Gå til innhold

_ole

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _ole

  1.  

    Det er Elektroinportøren som selger det ikke Komplett. Er vel en del av deres markedsplass, blir vel ikke gratis frakt av dette. Må man ikke betale frakt til flere hvis man handler fra forskjellige leverandører. Eller har jeg lest feil?

    næh det tør jeg ikke uttale meg om du

  2.  

    Har de blitt desinfisert før de selges? Dette er enheter folk tar med seg på dass, og gjerne tar på før de vasker hendene.

     

    Nope. Kjøper heller ubrukt telefon når jeg bytter ut den gamle. Folk er så nasty og uhygienisk at jeg blir kvalm.

     

    Hvordan vet du dette? Sniker du deg inn på do for å spionere? Sikker på at det ikke er egne erfaringer du forteller om? Det er vel du som driter for så å legge de klamme fingrene dine rundt mobilen tenker jeg.

    las en undersøkelse for en tid siden som påsto at 2/3 av amerikanere brukte telefonen på Toalettet, så har jeg vanskelig for å tro at det er veldig stor forskjell på nordmenn og amerikanere, også går vel svarte tall helst i positiv retning?

  3.  

    ........

    Alternativt, en opptaks-funksjon som stripper innhold for reklame.

     

    Reklame for dem som velger å se ting på "direkten", og reklamefritt for opptak.

     

     

    En flott drøm som vel alle vil være enig i, men samtidig en banal og urealistisk drøm.

     

    Rent teknisk så er dette ikke et problem, men rent økonomisk så blir det et problem for de fleste.

     

    TV-kanalen "mister" reklameinntekter hvis seere kan screene bort reklame (joda i praksis kan man spole forbi, men .....)

    Distributør vil da mest sannsynlig måtte betale mer for hver kanal de vil ha på sin plattform for å kompensere kanalenes inntektsbortfall.

    Vi som seere må da betale mer pr måned får å få signalene inn i stua/mobilen/whereever.

     

    Man kan gjerne argumentere med at bortfallet av inntekter blir lite siden mange allerede i dag spoler forbi reklamen, men jeg kan garantere at de store TV-selskapene kommer til å kreve merkbare summer hvis en distributør medvirker med teknologi som enkelt fjerner reklamen.

    Hvis dette skulle skje så er den store taperen, rent økonomisk deg og meg, og jeg spoler heller forbi reklamen eller å betale for at noen skal slippe.

    tjener tv2 penger om slike opptak blir vist??

  4. Saken er at man kjøper ikke et "fritt bruk" abonnement, men et abonnment med noen vilkår for bruk som har en kvote på 1 Tb måneden. Glem alt som heter fritt bruk, bruker kjøper en fastlagt kvote. Sånn er det bare...

    isåfall skuffende at ingen har tatt tak i "fri" ringing, hvor en verken har lov til å drive telefonsalgvirksomhet eller overgå 20000 ringeminutter i måneden :realmad:

    • Liker 1
  5.  

    Så hvis de hadde ringt deg, da ville du naturligvis svart at du kjørte en speedtest på 100gb. Da hadde det vært innafor om du ble sperret, og du hadde vært fornøyd kunde? Det var tross alt det du ønsket å oppnå.

     

    Hvis du ikke forsvarer det, hvordan kan du da mene at det er innenfor normal bruk av mobildata? Hvis det ikke er normal bruk er det jo brudd på 2 av punktene i rettningslinjene som var listet her tidligere.

     

    Den "to fluer i en smekk" er fort også ett argument mot normal bruk, da du spesifikt skulle teste grensen. Kombinert med tidligere innlegg kan det lett tolkes som brudd på 14 i retningslinjene angående å påføre dem økonomisk skade. Siden du klart gjorde det på trass for å belaste nettet unødvendig mye, som da påfører chilli mobil igjen en kunstig høy regning.

    Det står jo i artikkelen det;

     

    – Ønsker de å avslutte abonnementet avgiftsfritt , så går jeg med på det. Jeg har ikke noe imot å beholde abonnementet til full pris, men da skal jeg ha rabattert de dagene jeg har vært uten tilgang. 

    Jeg føler det er forskjell på å "forsvare noe" og det å motsi at det er normal bruk. Jeg har som nevnt tidligere dratt store mengder data på andre abonnement uten å ha hørt noe fra operatøren.

     

    Hele problemet her er jo mangelen på kommunikasjon mellom operatør og kunde.

    saken er jo at dette abonnementet ikke er som andre. på andre har du kjøpt en spesifikk kvote mobildata og betalt for denne, mens du med chilis nye abonnement ikke kjøper noen bestemt kvote på mobildata, men derimot så mye som du skulle trenge ved normal, merk normal, bruk. selv om det påfører pizzeriaen like mye skade om du sitter ved disken og spiser samtlige pizzaer fortløpende som om du bestiller flyttebil, så er det etter min oppfatning en vesentlig forskjell. de punktene de refereres til i kommentarfeltet her lyder altså tydelig at abonnementet kun er ment for normal bruk av mobildata, så kan det selvsagt diskuteres hvorvidt 150gb i hastighetstester iløpet av to dager er å regne som normal bruk for en privatperson.

  6. Svakt framstilt av journalist, og svakt redaksjonelt at dette stoffet tar opp forsideplass overhodet. Forbrukeren har etter min oppfatning utnyttet tilliten leverandøren utdeler, noe han selv også innrømmer i tråden her. Eneste forbedringspotensial hos leverandør ligger i å (1) ikke gjennomføre slike tiltak like før kundeservice stenger over en lengre periode, og (2) å gi formelle advarsler før kundeforhold avsluttes, men mener like fullt det er forsvarlig å avslutte kundeforholdet i dette tilfellet. Har forståelse for at slike tilbud er fristende å sette på prøve, men setter en i dårlig lys å gå ut offentlig på dette grunnlaget og dette viset.

    • Liker 4
  7.  

     

    Stemmer ikke; Xioami Mi Mix var først.

    Feil, Xioami Mi Mix har en tykk ramme i bunn. Som gjør at skjermen ikke er heldekkende.

    Javel?

     

    Så du mener den lille rammen for kamera og mikrofon i bunnen er verre en en stygg bule i toppen slik iphoneX har det?

     

    Apple var nesten sist ut av alle å lansere en på vippen til kantefri mobil å screen to body ratio er rett gjennomsnittelig. Hvorfor MÅ apple alltid nevnes? Denne gangen er det bare latterlig!!

    hypokritisk??

  8.  

    Det er relativt vanlig å kjøre custom firmware på miningkort, og det bryter garantien. Men ja det er en relativt dårlig ide å kjøpe miningkort som har stått på 100% load 24/7.

    5 års reklamasjon er guds gave til oss :D

    "Dersom det foreligger en mangel ved tingen" https://lovdata.no/NL/lov/2002-06-21-34/§27 .

     

    Om du kjører over en ostehøvvel med et tog er det altså ikke snakk om en mangel leverandøren er ansvarlig for, men en selvforskyldt en. Om en så kjører custom firmware eller på andre måter kaster grafikkkortet under toget (forutsatt at vi ikke snakker om en vare som er ment å tåle å kastes under toget), kan man altså ikke komme løpende tilbake til produsenten å klage på at den ikke tålte det, uavhengig av hvor vidt man har reklamasjonsrett.

    • Liker 4
×
×
  • Opprett ny...