Gå til innhold

Langballen

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Langballen

  1. Hva vil bra si? Like tregt og noobvennlig som forrige spill? Er skilldribbling og skillmoves tilbake som før, slik at det faktisk går an å spille flere typer fotball uten å bli hemmet? Hva er bedre og hvorfor? Skal prøve demoen senere, men regner med at det bare går i samme retning som de siste 3-4 årene. Momentumet er likt, mye tunge og latterlige bevegelser, pasningsspill er ekstremt OP, lese spillet gir i 90% av tilfellene ingen fordel, derimot en ulempe siden spillerne ikke locker på ballen og du havnet utav posisjon osv. 

  2. Sliter med at når planken er av over en liten stund, så begynner WIFI-lampen på baksiden å blinke pulserende og da får man ikke bruke planken på normal måte uten å dra ut og inn strømmen. Den nekter altså å gå på ved bruk av kontroll eller om TVen slås på. Får dog til å bruke den via WIFI på telefon når dette skjer, men det er det eneste. Ser at det er noen andre som har hatt lignende problem ved et raskt Google-søk, men fant ikke noe skikkelig svar. Prøvd å bytte ut HDMI med Optisk, uten hell. 

    Takk for svar på forhånd!

    • Liker 1
  3. Skjønner ikke helt hvor du vil, men ønsker som sagt et mye mer balansert spill, der man til mye større grad kan velge spillestil selv uten å bli mer eller mindre straffet. Dette er smak og behag, selvsagt. Nye spillere og spillere som aldri har mestret finesser, raske vendinger og forsvarsspill, men derimot alltid har spilt enkelt synes nok de siste par spillene er utmerket.

     

    Hvordan blir det feil å sammenligne et Fifa spill med et annet? Dette beviser jo at det har vært momentum i spillet tidligere, noe som er et høyst relevant poeng. Spesielt når det er snakk om samme spillserie. Hvorfor sletter de postene og ikke beviser på en eller annen måte at det ikke finnes noe som helst momentum og lignende da? Det er jo enda mer interessant. Skal ikke folk få diskutere dette? Ekstremt suspect oppførsler tenker nå jeg, uten å selvsagt konkludere med noe 100%. 

     

    Du skal få lov å ha din mening, men om du ønsker å få et mer åpent syn rundt dette, så anbefaler jeg deg å ikke nekte for alt som ikke har konkrete beviser. 

  4. Momentum i Fifa er det ingen tvil om at det er. På Fifa 2006 introduserte jo EA en egen momentum-bar ved siden av resultatet, til og med. Disse barene ville bevege seg opp eller ned, avhengig av hvor mye eller hvor lite momentum ditt lag hadde (se bilde)

    .fifa06-momentumbar-e1453708308969.jpg?w=

     

    Etterhvert så er selvsagt dette fjernet, og EA nekter vel for momentum, men dette er helt klart i spillet for at flere skal kunne "mestre".
    Skriver man noe om dette på EA sine forum, blir posten slettet omtrent samme minuttet og det er også en grunn til Fifa ikke er en særlig competetive sport. Det kan aldri bli det med fordeler til en av motstanderne. 

    Hovedproblemet med hvordan selve spillet, bevegelser, pasninger og lignende er bygd opp i dag ligger i at det er ekstremt mange som er omtrent like gode. De dårligste vil tape ekstremt mye og de aller beste vil vinne ekstremt mye, men de som ligger i kategorien under middels-middels-over middels gode tape og vinner mye mer tilfeldig nå enn tidligere. 

    Skill dribling, skill moves og den slags er ekstremt ineffektivt. Man må være ekstremt bra, jeg vil nesten påstå verdensklasse, for å kunne bruke dette til en fordel på Fifa 18. Nå er det pasninger som er OP. Tidligere var spillet mer balansert - man kunne velge sin stil til en mye større grad. Og jeg må innrømme at det er mye mer underholdende å kunne spille (og se på for den del) Fifa med finter, finesser og uforutsette bevegelser. Nå er spillerne så tunge, vendingene så trege og akslerasjonen har såpass lite å si, at disse tingene er ineffektive. 

