Gå til innhold

Nelus

Medlemmer
  • Innlegg

    45
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nelus

  1. Bare til info. Dette har ingenting med Fallout 4 å gjøre, og det virker som om anmelder har levd under en stein hele livet, for dette er altså fra skaperne av Fallout 1 og 2, så man må nok et stykke lenger tilbake i tid om man skal snakke om inspirasjonskilder. Skuffende å ikke sammenligne med disse spillene når det tross alt er en slags spirituell oppfølger til disse spillene, og ikke radbrekkingen til Bethesda.

     

    Tim Cain og Leonard Boyarsky hadde heller ingenting med New Vegas å gjøre, selv om det er naturlig å dra sammenligningen, siden det også var Obsidian.

     

    Skal uansett litt til om dette spillet er bedre enn årets soleklart beste rollespill sålangt, Disco Elysium, noe manglende Gamer-anmeldelse også beviser. ;)

     

    Tusen takk for dette!

    Hater når bethesda får æren for Fallout. Eneste de har gjort e å ødelegge serien.

    Eller i beste fall gjort den om til noe helt annet.

  2.  

    Hva mener du med den ekte T3(regner med det er filmen du mener) ? Snakker du om Terminator 6 : Dark fate som snart kommer?

     

    Om du ikke vet det er Dark Fate laget av Cameron selv (på papiret i alle fall, aner ikke hvor mye han faktisk bidro med), og er en direkte oppfølger til Terminator 2. Den overser glatt alle de andre oppfølgerne. Cameraon hadde ingenting med dem å gjøre, dermed er Dark Fate den "ekte" Terminator 3.

     

    Men det betyr jo at SkyNet slettes ikke ble slått, og det er derfor ingen grunn til hvorfor vi ikke har flere Robert Patrick'er av flytende metall. Den greia var helt ny, men hvorfor stoppe med en? Ooops, den feila. Jaja, da får vi kjøre på med den gamle igjen og igjen. WTF...

     

    For den saks skyld, hvorfor insisterer SkyNet hele tiden på å drepe Sarah og John Connor? Hvorfor ikke drepe bestefaren hans? Hadde vært en smal sak med Cowboys vs Terminators. :p Eller for dens saks skyld kunne jo vi ha en Terminator under andre verdenskrig. Da ville den bare vært en av mange soldater på slagmarken. At den kun går etter bestefaren til John Connor er ikke nøye, ingen andre legger merke til det. :)

    Å lage filmer med reising i tid skaper alltid mange paradokser og de må jo holde det underholdende.

    Og bare sånn for diskusjonens skyld så kan de gå for langt tilbake og faktisk hindre at også skynet blir til.

     

    Og kordan vet vi egentlig at skynet ikkje har prøvd å ta livet av bestefaren? De gadd bare ikkje lage filmen. :)

  3. Steam har jo noe lignende der man ser "recent" tilbakemeldinger som en egen greie.

     

    Men kanskje utviklere fortjener systemet vi har. Å gi ut et uferdig produkt på nivå som hello games gjorde skal svi. Sånn at de blir motivert til å gjøre som de gjorde. Gratis Oppdateringer i tre år no.

     

    PS: man finner mere nok reviews på yt av alle disse oppdateringene

  4. Hater å se selskaper kaste bort penger på å få med kjendiser, istedenfor å heller bruke de pengene på å lage et bedre spill.

     

    Når det er sagt, har jeg fortsatt tro på at dette blir veldig bra!

     

    Nja. Det kan lønne seg veldig og redusere markedsførings kostnader. Denne gangen ble det bankers med "your breathtaking" saken. Så man kan argumentere at de da har mer penger til utvikling pga slike "stunts"

  5.  

    Jeg som spiller og forelder ser INGEN fordeler med mikrotransaksjoner og har absolutt ingen problemer med et forbud mot dette. Skal en utvikler tjene penger på et spill så får de ha en gjennomsiktlig forretningsmodell.

     

    Hadde du kjøpt sofaen din fra et firma hvor det var en sjanse for at sofaen din enten ble levert som en 10-seters skinnsalong eller en pinnestol?

     

    Nei, jeg hadde ikke kjøpt en sofa hvor det var en sannsynlighet. Men butikken bør fortsatt ha mulighet til å selge den sofaen hvis de vil det, det er ditt problem om du er idiot nok til å kjøpe den - betingelsene er klinkende klare før du kjøper, og sålenge de er det bør det være helt innafor å tilby den forettningsmodellen. Det spiller ingen rolle om du ser "ingen fordeler" med mikrotransaksjoner, det er ingen som tvinger deg til å kjøpe mikrotransaksjoner,. Og hvis du ikke klarer å holde ungen din unna - så ta heller et kurs i foreldreoppdragelse.

     

    Man får kjøpt Mastercard og Visa gavekort på butikken.

     

    Vel, uansett - i så tilfelle er det kanskje på tide å få kontroll på barnet sitt. 

    Typisk folk uten barn som tar "oppdragelses kortet".

    Problemet er ofte at "hele" klassen får lov og da e det vanskeligere å være den flinke å la ditt eget barn være den eneste uten.

    Så ett forbud kunne hjulpet mange.

    • Liker 1
  6. Spillet er enda kjedligere en Fallout 4 ... gørr kjedligt glad jeg ikke har kjøpt det bare prøvd det hos en kamerat, Jeg liker ikke dette 50 talls greiene det gammaldagse , hadde det ennå vært noe nytt frmtidsrettet så kanskje det kunne vært mer inntresant men jeg liker ikke spillet!

     

    Alle Fallout spillene utspiller seg i en alternativ fremtid.

    Det hadde ikkje vært bedre uansett. Det e fundamentale ting iveien her.

    Men ja, både Fo4 og Fo76 e ett skritt tilbake for serien.

  7. Jeg sitter ikke å griner over at en kasse-tv jeg kjøpte for 20 år siden nå gis vekk på finn.no

    (overdramatisert metafor, for de som ikke skjønte det)

     

    Ikkje dette en sammenligning og ikkje metafor?

    (Sant, men tuller)

     

    Enig. Skjønner ikkje de som følger med på sånt. Spillet endrer seg ikkje basert på prislappen.

     

    Kan forstå frustrasjonen over å ha kjøpt drit, men sånn går det når man ikkje gidder vente 3 dager på "full review"

  8. Selv som Fallout-fan så ville ikke engang gratis fått meg til å spille dette.

     

    Haha. Eg e egentlig "old school" FO fan, men helt enig. Glad å høre at selv fans fornekter dette hånet mot spill.

     

    Det e så mange store utviklere som har gått på trynet det siste året eller to. Eg koser meg. Har sjøl spillt spill i 25+ år og de siste 10 årene har det gått en vei, men endelig gått for langt.

     

    Det de ikkje skjønner endå e at de lager ikkje spill til 15åringen på rommet sitt lengre, men en stor kundebase e voksne, ressurs sterke folk som ikkje godtar piss.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...