Gå til innhold

Tikkamasala2017

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tikkamasala2017

  1. BadCat skrev (1 time siden):

    Pass på at du ikke kjøper så rimelig at den ikke holder i fem år når det kommer til ytelse og byggekvalitet.

    Folk undervurderer også nytten og gleden av en skjerm, mus og tastatur som ikke er i nedre enden av skalaen. Ost er ikke ost for å si det slik.

    Det skal jeg prøve å tenke på:)

  2. Revie skrev (2 timer siden):

    Jeg har vært gjennom det samme nylig. Merk at det jeg sier er langt fra å regne fra en som er kunnskapsrik på dette, men jeg leste sider, forum og så YT-klipp for å finne ut av det. Det finnes også nettsider hvor du kan legge inn diverse prosessorer, ram og skjermkort og så få presentert hvor godt du kan kjøre spill, hvor stor andel av spill du kan kjøre på gitte innstillinger osv. 

    Sider som Komplett og Elkjøp har også PC-velgere hvor du kan legge inn eksempelvis LoL som alternativ. Jeg vet derimot ikke hvor gode disse velgerne faktisk er. Har en kompis som nylig kjøpte en pc-pakke til under 10k og han spiller RdR 2 på solid framerate sier han. 

    Det jeg har skjønt - og her må folk som kan dette rette på meg - er at det er lite vits å bruke for mye på en prosessor når skjermkortet ikke er kraftig nok til å utnytte det, eller omvendt (om man ikke feks har tenkt å oppgradere skjermkortet relativt snart) Samtidig er det ingen vits å bruke masse penger på en skikkelig rå 4k-skjerm, dersom prosessor og grafikkort tilsier at det er 1080p som er "maks". 

    Som det nevnes over tror jeg nok også det er langt bedre å tenke at det skal flyte godt (ikke noen veldig drops i FPS) enn at det er den aller høyeste oppløsningen. 

    https://www.pcgamebenchmark.com/league-of-legends-system-requirements

    For de som kan dette mye, mye bedre enn meg, så kanskje det er enklere om du har et omtrentlig budsjett på hva du tenker å legge i det?

     

     

    Tusen takk for gode tips! Skal ta med dette i vurderingen:) 

    • Hjerte 1
  3. Hei! 
    Jeg tenker å kjøpe meg en ny pc. Det jeg er opptatt av er at jeg kan game litt med den. Da er det snakk om the sims og kanskje leauge of legends. Holder det å kjøpe en pc som er litt billigere enn en gaming pc, eller er det det som gjelder når det kommer til å game litt. Jeg er ikke en hardcore gamer, knapt en vanlig gamer😆 
    Jeg har dårlig peiling på det, men hva er viktig å tenke på når det kommer til kjøp av pc? 
    Flere hoder tenker bedre enn ett forhåpentligvis😆 

  4. Runar skrev (8 minutter siden):

    Kan du si konkret hva problemet er? Og har du fortsatt, eller kan du få, tilgang til e-posten du registrerte deg med?

    Problemet er at jeg ikke kommer inn på Facebook. Passordet mitt er endret uten at jeg kan huske å ha endret det. Jeg har prøvd å tilbakestille passordet men jeg har en gammel mail, så får ikke tilbakestilt passordet. Det går heller ikke når jeg skriver inn telefonnummeret mitt:) 

  5. Hei.
    Jeg vet ikke om dette er riktig sted å poste, men jeg kommer ikke inn på fb-kontoen min. 
    Jeg har prøvd å gjenopprette den flere ganger, men det går ikke da jeg ikke bruker mailen jeg registrerte meg med lengre. Det går heller ikke an å gjenopprette den via telefonnr.

    Har noen noen tips å komme med? Kan man komme i kontakt med Facebook på noen måte? 
     

  6. Det har skjedd noe på Snapchat kontoen min som gjør meg litt engstelig. Tre netter på rad har det blitt sendt ut et bilde fra «meg» til tilfeldig utvalgte i kontaktlista mi. Grunnen til at jeg vet det ikke er fra meg er at det er på tidspunkter hvor jeg er ganske sikker på at jeg sover, med mindre jeg snapper i søvne🤪 Noen som har opplevd noe lignende? Jeg skiftet passord og har aktivert to-trinns autentisering, likevel har det fortsatt. Noen som har opplevd noe lignende eller har noen tips til hva jeg kan gjøre? Eventuelt hva som forårsaker dette? 

  7. Har lett etter en svensk film/TV serie i lang tid. Tror den utspiller seg på 90-tallet/tidlig 2000 tallet. Den handler om ei dame som ringer forskjellige menn, også sier hun: Kjenner du igjen den her låten? For så å spille en låt.  Kort tid etter blir de drept. Vet ikke om jeg husker alt riktig da det er veldig lenge siden jeg så den. Men husker jeg var redd for å legge meg etterpå. Er det tilfeldigvis noen som vet hvilken film/serie jeg snakker om?  Lurer på om den gikk på NRK. 

  8. Svein M skrev (15 timer siden):

    Viser skjerm ingen livstegn under boot?

    Her er det nevent noe om å trykke en funksjonstast under boot, for å starte bios eller recovery eller repair. Forskjellig fra laptop til laptop:

    https://www.ubackup.com/okr/make-recovery-partition-bootable-3889.html

    Et annet alternativ kan være å boote fra en minnepinne.

    En må prøve å finne ut om det er skjermen som er gåen, eller om dette er et software problem.


    Takk for svar:) 

    Nei. Skjermen er bare helt svart. Har prøvd å trykke på funksjonstasten for min PC(acer), men uten hell. Satt også i en minnepinnne i pcen uten at det skjedde noen ting, vet ikke om man bare skal sette den i, eller gjøre noe spesielt? Er ikke så veldig god med PC generelt, men prøver å lese litt på nettet. 

  9. Hei.
     

    Jeg fikk opp en blå skjerm på pcen  min og nå får jeg den ikke på i det hele tatt, eller.. Pcen er på men skjermen er helt svart. Har prøvd den metoden med å la den lade seg helt ut i tillegg til å prøve å restarte den flere ganger. Noen som vet om dette er noe jeg kan fikse selv? Har Windows 10. 
    Takk for svar. ?

  10. Hei. Jeg skal selge en brukt iphone 5s-16gb.

     

    Den ser fin ut, bortsett fra at glasset er litt knust i venstre hjørne, på glasset, men ikke i skjermen. I tillegg til dette har den noen bruksskader i hjørnene. Er det noen som vet hvor mye jeg kan få for den?

×
×
  • Opprett ny...