    Er man uenig, så kan man se gameplayes mellom de beste spillerne i verden. Der er det kun pasninger. Så her for et par uker siden en kamp mellom to av de beste i verden, der var det en finte i løpet av kampen, og det var en skuddfinte. Helt sykt å se på. Kun pasninger.   

    • Liker 1
  5. Du setter ting litt på spissen, Pelle. Vi snakker ikke om ekstremt underholdene fotball, slik du gjør; men angrepsrettet. Mourinho har hatt ekstremt frie tøyler på overgangsmarkedet siden han kom til United. Ja, han har ikke fått alt han peker på (f.eks. Perisic), men stort sett kunnet velge og vrake. At man skal måtte bruke de summene du nevner for å kunne spille angrepsrettet fotball og samtidig måle seg med de andre storlagene i Europa defensivt, burde ikke være et krav med dagens tropp for en såpass stor manager, tenker jeg. 

    Det er vanskelig å si noe særlig på mye av det du sier, i og med at det går mye i "alt kan skje" og "man kan ikke alltid være best i alt". Det er jo forsåvidt helt sant, men det endrer likevel ikke det faktum at av begge disse to sesongene er forferdelige både å se på og resultatmessig mot store lag i PL. Ja, vi ligger som nr 2 i PL, men se hvilke kamper vi har igjen; City, Liverpool, Chelsea og Arsenal. Hvis vi går ut ifra måten vi har spilt mot disse tidligere, så blir det ihvertfall få seire, for å si det slik. Man taper oftere enn man vinner, om man ligger bakpå fra start, det er et faktum. I tillegg er det gørrende kjedelig.

    I utgangspunktet er 0-0 borte mot Sevilla helt greit. Poenget er vel at kampen bare kommer inn i rekken av forferdelig kjedelige og tannløse kamper, hvor vi fort kunne ligget under med flere mål. Jeg må bare spørre; tror du vi hadde hatt flere eller færre sjanser (både store og små) mot oss, om vi stod høyere og om vi så prøvde å dominere kampen? Jeg tror virkelig vi hadde gått ut av det med mye flere sjanser for, og mange færre imot. Forsvaret til Sevilla kunne helt fint vært kontrollert i går, og midtbannen vår, skal være sterkere enn hjertet i Sevilla-laget. Det må vi bevise. 

    Jeg er av den typen som ønsker å se angrepsrettet, underholdende fotballkamper, men selvsagt ikke fraværende for taktikk. Jeg sier ingenting på å forsvare seg mot slutten av kamper eller ligge lavere om vi leder mot bedre motstand. Men det er liksom denne utgaven hvor vi ligger med 10 mann i forsvar og slår høyt opp på Lukaku i 90 minutter. Det er liksom ingen mellomting. 

    Ser godt poenget med Atletico for øvrig. Dog er Atletico den siste klubben jeg hadde valgt å følge om jeg skulle følge en klubb fast i Europa. Ser du poenget mitt? Man ønsker at lag spiller angrepsrettet, om det så går på bekostning av resultater til tider. 

    • Liker 1
  6. Jeg er enig med noen av poengene til begge to her. Jeg mener Manchester United skal spille angrepsrettet og underholdene fotball. Vi skal ikke fremstå som et bunnlag fra La Liga når vi møter Sevilla borte i første kamp av to. Det betyr derimot ikke at vi skal blotte oss helt defensivt? Vi må kunne klare å spille angrepsrettet fotball og likevel være solide bakover? Det er jo det andre store lag i Europa gjør? Man sier jo egentlig til spillerne at de ikke er gode nok, tenker jeg. Man viser ikke veldig mye tro på spillerne når man spiller denne typen fotball? Og for de som bryr seg om det; tror dere spillerne selv synes dette er en attraktiv fotball? Jeg mener, vi ønsker jo å fremstå som en klubb spillere vil spille for.  

    Det som er litt synd dog, er at dette er Mourinho sin stil. Det er ikke det at han ikke har Ferdinand/Vidic i forsvaret, og derfor ikke tør å ta risikoer - dette er måten han spiller på, om han så har den amerikanske hæren i forsvar. 

  7. 1) Hvorfor blir jeg støl i ryggen «vingene» ved push ups? Er jeg for svak i brystet slik at ryggen kompenserer, gjør jeg det feil, eller er ryggen rett og slett i så dårlig forfatning at den blir støl av ingenting?

