Gå til innhold

Wyldelife

Medlemmer
  • Innlegg

    2 354
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Wyldelife

  1. Hei!

    Metal heads with broken hearts er et norsk band, som fortiden søker lykken i statene. Navnet har sin opprinnelse i at medlemmene stammer fra et metall band, som har bestemt seg for å danne en ny gruppe med fokus på akustisk pop med alternative elemeneter. Det skal understrekes at dette ikke er mitt band, men jeg synes dette er ganske kul musikk, og lurte rett og slett på hva dere andre brukere mente om dette! :) Anbefaler å høre på teaserne som finnes på denne sia under

     

     

    http://www.reverbnation.com/metalheadswithbrokenhearts

     

    PS! Veldig lenge siden jeg har lagd et emne på dette forumet, så var veldig usikker på hvor jeg skulle legge emnet(siden dette ikke er egen produsert). Hvis admin/mod føler innlegget er malplassert, så bare flytt det :)

  2. Oslobandet Bulk har spilt inn plate i statene, som ble sluppet 7.Oktober og har også sluppet musikkvideo til singelen, 'Guardian'. Siden folka i bandet kommer fra byen min, er jeg litt nyskjerrig på hva andre metalfans synes om bandet! Personlig synes jeg bandet høres ut som en blanding av Pantera og Down, hva synes dere?

     

    Musikkvideo:

  3. Han på gitarsjappa her anbefalte faktisk og kjøpe custom istede for vanlig da prisforskjellen ikke var så veldig stor. Var en vanlig eppi LP for 4500 her og en custom for 5000

     

     

    Custom er en veldig bra gitar, og er det nærmeste du kommer Gibson-kvalitet hos Epiphone(Hvis du ser bortifra Elite modellene osv). Aldri kjøp en LP-100, en Les Paul er ikke helt en Les Paul, når du har en bolt-on neck ;)

  4. Sett på favoritt metallica platen din, bruk E strengen til å finne ut hva slags key den er i, og ta 10 sek om gangen, og lær deg delene, så deler du intro/vers etc. i forskjellige deler som du perfeksjonerer. På denne måten bruker du øret, samtidig som du lærer en ny sang. Det blir mer morro, mer utfordring og du får den ekstra boosten for at du faktisk greide å lære en sang på egenhånd.

     

    Vil anbefale at du lærer deg de forskjellige teknikkene som favoritt gitaristen din bruker, det gjorde jeg, og hjalp veldig når jeg lærer "hans" låter etter øret. Hvis favoritten din er kirk hammet, så burde du lære deg å bli en solid downpicker(altså nedslag i et raskt tempo) og bli kjent med pentatonskalaen etc.

     

    Har nå spilt i snart tre år, så jeg vet hvordan det er å være i din situasjon, men jeg har kommet meg over det, UTEN å ta pauser. Har spilt gitar nesten hver dag siden januar 2007, og det har vært perioder der jeg nesten ikke orket å spille, men jeg beit tenna sammen og fortsatte.

     

    Heng i der, du kommer over det. Hvis du er lei av å lære andres sanger, og heller vil lage egne, så bli kjent med litt teori og teknikker, dermed kan du uttrykke deg fullt ut igjennom gitaren etter ditt hjertes ønske ;)

  5. Må virkelig si at den snusen du kjøper selv, er den beste! Har levd på en boks med Skurf Sterk White Portion de siste 3 dagene, og fikk kjøpt meg en boks med General Sterk Portion i dag, gleder meg til å prøve den. Synes virkelig smaken av General overgår de fleste snuser.

    Skruf har en veldig destinkt smak på sine produkter, skal merkes at jeg respekterer denne smaken, men selv foretrekker jeg General. Har fortsatt to bokser med Skruf Sterk White som må brukes opp og da, skal nok kose meg med dem.

     

    Hva synes folk om WP da? Føler den blir nedtrykt av Harry publikumet blandt snusere :p

  6. Hei!

     

    Er det noen som vet om en gitar som likner ESP KH-2 serien? Jeg bare lurer på om det finnes én, fordi dødningshodene på KH-2 serien er litt harry syntes jeg. Så hvis noen vet om  gitarer som likner, med EMG pickups, og samme prisklasse som KH-202/602 (6000-12000), gi meg noen tips! ;)

     

    For de som ikke vet hvordan den ser ut, så er det denne: Klikk på meg

     

    Ingen som kan hjelpe meg?

    7943262[/snapback]

     

    Hehe, husker at du sa at du ikke syntest det jeg :p Uansett, har du bestemt deg for å velge floyd rose gitar?

  7. Hmm... Sitter nå med en dundrende hodepine etter 23 timers Oblivion-spilling over 2 dager :ohmy: .uff jeg må roe ned på spillinga :hrm:

     

    Men ta det med ro gutter og jenter, når Oblivion er ferdig-runna (og kanskje Zelda) kommer jeg tilbake til GeoW spilling med dere :dribble: Kanskje jeg kommer tidligere, hvis dere sender en fristende invite :hmm:

    7930577[/snapback]

    skole anyone? :p

  8. [seriøst innlegg]

    360 kontrollen  er jo klart best da, kan jo kjenne om underlaget dronen kjører på er humpete eller ei, takket vere rumble så sagt. Ikkje minst rister den om den blir skutt på eller nærmer seg enemy weak points.

    [/seriøst innlegg]

    7915477[/snapback]

    Så er det bare å slå i vei på weak points for å få massive damage :)

  9. Okay, nå trenger jeg hjelp nå :)

     

    Skal beholde gitaren min i ca. 1 år til, så jeg vil utvikle den før jeg skal kjøpe ny, i februar neste år, så jeg lurer på følgende;

     

    Har en Ibanez GRG-170dx(google it), den funker bra!

    Har hørt at den har liten plass, så jeg spør om dette:

     

    Er ute etter Zakk wylde/metal lyd(Ikke kopiering, men på sounded, ikke stilen!)

     

    Finnes det EMG mikker som ikke har batteri, men høres like bra ut?

    Er det mulig å få plass til 2 EMG(81 og 85) i en Ibanez gitar, uten å skjære hull?

    Er det mulig å få plass til EMG(81 og 85) i en Fender Stratocaster?

    Er det vits i å få plass til det i en Strat? :p

    Hva slags gitar passer EMG i?

     

    Vet at broren min har en custom made BC Rich med EMG, den høres ganske bra ut, så da er vel BCR et nokså bra valg?

  10. *shlip*

     

    Nå er Fayed den første terroristen, de som har kjennskap til 24 vet nok at det er alltid 3 hovedterrorister, her er når du kan forvente deg et bytte ;)

     

    Første terrorist: 1-8/12

    Andre Terrorist: 12-18(Der han fortsatt kan være med, men hovedterroristen er kommet fram ;))

    Tredje Terrorist: 18-23

     

    Og den siste timen pleier som oftest å ha et lite opprør med det som har skjedd, også slutter den dramatisk :) Dette har vært formelen i sesong 1,2,3 og 5, sesong 4 brøyt ut av denne med han derre Muhammed hassan fyren :p

×
×
  • Opprett ny...