Gå til innhold

Samuel og Yanni er Judas

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Samuel og Yanni er Judas

  1. Enig med Hoffys betrakninger. Dessuten; Det må da være mulig å legge disse plasskrevende videoene over på en minnepinne?

    Selv har jeg en Huawei P20 med 64 GB. Har hatt den i 16 mnd, og fylt den opp med massevis av apper, 700 bilder og endel lagrede dokumenter osv. Jeg har kun brukt 31 GB.

    Telefonen kostet ca kr 2000, og fungerer 100 %. Det har utviklet seg kunstige behov/jåleri både når man "trenger" en telefon til 10-12.000 kr, 70 tommers fjernsyn, 4WD og 200 HK på bilen

    Må bare forklare deg hvorfor jeg har 65" TV, 4WD og 204HK. Det handler om utvikling, ikke jåleri. Jeg har råd til å kjøpe ting av bedre kvalitet enn bunnsjiktet, så hvorfor skal jeg ikke ha lov til det? (jeg bytter heller ikke ut ofte, men kjøper dyrt ofte fordi dette varer lengre)

     

    For 25 år siden røk den gamle TV'en, vi kjøpte flunk ny topp modell Sony 26" til 12.000. For 2 år siden kjøpte jeg 65" 8-serie 4K Samsung til 14.000. Et hav billigere tatt inflasjon i betraktning, og flere hav bedre TV mtp ytelse og bildekvalitet.

     

    4WD har jeg rett og slett av sikkerhetsmessige grunner. Bilturer på fjellet om vinteren med 4WD og gode piggdekk er en billig forsikring om du ønsker økt % sannsynlighet for å unngå uhell og i værstefall personskader.

     

    200HK, det er ikke jeg som har valgt dette, men industrien som øker effekten selv over tid på basis modellene. Spol tilbake til 50-tallet så ser du en helt vanlig bil hadde så lite HK at de omtrent ikke er tilgjengelige på markedet engang i dag.

     

    Når det kommer til mobiler, så er jeg enig at for normalt telefon bruk så er en til 2-3000 mer enn godt nok for absolutt alle. Dessverre så er det fåtall av oss som bruker de til kun å ringe med, de er blitt til spillkonsoller, radio, mp3, TV, fotoapparat, videokamera... Skal du ha noe som kan alt, eller mye av alt, sier det seg selv at det blir dyrt, dog personlig har jeg ikke brukt mer enn 7K på en tlf, da ofte fordi jeg kjøper fjorårets modell, de holder fint i 2-4 år disse også :)

    • Liker 3
  2. Ja. For VW og VAG-biler er jo viden kjent for å ha rustfrie biler  :yes:

     

    1. Ikke alle Teslaer må stå på verksted en måned for å bytte ut småting. Mtp. hvor mange Model 3 som nå er levert så er det ikke mye skriverier om biler som står månedsvis på verksted, det er heller enkelte problembiler (som også får veldig stor spalteplass). Hvis du går inn for det (antar du ikke gjør det), og søker opp elbilene til VW (tenker da på egolf og eup) så er ikke alt velstand der heller. Spesielt eUp er det flere eksempler på biler som står lenge på verksted for feil verkstedet ikke klarer å finne løsningen på. Men fordi det ikke er T foran på panseret så er det heller ikke interessant å skrive om. Men jeg skal (som også flere bør) ikke tro alt som står på internett :-p

     

    2. Igjen, mange får biler uten skrammer og riper, men dette vies det heller ikke spalteplass om.

     

    3. Denne kjøper jeg 100%! Dog jeg er mer skeptisk til ladenettverk på langtur per dags dato, men det er vel heller ikke målgruppen for denne bilen.

     

    (Nå er jeg også veldig biased her siden jeg har en Tesla (riktignok fra 2017 finner ikke antydning til rust (har sikkert noe med at min er skrudd sammen av aluminium), ei heller har den stått månedsvis på verksted))

    Mye av "hatet" mot Tesla fra flere har nok med den noe selvsikre starten der de var så best og fantastiske osv. Men når ting butter imot, som det gjør for alle bilmerker, så var det ingen som stakk fingeren i jorda og sa "joda, vi har våre feil og mangler og vi er ikke 100% feilfrie vi heller. En må nesten presse en tilståelse utav de.

    Ingen som liker selvutnevnte helter (Ronaldo, Schumacher, Vettel, Bentner...)

     

    For min del, Tesla er amerikansk, og da forventer jeg amerikansk kvalitet, noe jeg synes Tesla leverer som forventet (dvs. godt under par sammenliknet med europesike biler).

  3. Mangel på reparasjon i ettertid? iPhoner er nesten de eneste telefonene du kan reparere i 2018. Ja, det går an å reparere gluegate telefonene fra Huawei, men det er mer lim enn det er skruer. I tillegg kan du se på verksteder rundt omkring som reparerer iPhoner. Jeg har enda til gode å finne Samsungspesialisten, hvorav man har eksempelvis Applespesialisten.

     

    Android-telefoner er laget for å gå i søpla når de ryker, og hvis du ikke tror det er det kun fordi du ikke jobber i bransjen. Serviceverksteder bytter telefonene i en erstatningsenhet tvert.

    :rofl: :rofl: :rofl:

    Jeg har selv byttet skjerm på 3 Android telefoner siste par åra, og ja det er litt knot, men Dr Google, litt Youtube og rolige hender så gikk det strålende. Og det for under 1000 lappen pr telefon.

    Laget for å gå i søppla, ja nå fikk jeg en god latter :rofl:

    • Liker 9
  4. Etter å ha lest denne artikkelen vil jeg i hvertfall holde meg langt unna "GPS for barn", hvis det er den holdningen daglig leder har til personværnsbeskyttelse. Datatilsynet hverken "hyler eller skriker" men gjør en heltemodig innsats for å få selskaper til å tette igjen slik at ikke alt av personopplysninger flyter rundt. 

    Da hadde jeg mye mer sans for responsen til daglig leder i Gator, som innrømmer feil og retter seg deretter. Det virker mye mer betryggende. Likevel - når junior skal få sin første mobil så blir det nok en "dum" telefon til kr 199,- som går på 2G-nettet.

     

    Du skal ta det Gatornorge sier med en STOR klype salt. FB siden deres er tomt i dag, og de sletter alt av negative omtaler daglig. De tåler ikke kritikk og de har en elendig kundeservice. Ønsker noen å kaste penger rett i dass så kjøp noe fra Gatornorge, du er da sikker på at de bruker pengene dine til å tørke seg i ræva med. Håper de blir lagt ned!

  5.  

     

    Spennende, men jeg synes man 2017 bør kunne forvente at en telefon til 600 Euro er vanntett.

     

    Uenig: Utbyttbart batteri burde være MYE viktigere. Det er ikke SÅ mange som virkelig trenger vanntetting på telefonen hvis telefonen brukes med vett. I "værste" fall kan man bruke telefonen med handsfree hvis man en sjelden gang må bruke telefonen i regn uten å kunne dekke den til under bruk. Ikke utbyttbare batterier som en regel er en uting og burde være forbudt. Noe mer åpenbart eksempel på planed obsolescence må man nok lete lenge etter  :hrm: Hvordan folk har latt seg lure til å tro at man omtendt trenger IP54-sertifisering på telefon ved normal bruk av telefonen hadde vært spennende å vite.

     

    1,4 millioner vestlendinger er uenig. Med mindre du er vestlending, da er vi kun 1 399 999.

    1 399 998... :-)

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...