Gå til innhold

D2531VIA

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av D2531VIA

  1. OLE HENRIK JOHANSEN er du drita full???

     

    Hvordan i svarte kan du si at en telefon til +20k har en skyhøy må ha faktor???

     

    Dette burde jo tilsi at det bør ha en skyhøy ikke ha faktor for pokker!! Er total galskap at en telefon koster så mye.

     

    Ja, altså det spørs på lommeboken det da. Jeg sitter med en s8+ som kostet meg rundt 8k da jeg kjøpte den, nå må du ut med rundt 5 lapper for samme modell. Kommer neppe til å kjøpe meg ny før min tar kvelden. Så du har et poeng, det vanskelig å skjønne at noen kan bruke så mye penger på en telefon. Du kunne ha kjøpt flere telefoner for den prisen.

     

    Men jeg er sikker på at det er flere som meg som synes det er et dødsfett konsept, så jeg vil argumentere for at selv om behovet for å anskaffe en slik sak er relativt smal, er det fremdeles ikke noe i veien for å ville holde den med egne hender.

  2. Corsair's trådløse K63 tastatur + lapboard = sant. Undersiden er godt polstret, så det hviler på låra uten at det er ukomfortabelt. Faktisk kjempebehagelig! Det er vel og merke ikke en kompakt løsning, men så dette er forholdsvis dedikert til de stundene jeg sitter i sofaen ettersom at jeg har et flott tastatur liggende ved pulten fra før, utstyrt med numpad. Eneste jeg skulle ønske var at de hadde flere alternativer enn kun cherry MX red switches (jeg er kjempeglad i bråkete blå). Razer sin løsning ser ut som til å ha veldig lite overflateområde for musematten, noe som ikke hadde passet meg og mitt bruk. For gameren med behov for høy DPI-innstilling og ultraportabilitet er nok Razer sin løsning et mer attraktivt alternativ.

  3.  

    Terminalen er knyttet til en bedrift, en konto eller lignende, så det vil ikke være vanskelig for bankene å spore dette opp. I tillegg kan man reklamere på korttransaksjoner man ikke vedkjenner seg, så jeg ser ikke noen grunn til denne skepsisen.

    Hvem er det som går rundt og sjekker alle transaksjonene sine, og hvem i all verden er det som merker om det mangler noen hundrelapper på kontoen?

    Jeg gjør det.

    • Liker 1
  4.  

    Med minnekortleser. Spis den Apple

     

    Er dette fortsatt en greie, er det ikke mange produsenter nå på Android sida også som leverer telefoner uten støtte for minnekort?

     

    Når jeg hadde s7 tror jeg det var, så var det bare stress å ha minnekort i forbindelse med apper, laste tider etc

     

    Forstod det når telefoner hadde 8gb lagring, men nå er det jo fort 128gb, og da lurer jeg fælt hva folk har på telefonen som tar så stor plass.

    Jeg er glad i musikk. .FLAC-filer tar en del plass.

    • Liker 3
  5. Jo, hvem kjøper GTX 1050 TI i dag? Vertfall seriøse gamere?

    Man må minst ha GTX 1080 for å kalle seg gamer i dag.

     

    Kunne ønske det fantes billig alternativ, muligens GTX 1150 TI oc vil ligge på GTX 1070 nivå.

    Hvis den da koster under 3000 kr er det bra kjøp.

     

    Faktisk er R9 290x eller 390x bedre kjøp på bruktmarkedet en det AMD RX 580 er. Er vel ikke så mye bedre. Med tanke på prisforskjellene.

    http://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-580-vs-AMD-R9-280X/3923vs2192

     

    Hvorfor snakker du om pris på grafikkort som er under 1080 Ti når du samtidig mener at ingen er en seriøs gamer om de eier noe mindreverdig?

    • Liker 2
  6.  

     

    Har ikkje apple beskyttelse mot gjentatte passordforsøk i rask rekkefølge?

    Eller er det slik at denne boksa går rundt slike sperrer?

     

    Du gadd ikke lese artikkelen, gjorde du vel?
    Hvor står det at den går rundt denne sperren, jeg kunne ikke finne noe om det jeg heller(leser på mobil)...

    "

    GrayKey bruker såkalt «brute force»-teknikk, som enkelt og greit går ut på å gjette seg frem til passordet ditt helt til den finner riktig kombinasjon. Enheten kan gjette og prøve flere tusen passordkombinasjoner i sekundet. Det klarer den fordi den også har lykkes i å sette Apples sikkerhetsbrikke, som setter en begrensning på noen på passordforsøk i timen, helt ut av spill."

    • Liker 9
×
×
  • Opprett ny...