. Tips tas imot med stor takk!

  16. Så langt virker det som om det er Advanced Task Killer (Free) som er synderen. Må være noe som plutselig har begynt å trigge den helt uten videre, for det har som sagt ikke skjedd før i de siste 3 månedene, og når jeg har kjørt den manuelt har jeg aldri opplevd at jeg ble sendt til "Enter PIN Code"-skjermen. Takk for hjelp ihvertfall :)

    Stryk det. Fungerte glimrende igjen i starten, men det er like ille igjen nå. Får sende mail til OneCall og høre om det kanskje muligens kan være noe fucka med SIM-kortet mitt, selv om det er rart det plutselig begynner å fucke til først NÅ.

×
×
  • Opprett ny...