Gå til innhold

DXNIEL

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DXNIEL

  1.  

     

    Nye gamemoden War er uten killstreak om jeg ikke husker feil. Litt BF stil på den moden.

    Eventuelt Wolfenstein: Enemy Territory. Det spillet var kult, og at CoD nå har kopiert den modusen er det eneste som gjør meg interessert.

     

    Hva synes folket så langt om spillet?

    Er det et ok kjøp?

    Mange av mine spillekompiser dropper dette så er litt på gjerdet om hva jeg skal gjøre-

     

    Har spillet modsene som gungame og one in the camber?  :hmm:

     

    Utrolig avhengighetsskapende spill, jeg liker det veldig godt hittil. De kunne gjort det bedre når det kommer til netcode, forutenom det er det egentlig det beste COD-spillet jeg har spilt siden MW2. Nå foretrekker jeg å snipe, setter pris på gode rifler. 

  2. Bf på konsoll for og ta et eksempel er helt forferdelig bilde kvalitet. Vet ikke hvordan det er på Pro men på One er det for in del uspillbart. Elendig flytog dårlig bildekvalitet.

    God «skarphet»/oppløsning og 0 framedrops på PS4 Pro, regner med at One X ligger i samme løypa.
  3.  

    Har ingen problemer med 30fps har alt med hvilken spille sjanger man spiller.

     

    Edit ..Om ting blir uklart med bevegelser er det mere displayet en signalet.

    Nei. Det er fordi utviklerne legger til et blur-filter for å skjule at det går i 30fps. Uten hadde du mye lettere sett "hakking" i bildet.

    30 fps ser mye bedre ut på konsoller enn på PC, dette kommer ikke av det du refererer til som «motion blur», det kommer av framepacing.
  4. Glimrende.

     

    Det er et veldig merkelig problem. Fryser når jeg spiller, men ikke 100 % frys. Jeg kan fortsatt snakke med folk i party. Jeg kan også trykke på Playstation-knappen og komme meg til "konsoll-menyen", men deretter er det fullstendig frys (kanskje med unntak av party).

     

    Hvis jeg får tak i en konsoll, vil jeg få tilgang til spill jeg har lastet ned? Altså at jeg bare kan laste ned på nytt.

    Husk å forsøke å nullstille konsollen i første omgang. Det høres veldig ut som en programvarefeil.
    • Liker 1
  5. Jeg hadde en PC ved siden av SNESen. PC var dyrt på begynnelsen av 90-tallet og jeg hadde ikke sjans til å kjøpe en sterk PC bare for å game på rommet (en Intel Pentium som jeg husker min morfar kjøpte på rundt samme tid kostet over 30 lapper), men jeg fikk kjøpt en brukt Packard Bell 486 til 5000 fra en nabo. Det gikk da mye i RTS og FPS, som ikke fantes på SNES (ok da, så var det en ganske god Sim City-port og en veldig dårlig Doom-port).

    Skulle ønske jeg var født et par år tidligere. Mine første spill ble spilt på en Windows 98 maskin, med N64 som første konsoll?
  6.  

    Meh.. Ville betalt for N64/GC spill, ikke NES/SNES spill som man kan få via classic konsollene.

     

    Er vel vanskelig å få emulert analoge triggere (eller... ikke vanskelig, men ikke helt optimalt) med GC-spill. Men kan jo lett ordnes med et joycon-sett som har analoge triggere.

     

    Var det så mange spill som utnyttet de analoge triggerene da? Ikke som jeg husker. 

  7. Falt egentlig for MMO sammensveiset med FPS. Har ikke spilt stort annet enn COD/BF i alle år og føler det var veldig godt med noe nytt. Fengende quester og historie samt setting. Var rett og slett bare et spill midt i blinken for meg som liker slike spill, forstår godt at andre kan føle det helt annerledes. 

  8.  

    Har falt helt for Destiny 2, har ikke vært borti bedre spill på så lenge jeg kan huske... Dumt at jeg aldri gikk for eneren.

    Nei, absolutt ikke. Destiny 2 er slik det første spillet burde ha vært ved lansering!
    Oja okay! Det er litt å sette seg inn i, men føler brikkene faller sakte, men sikkert på plass.
  9. Sikkert litt sent nå, in-case det brått blir en liten helg til:

     

    Give these Call of Duty®: WWII Private Beta (ESRB Rating: Mature with blood and gore, intense violence, strong language) codes to your friends so they can join you in the action: KYXWD-D4RH7-DWDWK-VQ2YK-CMJ4Z, V73GX-374PY-9CWQ4-KDK6Q-R6D7Z

  10. Merkelig? min er på samme nivå som alle mine X1 kontrollere.

     

    Edit: Sikkert litt sent nå, in-case det brått blir en liten helg til (Xbox):

     

    Give these Call of Duty®: WWII Private Beta (ESRB Rating: Mature with blood and gore, intense violence, strong language) codes to your friends so they can join you in the action: KYXWD-D4RH7-DWDWK-VQ2YK-CMJ4Z, V73GX-374PY-9CWQ4-KDK6Q-R6D7Z

  11. Hmm!

     

    Min gamle DS4 har svært svak rumble i dette spillet. Men DS4 som fulgte Pro konsollen er en helt annen verden :p Faktisk ikke sikker på om dette er tilfellet i andre spill :hmm:

    Reagerte på det du skrev når du sammenlignet med Xbox kontrollen, at PS4 sin rumble var mye svakere. Dette har ikke vært tilfellet med min PS4 Pro kontroller sammenlignet med min tidligere Xbox Elite kontroller.
×
×
  • Opprett ny...