Gå til innhold

kaken

Medlemmer
  • Innlegg

    171
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kaken

  1. hehe..vel, som jeg ser så har en fyr brukt CS fra morrowind og oblivon å mekket litt..no biggie..ser også at det bare er den naturiske delen som er oblivion, så har han/hun/de satt sammen deler ruins osv osv fra morrowind CS.

     

    Men questene er jeg spent på åssn er

    Nei, som nevnt ovenfor så converter den filene til 'oblivion-filer'. Altså morrowind på oblivion-engine kan du si. Hvorvidt det fungerer bra eller ikke er jeg ikke sikker på, men er vertfal et seriøst prosjekt og burde bli bedre etterhvert.

  2. Hei,

    Jeg er på utkikk etter et bra surroundanlegg for spilling. Fikk hjelp til dette for litt siden, men varen som ble funnet er ikke å få tak i der lenger. Lurer på om noen kan forklare meg hva jeg trenger for å få surroundanlegg, og evt. gi et forslag til en "pakke"? Vil helst holde meg på rundt 2000, vil bare ha 'surroundeffekten', er ikke så kresen på lydkvaliteten.

  3. Jeg har pleid å bruke mus/tastatur til unreal 3 på ps3, men idag så sluttet det plutslig å virke. Siden det fungerte sist har jeg installert Yellow Dog Linux, men det skal ikke ha noen innvirkning på mus i UT3 ettersom musen fungerer utmerket i PSN-browseren (på dashboard).

     

    Musen fungerer altså i menyen til PS3, men ikke Unreal3. Det har fungert før, så synes det er merkelig. Musen heter MX510.

  4. Jeg fatter ikke hvorfor goldeneye er så fryktelig likt når det er en soleklar bedre tittel som heter "Perfect Dark". Goldeneye er ubalansert, dårligere MP, kjedeligere våpen og spesielt baner.

     

    Jeg sier på ingen måte at goldeneye er dårlig(fordi det er absolutt et bra spill), men i forhold til noe jeg mener kanskje er en av de beste spillene noensinne på konsoll; er det dårligere. Perfect Dark er ganske enkelt en oppusset versjon av goldeneye der de har fikset det dårlige og gjort det større.

     

    Regner med at kanselleringen av Goldeneye setter fart i Perfect Dark remake til xbox, ettersom nintendo ikke har noen makt over det. De eneste raretitlene nintendo "beholder" er Donkey Kong, Goldeneye og Starfox. Perfect Dark, Conker og Banjo-Kazooie kan de ikke røre.

×
×
  • Opprett ny...