     

     

    Man bruker blant annet ryggen i stor grad for stabilisasjon under push ups. Hvor lenge har du tatt push ups jevnlig? Regner med det er en god følelse som i "jeg kjenner at jeg har brukt musklene", og ikke en mer type "vond" følelse? 

     

     

    2) Chestpress maskin. Dvs sittende benkpress. Problemet er at håndtakene går for langt bak å jeg får vondt i skuldrene og det strekker veldig i brystet for hver gang jeg setter håndtakene i startposisjon. Håndtakene er ved første fraskyv bak skuldrene det kjennes ikke bra ut. Maskinen på forrige gym hadde en pedal for å tråkke på for å skyve håndtakene frem, det var mye bedre. Noen som forstår og har tips?

     

     

     

    VIlle nesten holdt meg unna denne, hvis du ikke har mulighet for å få hjelp til å få maskina i gang. Eventuelt kjøre såpass lett at du ikke får smerter i skuldrene!

     

     

    3) jeg har foroverroterte skuldre og svai i korsrygg. Korsryggen kjennes veldig sliten ut. Hele tiden. Jeg vil trene øvelser som gir en bedre holdning. Fokuserer på trekk-øvelser som roing for å bedre dette. Har dere noen flere tips om hva jeg kan gjøre? Har f.eks aldri tatt markløft før, i frykt for å gjøre ryggen verre. Planken tar jeg heller ikke, det gjør vondt i korsryggen. Er dette øvelser som jeg tvert i mot bør gjøre? Har jeg gjort meg selv en bjørnetjeneste ved å utelate de ubehagelige øvelsene?

     

    Er det en slik svai som i bilde nedover du føler at du har? Det kan være flere ting, men ofte handler det om at ryggen (nedre del av ryggen) er betydelig sterkere enn magen. Da får man ofte en slik holdning, og etterhvert kan det begynne å merkes at man blir stram når man går fjellturer eller lengre turer med bakken oppoverbakke. Vill prøvd å styrke magen/kjernemusklaturen og generelt være obs på å bruke magen når du er i bevegelse, slik at ikke ryggen tar hele støyten. 

     

    Når det er sagt, så er det mulig at du har stramme hoftebøyere eller evt. flere stramme muskler i hofte-ben regionen. Blir det større plager, anbefaler jeg en tur til fysio for å teste mobilitet i de forskjellige musklene! :)

    fix-anterior-pelvic-tilt-poor-posture-25

  8. Har nå holdt meg på det jeg trodde var maintenance kcal (2k på 81kg), i 4 dager og gått opp 2 kg? Skjønner ingenting, Er det ikke sånn man får opp forbrenningen etter at vektnedgang stagnerer helt? 

    Som Kakeshoma sier, gi det lenger tid, du merker ikke den slags så fort. Hvis du har trent bra siste tiden, så kan dette fort være vann i kroppen (musklene). Regner med du veier deg naken når du akkurat har stått opp, slik at du får best mulig grunnlag for å sammenligne?

  9.  

    Hvordan er erfaringen for dere som har prøvd denne mobilen? På papiret virker den jo sinnssykt bra i forhold til pris, men likevel er ikke alle positive?

    Har hatt lillebroren lenge nå, som er samme telefon bare med annet kamera og mindre skjerm. Er helt vanvittig fornøyd med alt. Ingen lagg og hastighet er helt utrolig. Batteritiden er helt fenomenal og kamera er godt nok i massevis for meg.

     

    Man får vel OnePlus 5T 6GB ram versionen for ca 4100kr inkludert frakt fra Lightinthebox nå, inkludert tollforsikring og (dem refunderer mva og fortollingsgebyr, bare send dem bilde av regningen)

     

    Ville ikke nølt ett sekund med å gå for den.

     

    Interessant, visste ikke at de tilbydde en slik tjeneste. Steg for steg, hvordan gjøres dette? Man bestiller på vanlig måte for så å screenshotte ordren man får på Epost og sender til dem på Epost?

     

    Takk for øvrig for svar, begge to!

