Gå til innhold

Sonnenberg

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sonnenberg

  1. Nå skjønner jeg ikke helt hvorfor det er så billig. 3K u/abb er jo drittbillig??

    Kjøpte min 6230 ifjor og da kosta det 4500 u/abb og da hadde den netopp kommet ut. Men det er bare positivt at den koster så lite ja :)

    Når Nokia kun oppdaterer en eksisterende mobiltelefon syns jeg det er en rett og rimelig pris. Nokia 6230 kostet 3600 u/ab. på mpx da den kom ut i fjor, hadde forsåvidt ikke forventet å betale mer for 6230i, men man vet aldri. Men ble veldig posetivt overasket. 2999.- for 6230i er en fin pris og 6230i blir min neste mobiltelefon, har allerede bestilt den!

  2. Det er vel nok poster om denne allerede! hadde du søkt i forumet hadde du funnet akkuratt det samme svaret!!!! men, tipper at den er her i slutten av april!

    Jeg fikk faktisk nettopp høre at Nokia lovet å kunne få ut 6230i før april begynte. Om første partiet rekker til at lille Norge også får sin del av kaka vet man ingenting om.

  3. Ang. Pris på Nokia 6230i

     

    Har snakket med en del folk innen bransjen og de tipper at prisen på telefonen vil bli ca. den samme som da 6230 var ny. Jeg fikk min for 3700,- første uken den kom til Norge. Få tror den vil ligge over 4000,- og et nettsted hadde t.o.m. spådd at den ville koste kun 2800,- kun et par hundrelapper over 6230i med andre ord.

    Jeg hadde 6230 i et år og var svært fornøyd. Den gikk i stykker i helgen, jeg regner med å annskaffe meg 6230i når den kommer ut. Noen som har gode grunner til at jeg ikke bør?

     

    http://www.nokia.com/nokia/0,,69498,00.html

  4. Jeg har også hatt Nokia 6230 i en uke. Jeg er veldig glad i den fordi den ser ut som en telefon og ikke som et månefartøy fra star-trek. Jeg har også dessverre lagt merke til problemet med ringegruppene. Nokia beklager dette problemet og lover å ha klar en ny versjon av telefonen om kort tid. Da kan man bare gå til et verksted og få den software oppgradert. Jeg fikk telefonen for 3700,- inkl. moms og er fornøyd med det. Jeg har ikke hatt problemer med lyden, den er helt maks hos meg. Imidlertid hører jeg at det ikke går ann å legge mp3ene i mapper på minnekortet. DVS. at alle må gjøre slik som meg nemlig legge mp3ene rett på "roten" av minnekortet. Da finner mp3spilleren den med en gang. Skjermen er ikke knøttliten den er helt passelig og veldig bra. Eneste minuset jeg på stående fot ser er kanskje at menyene er litt kjedelige. Men telefonen har et herlig tastatur og er svært brukervenlig. ANBEFALES!

  5. Jeg har selv Nokia 6230 og er svært fornøyd, ble litt skuffet over menyene, men jeg syns d var helt greit at ikke skjermen var så stor, synes den ser flott ut... Jeg liker enkelt, tradisjonelt design, men nye spesifikasjoner og funksjoner så dette er telefonen for meg, er det design og skjerm du brenner for burde du kanskje tatt en titt på en Samsung eller en Sony Ericsson.

    P:S... Lyden som kommer fra radio og mp3spiller i stereo-headsettet som følger med er helt knall! Beste jeg har hørt på en mobiltelefon :roll:

  6. Denne telefonen er kjempeflott for meg, den har alle di funskjonene jeg trenger. Kjøpte den hos mpx for 4458,- inkludert en minnebrikke på 256 mb... Den fungerte fint og du kan lagre alt som har med multimedia å gjøre på den... En 256 mb mmc minnebrikke fra twinmos koster normalt 700,-. Når det gjelder pris bør dere slå til på rundt 3700-3800 uten abonement for telefonen. Jeg har til nå fått til å ta opp 4 minutter video med lyd, men kvaliteten er ikke alt for mye å skryte av, men bildene ble flotte (640 x 480).

×
×
  • Opprett ny...