Gå til innhold

CallMeClean

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av CallMeClean

  1.  

     

     

     

    Rasistsvin.

    Virkelig?

    Kan ikke forstå hva CommanderKeen snakker om, det er jo helt vanlig å skrike ut n-ordet når du taper i spill.

    Det som er ille når man må skrive "n-ordet" og man har blitt så pisseredd for utrykket nigger, som slenges over en lav sko så lenge man ikke er hvit. Media må ta seg en feit jævla bolle og det kan du også.

    Det handler ikke om å være "pisseredd", det handler om respekt for andre samt respekt for den historiske konteksten ordet kommer fra. En kontekst du åpenbart ikke har noen som helst forståelse for. Om du er så jævla tøff så får du gå ut å si nigger opp i trynet på en afrikaner, vi vet begge at du ikke tør.

    Han sa det med uhell og unnskylte seg for det. Han har også gjort massevis av ting som beviser at han ikke er rasist.

  2.  

    "PUBG skapte på mange måter battle royale-sjangeren. Det startet egentlig som en modifikasjon til et annet spill, men ble etter hvert lansert som en egen tittel."

    Det var nok egentlig H1Z1: King of The Kill som "skapte" battle royale sjangeren, PUBG kom jo lenge etter. Ikke skryt på at PUBG er starten på alt dette.

     

    PUBG som står for Playerunknown’s Battlegrounds, er skapt av Playerunknown, som lagde Battle Royale modden til ArmA. Denne modden ble lagd før H1Z1 sin King of the Kill. H1Z1’s utviklere har ikke gjort annet enn å prøve kopiere sukksessformelen til andre med både DayZ og etterpå Playersunknowns Arma Battle Royale

    Minecraft hunger games kom nok først

×
×
  • Opprett ny...