  10. Hva skjer med Ander Herrera? Virker å være helt ute av Mourinhos planer. Fantastisk sesong i fjor, men passer muligens ikke laget Mourinho optimalt ønsker å starte med? Nøyer Herrera seg med andre-tredjevalg på benken neste sesong også, eller vil han forsvinne i sommer? Nesten rart det ikke er mer spekulasjoner rundt dette, men mediene har vel nok med de absurde påstandene rundt Pogba..

  11. Bare for å poengtere det, så er Bale de siste par sesongen i Real en ren katastrofe. Eneste grunnen til at han brukes, er fordi han er en av Perez' "Galacticos". Skadet store deler av sesongene og ellers helt forferdelig på banen. Bidrar med null og niks, noen målpoeng i blant, men ellers nada. 

    Lett å si at det gjenspeiler prestasjonene, men hvorfor denne ekstreme droppen? Kunne vel gått i sommer, hvis det var så om å gjøre? Gir meg ingenting å få inn Sanchez som 10-er istedenfor Miki ihvertfall. Perioden det begynte å gå nedover for Miki var jo når vi møtte Liverpool, Chelsea og disse lagene, hvor 99% av kampbildet var "stå lavt, smelle ballen opp på Lukaku som ikke vinner noen ballen, og Miki blir løpende mellom". Ikke rart han slet  de kampene. Da ble det en nedoverbakke, men jeg har absolutt troen på at han blir en viktig brikke denne våren om han fortsette i klubben. Ekstremt bra i starten av denne sesongen og en meget viktig mann forårets vår. 

  12. Er ikke veldig positiv til denne handelen. Ser man på Sanchez i seg selv, så er han utvilsomt en av PLs beste spillere og har et utrolig toppnivå. En type som har mange kvaliteter og kan gjøre ting på egenhånd - ikke minst avgjøre kamper. Hvor bra har han vært i år dog?

    Når det er sagt dog, så blir han 30 år i dette året og vil, helt naturlig, miste endel av de ferdighetene han best på innen få år. Han vil miste fart og smidighet som sine viktigste egenskaper, men dette vil også gå utover sjansene han skaper, da han vil forsere færre spillere og komme til færre muligheter. Han har ikke høyden/spensten til f.eks. en Ronaldo, slik at headinger er ikke noe han vil vinne mye på. 

    Han er gratis til sommeren, og United tar da eventuelt inn en spiller som høyst sannsynlig vil prioriteres foran både Martial og Rashford på venstrekant. Helt imot å ta inn en som snart er 30 foran å bruke unge spillere med vanvittige potensiale. Hvorfor gi fra oss en CAM til fordel for en kant, når det er i 10-er rollen vi faktisk har behov? Nå har Lingard levert i det siste, Miki leverte i starten av sesongen, så man ser jo hvor viktig denne rollen er. Mourinho spiller svært sjeldent med Martial og Rashford samtidig, det er som oftest Mata/Lingard/Miki på en kanten og Rash/Martial/(Sanchez) på andre. 

    Behold Miki og gi han resten av sesongen på seg.

     

  13.  

    Ikke juksere hver match men det virker ut som det er sykt mye. Mistet helt motivasjonen etter de siste ukene der det er mye suspekte deaths

     

    Skjønner ikke hva som er moro og jukse i et sånt spill som dette. Må gi jævla lite tilfredsstillelse

    Det er sånne utsagn som dette som irriterer meg. «Suspekte deaths»? Har du replays som viser hva du skaller om? Jeg kan gjerne kalle en death suspekt, så ser jeg kull cam, og innser at den er helt ordinær. Det er altfor lett å bli forbanna når man dør og skrike cheater som en slags forsvarsmekanisme altfor ofte.

     

    Har du kill cam som viser cheater, eller sjekker profilen og ser at spilleren har åpenbar hackerstats som i posten over, greit, men hvis du vil si at det for tiden er mange suspekte deaths, så nå du underbygge det med replays eller lignende.

     

    Suspekt death er ikke det samme som cheater.

     

     

    Klarer du virkelig ikke å lese mellom linjene? En suspekt death er f.eks. et ekstremt raskt headshot hvor siktet på replayen viser at motstander ikke trenger å røre på våpenet når han sikter inn, det er allerede på hodet. Skjer dette ofte så kan man begynne å lure, det er ikke så mange på det nivået, og når man vet replayen ikke er av høyeste nivå, så er det bedre å kalle det en suspekt death enn å skrike juks med en gang? Andre ting er jo folk som tåler evig i blant. Er dette desync eller juks? Folk som skyter gjennom betong og vegger. Men igjen er det replayen, desync eller juks? Ikke alltid lett å si med 100% sikkerhet. Da sier man suspekt deah. 

