Gå til innhold

WhalexG

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

Innlegg skrevet av WhalexG

  1.  

    Om hun hadde sendt meg en liten melding en gang i blant hadde jeg følt meg tryggere og ikke gått rundt og kjent på den lille sjalusifølelsen hele tiden imens hun er borte. Hun er veldig sjarmerende og utadvendt og jeg er derfor redd for å miste henne til fordel for en annen gutt (det er vel de fleste i et kjærestepar).

     

    Hva tenker dere om dette?

    Hadde dere ønsket å fått noen oppdateringer i løpet av kvelden fra kjæresten om han/hun var på en fest som du selv ikke var med på?

     

    Eg forstår godt ho ikkje prioriterer å sende deg melding på fest.

     

    For det fyrste vil det øydelegge ein del av stemninga å måtte "melde seg ut" av samtalen med dei andre for å skrive meldingar under festen. Og for det andre så er det rekna som uhøflig å sitte å trykke på telefonen når andre sitter rundt bordet.

    Då er det sjølvsagt mykje enklare å finne eit tidspunkt for å ringe deg etter at festen er over og ting har roa seg.

     

    Eg synes også at du burde sette pris på at ho ringer deg når ho er på veg heim. Då får du mykje betre informasjon enn ei tekstmelding kan vidareformidle, og du får muligheita til å være med å påvirke henne til å reise reit heim på ein trygg måte.

     

    Skjønner hva du mener, men ettersom man er kjærester så kan man forvente at den andre skal komme seg hjem på en trygg måte uten at personen trenger å påvirkes på noen måte.

  2. Når dama er på byen eller på fest hos vennene sine (de fleste vennene er gutter), så føler jeg hun glemmer meg oppi det hele. Jeg vil ikke være den kjipe kjæresten som vil at hun skal tenke på meg hele tiden og ikke ha en hyggelig fest, men mener det hadde vært på sin plass om hun sendte meg en liten melding i ny og ned som sa at hun hadde det bra. Dette sier hun at hun skal gjøre, men det virker som hun glemmer dette i løpet av kvelden, og ringer meg ikke før hun er på vei hjem. Om hun hadde sendt meg en liten melding en gang i blant hadde jeg følt meg tryggere og ikke gått rundt og kjent på den lille sjalusifølelsen hele tiden imens hun er borte. Hun er veldig sjarmerende og utadvendt og jeg er derfor redd for å miste henne til fordel for en annen gutt (det er vel de fleste i et kjærestepar).

     

    Hva tenker dere om dette?

    Hadde dere ønsket å fått noen oppdateringer i løpet av kvelden fra kjæresten om han/hun var på en fest som du selv ikke var med på?

  3. Heisann alle bilelskere!

     

    Jeg ønsker å starte en tråd der alle bilentusiaster fra fjern og nær kan poste og dele bilder av biler de synes er fine eller rå! 

     

    Dette vil være en fin samlingstråd der man kan diskutere alt som har med bil å gjøre, samt få tilfredsstilt sitt behov for å se på iøyenfallende biler! :grin2:

     

     

     

     

     

     

  4.  

     

    Fotfetisj er den vanligste fetisjen, tror jeg. Jeg har det samme, men for hender – noe som er skikkelig uvanlig, virker det som. Jeg sliter litt med å forholde meg til det, faktisk.

     

    Anonymous poster hash: f98d5...33b

    Hender virker mye mer uskyldig enn føtter. Det virker som de fleste jenter jeg har vært i kontakt med viser avsky ettersom de mener føtter er urenslig og grisete :(

     

     

    Jeg hadde syntes det var koselig om min kjæreste hadde hatt fotfetisj. Mer å leke med og tilfredsstille han med, vinn-vinn for begge, det. :)

     

    Anonymous poster hash: 12c80...fc2

     

    Joa, jeg hadde ikke hatt noe imot om kjæresten min likte føtter :)

  5. Fotfetisj er den vanligste fetisjen, tror jeg. Jeg har det samme, men for hender – noe som er skikkelig uvanlig, virker det som. Jeg sliter litt med å forholde meg til det, faktisk.

     

    Anonymous poster hash: f98d5...33b

    Hender virker mye mer uskyldig enn føtter. Det virker som de fleste jenter jeg har vært i kontakt med viser avsky ettersom de mener føtter er urenslig og grisete :(

  6. Brukte eldre søsken sitt leg på byen.

    De tok legget, sa de skulle gi videre til politiet.

    Spurte ikke noe om hvem jeg er..? Argo de vet ikke hvem jeg er.

    Kommer de bare til å ringe min søsken og spørre hva som har skjedd? Kan h*n si at h*n bare har mistet legget. Så hvem som helst evt kan ha brukt det?

    Hva kommer til å skje?

     

    Anonymous poster hash: 3f8c8...2bc

    Om de vet at du er broren/søsteren til vedkommende som innehar legitimasjonen, så er det ingen sak for dem å finne deg, bøtelegge eller straffe deg på noe som helst vis. Om de ikke vet hvem du er og broren/søsteren din er trofast, så skal vel ikke dette være et problem for deg.

  7. Har du sett en fin bil på veien? Fortell oss om den!

     

    Her kan dere si ifra om dere har sett noen flotte biler! Alt fra Luksus SUV'er til Ferrari!

     

    Helst poster med bilde av bilen(e)! Hvor du spottet bilen kan også skrives i posten.

    Så en rød Lamborghini Huracan som kjørte forbi meg da jeg var på Norway Cup. Hadde et sjukt Akropovic eksosanlegg som produserte en enorm lyd og gjenklang over hele Ekebergsletta :wee:

    • Liker 1
  8. Heisann folkens,

     

    Hva tror dere sjansen er for at en lokal elektronikksjappe har webcam som fungerer med macbook for en ikke helt ublu pris? Noen som vet om et merke/modell som garantert fungerer?

     

    Helst ikke kjempedyrt. Trenger det kun til en eksamen.

     

    Logitech har veldig mange kameraer som skal være kompatible med Macbook :)

    • Liker 1
  9. Heisann!

     

    Jeg er en 19 år gammel gutt som i det siste har funnet ut at jeg har en greie for føtter, bedre kjent som fotfetisj. Jeg føler meg mer seksuelt opphisset etter at jeg har sett kjæresten sine og har lenge tenkt på å fortelle henne om min lille "obsession". I frykt for å bli konfrontert eller dømt utifra det jeg liker har jeg holdt det tilbake en god stund, men tok til meg mot og valgte å fortelle henne det i går. Hun tok det hele med et smil og syntes det var interessant. Overraskende nok sa hun at jeg skulle få drive med føttene hennes neste gang vi treffes :)

     

    Min hensikt med innlegget var for å høre om det er mange andre som har denne fetisjen og hva som er vanlig å gjøre med føttene? :)

×
×
  • Opprett ny...