  14.  

    Det er tydelig at det er Sumo som sliter. Noen slet med gurglete/grønne/uklare bilder i dag, mens andre hadde problemet mitt. Når personer som sitter med 500 opp og ned sliter, så sier det vel sitt, dessverre.

    Det er nok ikke bare hastigheten som betyr noe. Greit at 500/500 er en rask linje men han/hun har jo det kun mot egen ISP. Hva denne så har mot resten av Internett er det «ingen» som vet. Min opplevelse av Sumo (ser ikke fotball der) er veldig god. Bruker selv app på Samsung TV.

     

     

    Det er kun direktesendte programmer som er problemet her. Vet ikke om du ser noe som er direktesendt, men ikke fortell meg at det ikke er Sumo som er problemet når det kommer til PL, for det er det ingen tvil om. 

  15. Hva mener du med iptv?

     

    Jeg vet ikke så mye om det. Han sa at det kostet 200 kr mnd, fikk ekstremt mange kanaler. Jeg kunne få det på forskjellige måter, f.eks. ved at han gav meg en URL som legges inn i en app og noe greier. Jeg har ikke sagt ja enda, så har ikke fått helt oversikt. 

  16.  

     

    Høres rart ut, hvordan ser du Sumo? Har gått tilnærmet knirkefritt her de siste to-tre årene. Ingen stopp eller lagging foreløpig denne sesongen.

     

    Det var nå helt vilt med folk som slet med akkurat det samme via FB-siden demmes. Plusser man på alle de som ikke nevnte noe, men satt illsinte hjemme, så er det fort mange. Jeg ser enten via Sumo sin Smart-app eller via PC. 

     

     

    Hmm, rart synes jeg. Har ingen problemer med Smart TV-appen (Samsung). Har selv hatt problemer med nettleser før, men aldri på tv-appen. Har ca. 35 ned på nettlinja mi.

     

    Det er tydelig at det er Sumo som sliter. Noen slet med gurglete/grønne/uklare bilder i dag, mens andre hadde problemet mitt. Når personer som sitter med 500 opp og ned sliter, så sier det vel sitt, dessverre. Noen som har prøvd IPTV? En som kontaktet meg via FB og ville "selge" meg tjenesten. 

  17. Høres rart ut, hvordan ser du Sumo? Har gått tilnærmet knirkefritt her de siste to-tre årene. Ingen stopp eller lagging foreløpig denne sesongen.

     

    Det var nå helt vilt med folk som slet med akkurat det samme via FB-siden demmes. Plusser man på alle de som ikke nevnte noe, men satt illsinte hjemme, så er det fort mange. Jeg ser enten via Sumo sin Smart-app eller via PC. 

  18. Inne på https://pubg.op.gg/ kan dere se alt av ranks detaljert 

     

    Dit kommer jeg aldri og det er greit. Hvor mange knerter du på en runde?

    Etter ca 80 games nå 3 stk pr runde, duoen jeg speller med dreper også 3per game, vært litt ekstra forsiktig nå for å se hvor høyt jeg kom^^ har vært vanskelig med så mange cheaters

    Oj, 3 i KD er nå meget bra. Har ikke sjans å ligge der i lengden selv. 

  19. Kjøpte nå Sumo her igjen i dag for å se United-kampen. Stoppet, uten å overdrive, opp en gang i minuttet. Måtte da ut og inn av sendingen for å starte på nytt. Slik holdt det på i 60 minutter. Helt sykt. Med en gang jeg skulle få raskere bredbåndslinje, så skal jeg nå rett bort fra Sumo igjen. Klovner.

    • Liker 1
  20. Tja, Sumo går da i full HD uten en eneste stopp eller loading til tider. NTV er det loading hvert minutt omtrent. Dog kan jeg plutselig se en kamp der det av en eller annen grunn ingen problem. En sjelden kamp i ny og ne. Ingen trafikk på linje og bor alene. 

×
×
  • Opprett ny...